Aşk İlişkileri Eşiniz/sevgiliniz size veda etmeden gider mi? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eşiniz/sevgiliniz size veda etmeden gider mi 🤔#Aşkİlişkileri Güncellemeler1 yıl La soruyu niye yanlış anladınız 😂 evden çıkarken öpme falan diye anlatmaya çalıştım 🤦♂️ Eşiniz/sevgiliniz size veda etmeden gider mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. Olunca bakarız napıyor. 1 0 Yorumla
Sellinmmmi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Öyle şeyler yasatirlarki bazen veda etmenin bile gereği kalmaz. Fazladan izahat lisanen kabahattir.) 1 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl O kadar kalpsiz ise gider 🥲 1 1 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl La kapıdan çıkarken falan dedim herkes niye ayrılık olarak anladı bunu yav 😂🤦♂️🤷♂️ Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Giderse son gittiği olur 1 3 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Ya 🤦♂️😂 güncellemeyi oku Yorumla MasalliaPolatova 1 yıl E tamam işte Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Sen direkt eyvallah diyorsun yani 😂 Yorumla
s beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Nereye gidiyor 1 2 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl İşe, toplantıya vs. Yorumla s beyazorkidem 1 yıl Veda etmeden gitmez Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 73% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Bir öpücük 😘 vermeli 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Giderse dönüşü olmaz 1 2 Yorumla Semih6934 1 yıl La sen de biraz açıkla 😂 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olunca bakarız napıyor.
Öyle şeyler yasatirlarki bazen veda etmenin bile gereği kalmaz. Fazladan izahat lisanen kabahattir.)
O kadar kalpsiz ise gider 🥲
La kapıdan çıkarken falan dedim herkes niye ayrılık olarak anladı bunu yav 😂🤦♂️🤷♂️
Giderse son gittiği olur
Ya 🤦♂️😂 güncellemeyi oku
E tamam işte
Sen direkt eyvallah diyorsun yani 😂
Nereye gidiyor
İşe, toplantıya vs.
Veda etmeden gitmez
Bir öpücük 😘 vermeli
Giderse dönüşü olmaz
La sen de biraz açıkla 😂
😂😂