Sevgilinizin annesini yolcu eder misiniz? Gitmeden vedalaşır mısınız?

Arkadaşlar sevgilim bana kızgın. Annesi bugün yolcu evine dönüyor 3 ay (!!) sonra. Sevgilimle aynı ülkedeyiz. Annesi farklı yerde yaşıyor. Benim arabam var diye teklif ettim birlikte getirelim havalimanına. Neyse park etmek sıkıntı olur filan diye sevgilim gerek yok dedi. Sonra bana kızdı işte o zaman hiç düşünmüyor musun. Annemi görmen gerekmez mi diye azarlıyor. Bugün de gelmedin filan dedi. Sonra diyor ki birde belki de annemi yalnız yolcusu etsem saha doğru.. duygusallaşıyoruz filan. Bir erkek bunu der mi ya.
Benim annemde kayınvalide ama gelininden böyle bir şey asla beklemez. Böyle diyincede bana diyor ki, annem bir şey söylemedi ben istiyorum diyor. canım mıdır nedir. Ne çok abarttı Allah aşkına sanki annesi arkadaşı. Bir mesaj atarım telefon yetmeli. Ne bu yani

Güncellemeler
+1 yıl
Pazar günü çok fena tartıştık. Ben annesine mesaj attığım halde bana geri bile dönmedi. İnsan bir teşekkür eder. Sonra sevgilimle konuştuk. Be bana resmen annem senin kaç kere eve geldiğini saydı. Ve ocaktan beri sadece bir kere annesine upramışmışım. Bu nedir Allah aşkıma. Okadar patladım ki. Annesi resmen oğlunu dolduruşa getiriyor. Aramız boşu boşuna bozuldu. Annesine ben okadar çok yardım ettim geldim filan. Şehir turuna gittik annesi sürekli dibimizde. Sevgililer gününde bile annesine hediy
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgililer gününde annesine hediye almalar filan... nasıl baş ederim böyle insanla. Politik bir insan değilim
Sevgilinizin annesini yolcu eder misiniz? Gitmeden vedalaşır mısınız?