AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Doğru yapmışsın kendi hayatına bak Üzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın
Niye yalan söylüyor bu insanlar anlamıyorum. Herkes boksör herkes süper neyin kafasındasın @mına koyim. Buluşma aşamasına geçmek imkansız zaten ben direk yazıyorum beş kuruş param yok ve seks dışında görüşmüyorum istemiyorlar zaten. Toplu taşıma alerjili seksi prenseslerim gmcmgnng
Haksız değilsin. Kendine güvenip doğruları söyleseymiş yani o da. En küçük olayı bile yalan söylüyorsa zaten yarın bir gün gene yalan söyler olmazdı böyle biriyle.
Boyuna değil kalbine baksaydin🙄🙄🙄 ama seni kandirmiş güvenilmez iyi yapmissin
😂 bunun aynısını bende yaşadım çok sinir bozucuydu
Sende kaç dedi kaç çıktı 🤣
180 dedi 165 civarlarında çıktı
Bir insan neden kendini aptal durumuna sokmaz ister anlamış değilim
Sokar* klavye hatası
Gerçekten ne düşündü de kendini aptal yerine sokmak istedi
Bilmem sormadım 🤷🏻♀️
İkinizde suçlusunuz o yalan söylediği için sen dış görünüşe önem verdiğin için. Bence ayrilmasan iyiydi ama neden böyle yalam söylemiş o da var ya ozguvensiz ya da seni kaybetmemek icin
Ooooo oda bir şey mi gerçekte bamya olanlar burada patlicandan bahsediyor 😂😂😂😂
Yalan söylediği için haklısın ama 180 dese ayrılmazdın
Boy konusunda da yalan soylemezsin be 😃 Ağır cringe davranış
Böyle mı oluyor bu ilişki olayları? Yaş kaç 18-19 falan mı?
Evet yalan söylemiyecek biz neden boy hakkında yalan söylemiyoruz boyum 170
Boyla ne alaka bende onu diyorum. 3 metre olsa ne yazar? O mu koruyacak seni. Bu kafadan çıkın kendi tipinize aynaya bakın ona göre hareket edin. Kısaca kendinizi kabullenin. Fazla da havalara uçmamak lazım.
Adam beni kandırmış ne havlarindan bahsediyorum kahve. gozlu olsam mavi gözlüyüm 175 boyundayım sarışınım desem 155 esmer aşırı zayıf olsam hoşuna gider mi.
Herkesin alıcısı vardır rahat ol canım benim. Öyle boya bakmıyor bu işler tip önemli konuşma tarzı önemli. Öyle kadınlar paraya bakar bilmem ne diyen insanların züğürt tesellisi genelde böyle oluyor. Ben gerçekçi bir adamım çoğunlukla bu dönemde Ergenler boya bakıyor +25-30 yaş aralığı kadının biri gelsin desin ki bende boya bakıyorum. Öyle sanalda yalanla değil gerçeklerli görmek lazım kaçmamak bunlardan.
Ben yalan dan bahsediyorum sen neyden bahsediyorum ya evli olsaydı adam bekarım deseydin ne olucakti
Benim halam kendisinden 5 yaş küçük bir erkekle evlendi çok zengin şirket sahibi yakışıklı uzun boylu önemli olan aşk halam 35 yaşında adam 30
Onlarda görmemiş yaşamamış kişiler. Zeki kadın her türlü o adamın evli olup olmadığını zaten anlar. Bu dediğinin de konuyla alakası yokm
Zenginlikle alakası yok bu ilişki olaylarının. Paraya önem verenin ne olduğunu zaten gayet iyi biliyoruz. Hayatımda kadınlara para yedirmedim yedirmem de herkes kendine göre enayi arıyor bu hayatta size başarılar..
Fazla uçmuş bari 1.75 falan diyeydi
Yalan söylememek inanki bacak boyunu benim boyum kadar uzatmış. Sosyal medyada paylaşmıştık
Ne gerek var böyle şeylere bilmem ki
Ayıp etmişsin 3-5 cm lafı olmaz
Ortada yalan var haklısın
Haha ulan ne adamlar var
Demekki bana inanmıyorlar 1.91 diyince o yüzden yazmıyorlarrrrr
168 boyum var napiyim?
Yalancı çünkü. Haksız değilsin
sjsjsjjs üçkağıtçı
Hahaha ulan ne hıyartoymuş ya
Özgüveni eksikliği
Haklısın
Yok artık şaka mı bu