Yürek acısı hemen geçiyor mu.
Unutuluyor mu hemen.
Kötüyüm lütfen cevap verin
Yürek acısı hemen geçiyor mu.
Unutuluyor mu hemen.
Kötüyüm lütfen cevap verin
Boşanmak her ne kadar da acı ve vahim bir olay olsa da, kimse keyfiyen, öylesine, sırf macera olsun diye de boşanmıyor. Baktınız olmuyor, geçinemiyorsunuz ve sürekli kavga, dövüş, şiddet zaten tek çare boşanmak oluyor. Sonuç olarak boşanmak her ne kadar istenmese de daha hayırlı oluyor aşkın, saygının, sevginin, sadakatin bittiği yuvalar da...
Evli değilim ama çok zordur. Atlatılır mı? diye sorarsan emin ol her şeyin acısı geçer zira yeni bir başlangıç yapmamak iyice çökmek demek ve hayattan zevk almamak demek. ELbette abartmamalıyız ancak yeni hayat içinde çabalamak lazım.
Anlatamam şimdi, sana moral olsun derken benim canım sıkılır. Sadece Allah kolaylık versin, yolun açık olsun diye iyi niyet dileklerimi ileteyim.
Cevap
27Cevap
Bosanmanın ne demek olduğunu belki bilemem ama yıllardır bir adamı sevip baskasıyla nişanlandığını beni aldattığını gördüm ben öldüm artık nefes alamam dedim ama birisi hayatıma girdi bosanma asamasında oda ve seni basıma tac seni kraliçem yapacağım dedi kıymet bilmeyene çok uğrasmısız ama Allah çıkarıyor karsına Doğru insanı. Belki oda hatasından dönücek ama artık girdiğimiz yolun onunda dediği gibi geri gönüşü yok ne ben su saatten sonra eskiye dönerim nede eskinin bana yüzü kalır dönmeye. Bana defol dedi bazen bitişler yeni seylerin baslangıcıdır. Yeniliğe sans ver açık ol , belki aradığın mutluluk eşinde değildi Seninde
Belki de onun da biri var hayatında boşanma aşamasındayım deyip görüştüğü yoksa bu kadar emin davranmaz aa napıyorum derdi
Ben bilemem ama tek hatasını görürsem onu harcarım zaten 2. Kadın oldum zamanında herseyden habersiz ve harcandım su saatten sonra değerli olmucaksam kimse hayatımda olmasın
Onun yüzünden evliliği bitmiyor bana anlattığı tam olarak bu ama hayatını didik didk edicem herseyini öğrenicem
Ve bosanıyorsun diye hayatının sonu değil bunu sakın unutma. Yorumlara baktımda sende mağdur olan tarafmıssın olabilir yani ilişkilerde de bu böyle ayrıl barıs oluyor ama işin içine aldatılma süphesi dair girebiliyorsa anlayınız ki aldatılıyorsunuz yoksa bosuna o girmez. Her gün koynuna girdiğin adamın baska kadınlardan gelmesi çok onur kırıcı değilmi sizcede? Neden yanlıs olduğunu sadakatin sevginin bittiği evliliğe devam edebilesiniz ki? Bence geriye odaklı durmayın sizde artık önünüze bakın. Ve sizide sevebiliceğinize inandığınız bir insana doğru zamanda sans verin
İlk başlarda zor oluyor tabi ama zamanla alışıyorsun ve bi süre sonra hiç bişey olmamış gibi hayatına devam edebiliyorsun
Bakalım zor bir süreç
Geçmeyen acı mı var hayatta? Madem ki bir yola girilmiş, geriye bakarak değil öne bakarak devam edilmelidir bu hayata
Geçer geçer. Ölüm acısı bile ya geçiyor ya da hafifliyor zamanla.
uzunca sürecek maalesef o acıyı yaşayacaksın. bi şeyle meşgul olmalısın
Ben boşadım ama ulu orta konuşulacak bişey değil merak ettiğin bir şey var sa yaz bana
Boşanan kadınlara rehberlik ediyorum genelde çok mutlular
Kötü olan birşeyden kurtuluyosun sevinmelisin hayatında tümör varmış aldırıyosun onu ne mutlu sana
Cocuk varsa sıkıntılı yasanmaya devam ediliyor.. yoksa bindonem sonra özgürlüğün farkina variyosun..
