Gitme sakın. Hesabı mı kapatmıştım, sadece yorumlara bakıcaktım. Sırf bunu yazmak için tekrar açtım. Fotoğeafı bile olmayan bir insan ve hiç buluşmadığın bir insana ne diye güvenip gidiceksin. Bir insanla konuşuyorsa yüzünü görerek konusmaya başlarsın yani fotoğrafı olmayan insanla ne diye konuşursun ki
Amacı büyük bir ihtimal ile belli , ama kendine dikkat et. o dediği biraz züğürt zampara söylemi gibi. istersen bana yaza bilirsin diyaloğunuzu bilmiyorum.
Uyanık ol biraz ya. Hiç bulusmadigin bir adamla gemlige mi gideceksin. Önce bi dışarıda buluş, şekline şemaline tavirlarina bak. Eger onunla bir yerlere gitmek istiyorsan sonraki buluşmalar da yaparsın. Benim fikrim minimum 3. Buluşma olmalı. Eger gerçekten guvenilir ve zengin biriyse ki bu da muamma seni hazır lokma olarak görecektir ilk buluşmada gidersen. Bence. Nacizane tavsiyem size
Eger amacınız cinsellikse yine de dikkatli olun çünkü çok amaçlı bir sürü suç şebekesi ortalıkta fink atıyor. Cinselliginizi güvendiğiniz kişilerle güvenli ortamlarda yaşayın bence. Naçizane tavsiyem tabi siz bilirsiniz
Resmini görüp 1 senedir konuştuğum kişi ile buluşmuyorum sizdeki cesaret tedirgin edici. Bi de kendi bölgesine çağırıyor hadsize bak amacı belli kullanıp atma derdinde
kardeşim sende zeka beyin denen organ yokmu? adamın amacının seks oldugunu anlamicak kadar özürlümüsün? hala gelmişsin soruyorsun. e tabi zenginim deyince sazan gibi atladın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gitme sakın. Hesabı mı kapatmıştım, sadece yorumlara bakıcaktım. Sırf bunu yazmak için tekrar açtım. Fotoğeafı bile olmayan bir insan ve hiç buluşmadığın bir insana ne diye güvenip gidiceksin. Bir insanla konuşuyorsa yüzünü görerek konusmaya başlarsın yani fotoğrafı olmayan insanla ne diye konuşursun ki
Valla kızıcam da kalbini kırmak istemiyorum. Bu kadar saf olmayın. Bir daha rahatsız etmemesini söyle.
Senden. Hoşlanıyorum dedi ve onu kaybet için pişmsnım
Bakire bir kız olarak gitmeni uygun görmüyorum.
Belki gezmek içindir
Uygun görmüyorum dedim. Gidemezsin!
Emredersin komutsn
Amacı gezmek mi , erkeklik yapmış araç bana ait diyerek.. Sence?
Dul kendisi beni sevdiğini şöyle di
Ya sen ? dul musun?
Bakire
Amacı büyük bir ihtimal ile belli , ama kendine dikkat et. o dediği biraz züğürt zampara söylemi gibi. istersen bana yaza bilirsin diyaloğunuzu bilmiyorum.
Erken gitme. Önce bir kafede buluşun bakalım. Dediğinizi 3.-5. Buluşmada yaparsınız.
Zenginse seni gemlige mi götürür Allah aşkına. Alanya, Bodrum dururken. Hatta yurt dışına götürür. Araç bana ait demiş o da kiraliktir 😃😃😃
Gemlikte yaşıyor b
Antalyaya götür beni de.
Dalga geçme
Yok lan valla ciddiyim. Ama daha erken gibi. Kacinci buluşmanız bu?
Hiç. buluşmadık ki
Uyanık ol biraz ya. Hiç bulusmadigin bir adamla gemlige mi gideceksin. Önce bi dışarıda buluş, şekline şemaline tavirlarina bak. Eger onunla bir yerlere gitmek istiyorsan sonraki buluşmalar da yaparsın. Benim fikrim minimum 3. Buluşma olmalı. Eger gerçekten guvenilir ve zengin biriyse ki bu da muamma seni hazır lokma olarak görecektir ilk buluşmada gidersen. Bence. Nacizane tavsiyem size
Bır ara dedi ki dilimi kilodunu sıyırcam yalıycam
Eger amacınız cinsellikse yine de dikkatli olun çünkü çok amaçlı bir sürü suç şebekesi ortalıkta fink atıyor. Cinselliginizi güvendiğiniz kişilerle güvenli ortamlarda yaşayın bence. Naçizane tavsiyem tabi siz bilirsiniz
Yok degil
Karşınızdaki kişinin amacı cinsellik ama bunu biliyorsunuz
Madem görüşmeye bir yerin yemiyor , ne diye konuşuyorsunuz?
geçen kapıma gelmiş benden habersiz görek il beni şimdide evimize gidek diyor
Konuşma o zman bu kadar rahatsız edici tavırları var ise.
Resmini görüp 1 senedir konuştuğum kişi ile buluşmuyorum sizdeki cesaret tedirgin edici. Bi de kendi bölgesine çağırıyor hadsize bak amacı belli kullanıp atma derdinde
resmi yok adam zengin diyorsun arabaya kız atmaya calısan fake cakma zengin işte sazan kız çok tabi
Galerici kendi dedi araba alım satım
her dediğine inanacak kadar safmısın? böyle böyle kız düşürüyor işte benimde fabrikam var o zaman
İşte bir ara dediki dilimle siyah kilodunu sıyırcam
kardeşim sende zeka beyin denen organ yokmu? adamın amacının seks oldugunu anlamicak kadar özürlümüsün? hala gelmişsin soruyorsun. e tabi zenginim deyince sazan gibi atladın.
Seviyom dedi
offff beee hala neyini ısrar ediyorsun bende seni seviyıorum inan bunada git altına yat o zaman
sakın yapma guven olmaz sosyal medyaya
Bu yeni nesil daha akıllı gibi geliyor bana ya hahaah
Kafe gibi biryerde buluşun
Hımm gitmek istiyo musun
Gidersen olacak belli, gitme
Ofys
Fakedir 😀
git nolcak
Gştme hata edersin
Yol ver
Git bence
Gitme