Hayat kadını psikolojimi bozdu. Dengem dağıldı? Toparlayamıyorum lütfen yardım edin. Tüm eleştirilerinize açığım?

Arkadaşlar çekik gözlü güzel olan kızlara karşı zaafım var. Instagramda bir kızla tanıştım. Cekik gözlü acaip bakımlı, inanılmaz derecede güzel. Sonra bana para ile çalıştığını söyledi ve birlikte olduk. Gelip parasını peşin alıyor sonra işini çok iyi yapıyordu. Sevgili gibi davranıyorduk birbirimize. Hatta trip atıp kavga bile ediyorduk. Sonra barışıp deli gibi sevişiyorduk. Benimle sevgili olmasının imkanı yok çünkü o kadar dikkat cekici bir kiz ki hiç dışarıda dolaşamadım ben onunla. Çok sıradan bir tip kalıyordum onun yanında. Neyse dün akşam yine beraberdik. Bana aşık olduğunu söyledi. Bende çok sert bir şekilde kalk s. tir git ve bir daha gelme dedim. İç gudusel olarak kendimi koruduğumu düşünüyordum. Sabah oldu işe gittim. Öğlen bir arayıp özür dilemek istedim. Telefonu sürekli meşgul engellemiş sanırım. Whatsappta da engellemiş. Mesaj atıyorum cevap vermiyor. İçim içimi yiyor. Yüreğimi yarıp dışarı çıkarmak istiyorum. Ulaşamazsam benim için daha hayırlı olacak ama dayanamiyorum şu an. Lütfen yardımcı olun. Ne yapmalıyım?
Hayat kadını psikolojimi bozdu. Dengem dağıldı? Toparlayamıyorum lütfen yardım edin. Tüm eleştirilerinize açığım?