Rez alayım
Bir kaç ay sonra deneyimler cevaplarım
Böyle bir olay yaşadıysan üzgünüm umarım her şey gönlünce olur, her şey zamanla geçer sadece nerede ne yapacağını bilmen gerekiyor
Ah ben napacagimi bilmiyorum hiç bana s***t dedi ve ben hala duruyorum bu evde. Bugün annemle konuşup memlekete gitmeyi düşünüyorum
offfff kişiliğin ezilmiş. çok acıdı içim bak. her ne olsa da. kelimelere takılma sadece cepte olmamak için git erkekler sinirle söylerler.
Zor bir durum oluyor çocuk varsa özlüyorsun ararsın bi mana bulurlar gidirmezler göremezsin eşini unutursun silersin ama çocuk varsa zor bir an
Çocuk yok es unutuluyor mu hemen peki
Siz de mi yaşadınız böyle bir durum
Yok da tekrar evlenmeye cesaret edebiliyor musunuz mesela ya da boşandıktan sonra birini bulmak çok mu kolay oluyor
Hiç boşanmadım ama oda bir tercihtir üzülmenin kimseye faydası olmaz
Öyle bir yazmışsın ki üzüldüm lan şu an kendi kendime umarım her şey gönlünce olur
İnşallah üzücü bir durum değil mi
Üzücü bir durum alışılmış var ne bileyim niye boşanıyorsunuz ki ya
Evli olarak bir buçuk yıldır evliyiz. Ama ondan öncede üç dört sene kadar birlikteliğimiz var. Ve o süreçte beni hiç üzmedi. Evlendikten sonra değişti ailesi için beni çok hirpaladi. Ailem de ailem. Onlar için bana yapmadığı kalmadı.
Ben aileni at beni tut demedim. Ama bana mesafelilerdi bende öyle olunca bana etmediğini bırakmıyordu. Neyse kavgalar felan çıkıyordu. Olmuyor yani anlayacağın ve ona güvenim yok gözü dışarıda..
Gözü dışarıdaysa eğer kurtulmuşsun dostum Bazı gidişler hayatındaki pozitif olacak olayların habercisidir umarım en kısa sürede en az stress ile bu durumdan kurtulursun 😊
Benim hayatımda pozitiflik ne olursa olsun pek görülmez teşekkür ederim yine de
Bu dünyaya bir defa geliyorsun 😊 Bu yüzden kendini bu şekilde focuslama
ben bakarım ama gördugum kadarıyla zamanla geciyor
Zaman herşeyi herkesi eninde sonunda silip götürür merak etme...
benim düğün günüm gibiydi valla hiç takma özgürlüğün tadını çıkar
Çocuk varsa olan çocuklara oluyor
Anan baban ölüyor ona bile alışıyorsun. Merak etme
Dertleşmek ister misin
Noldu neden boşanıyorsun ya
Beni aldattığını düşünüyorum bu birincisi en büyük neden daha arta kalan bir sürü şey var.
Ama şöyle bir şey var ki kendine çok beddualar ediyordu öyle bir şey yapıyorsam Allah belamı versin felan Allah beni yok etsin gibi
Bende şu an bu süreç içerisin deyim
Alışılmışliklar kolay kolay unutulmaz
Boşanma sebebi neydi
Her şey var saygısızlık şiddet kavga tartışma dolaylı olarak aldatma felan
Çabuk gecer sasece alışkanlık biraz zor gibi ama gecer
Sabah sabah
Uyumadim ki hiç
İnaniyorum da sen bunu biraz daha açık yaz
Evliyim
Ne zaman boşandın
Kolay kolay geçmiyor
ZAMANLA GEÇERr