Boşanınca ne oluyor?

Allah aşkına derin düşünemeyenler ve öylesine cevap yazacaklar yazmasın. Ben evleneli bir yıl oldu ama ben böyle ruhsuz bir evlilik hayal etmiyordum. Çok basit biri ve benim düşüncelerimi kaldırabilecek ağırlıkta değil, benimle bazı konularda sohbet edebilecek, sohbeti bırak iki kelime bile edebilecek biri değil. İstemediğinden değil yapamaz aynı zamanda. Hiç bir merakı yok dolayısıyla istemiyor da. Ben aile evindeyken çok zor zamanlar geçirdim annem türlü manipülasyonlar, aşırı fiziksel ve aşırı derecede psikolojik şiddetlerle çocukluğumu ve gençliğimi zehir zıkkım etti. Panik atak depresyon atlattım. Kendimi iyileştirdim. Güleç bir çocuktum küçükken daha kendimin bulunduğu durumu farketmezken. Büyüdükçe anlıyorsun ya hani nasıl bir cehenneme doğmuşum ulan dedim. Ve kendimi iyileştirdim. Psikolojik olarak çokk güçlüyüm yani insan ilişkilerine, psikoloji ve felsefe dallarına çok ilgiliyim. Teşekkür etmeyi bilme, konuşarak anlaşma, değer verme , narsist insan konularına çok dikkat ediyorum. Ama o dümdüz biri kötü demiyorum ama hiç derin düşünebilen biri değil. Size asla uymadığını farkettiğiniz bir insanla devam eder miydiniz?
Boşanınca ne oluyor?