Yorumları okudum ve gerçekten utandım erkeklerin ne kadar Sadece cinselliği Aç olduğunu gördüm ve bunu acaba karıları yapsa nasıl olur aynı tepkiyi mi verirler evlenip karılarını ikinci bir adamla paylaşabilirler mi burada evet cinsellik için konuşmaya devam ederim falan yazmışlar Belli ki sen de soruyu soran bir kadınsın Sana tavsiyem şu evli adamla hiçbir zaman vakitini kaybetme O adam sana karımla aram kötü karımı sevmiyorum gibi kelimeler kullanıp akşam karısına sarılır öper karı koca arasında hiçbir şey giremez Bunu unutma seni Belki böyle oyalıyor ben onu bırakacağım onu sevmiyorum Bu külliyen yalan adamların evde nasıl olduklarını karıları biliyor sadece sizi kandırıyorlar bir evli insan bekar bir insanla konuşuyorsa sadece onu kandırıyor Bu bir gerçek Eğer ki onu kandırmıyorsa o kadını veya adamı boşayıp zaten sizinle olurlardı ama hiçbir zaman evli bir insan evliliğini bozmaya kolay kolay göze alamaz Çünkü araya aileler giriyor işte bir sürü şey giriyor bir bağ giriyor ister istemez Bence zamanını kaybetme ve kendi yoluna bak yoksa ikinci el olarak kalırsın Metres olarak kalırsın bu bir erkek için de geçerli Bence Evli insanlarla konuşanlar tamamıyla kendine 2 insan olmayı yakıştıran insanlar Hadi kendinize saygınız yok ailenize de mi yok acaba aileniz böyle bir şey yaptığınızı duysa size ne gozle bakar nasıl tepki verir Aklın varsa evli insandan uzaklaş ve yorumlara da inanma Bunu yazan erkekler kendi karılarını ikinci adamla paylaşmaya gelince iş namusa biner ve herkes katil olmaya gider yorumlara inanma Kendine saygın olsun evli bir adamla olma veya bir kadınla olma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hangi tarafın isteyip istemediğine bakilmaksizin, kişinin evlenmek istememesinin sebebi önemli bana göre. Hiç kimse, sonunda geleceğini görmediği bir ilişkiye başlamak istemez. Mesela, kariyer adımları vardır, bazı planlar vardır, ekonomik şartlar el vermiyordur vs. ve evlilik gibi bir yola adım atmak çok fazla zaman, para ve enerji alacağından ertelenmesi o an olmaması normaldir. Bu demek değildirki karşı taraf evlenmek niyetinde değil. Bunlar önemli o yüzden.
Ama, diyelim ki istemeyen taraf tek gecelik ilişkiler yaşıyor, hoppa bir insan veya evlilik istemiyor çünkü bu tarz bir yaşam hayatı ona uygun değil ve ömrünün sonuna kadar bir insana bağlı kalmak saçma geliyordur. O zaman bu insanlar baştan karşısında ki insana dürüst olmalı çünkü herkesin hayat mottosu ve yaşama şekli farklı.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı. İlişiki evliliğe gidecek diye bir şart yok ki.
Mutluluk olduğu sürece ilişki devam eder, mutluluk bitince, taraflar biribirinden sıkılınca ilişki biter.
İlişkinin gidişatı belirler evlilik olup olmayacağını, baştan böyle bir şartla ilişki başlatılmaz, yanlış bir evliliğe sebep olur, iki tarfın hayatını da kabusa çevirir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sevgililik bir mutluluk sürecidir. Sonunun illa bir sözleşme ile sonlandırılması gerekmez. Flört evresinde mutlu ve huzurluysan, zaten iki taraf da bunu sürekli hale getirecektir. Yani işin başında benimle evleneceksen çıkarız veya bu adam sanırım evlenmez gibi düşünceler bence yanlış.
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- 1 yıl
Evlilik bir son değildir, keyif aldığım ve sevdiğim sürece sürdürürüm..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evlenmiceksem neden onla takılayım ki
20 Yorumlas
1 yılGelecek görmediğim hiç bir ilişkiye devam edemem.
10 Yorumla- 1 yıl
Şu an bir ilişkim yok, evlilik gibi bir düşüncem de yok ama bir ilişkim olsaydı sonu yoksa niye devam edeyim? Oyuncak mıyım? Zamanımım hiç değeri yok mu? Hepsini geçtim, çocuk muyuz? Liseli çocuk değilm ki gelip geçici ilişki peşinde koşayım? Gelmişim kaç yaşıma yani?
10 Yorumla Evet, bazen insanlar ilişkilere devam etmeyi tercih edebilirler, çünkü o ilişkiden keyif alıyorlar veya birbirlerine önem veriyorlar. Ancak, herkesin tercihleri ve değerleri farklıdır ve bu nedenle ilişkilere devam etmek veya sonlandırmak konusunda kişisel bir karar vermek önemlidir. Her iki tarafın da mutlu olması ve ilişkinin sağlıklı olması önemlidir. Her durumda, dürüstlük ve açıklık, ilişkilerin sürdürülmesi veya sonlandırılması konusunda önemli faktörlerdir.
10 YorumlaVakit kaybı görmem. Ama bilmezlik her zaman daha iyi. Ben özellikle evlenmem diye başlamam ilişkiye, zamanla oluşur. Eğer katiyen evlenmeyeceğim diyen birisiyse karşımdaki ve geçerli bir nedeni yoksa ( ne olabilir aklıma getiremedim açıkçası) baştan ilişki kurmam herhalde.
10 Yorumla- 1 yıl
Ben şahsım adına devam etmem. İnsan hayatinda sağlık ve zamandan daha değerli birs ey yok çünkü hepimizin bildiği üzere. Anlık huzur istek arzularla devam eden bir ilişki dugusal psikolojik kirlenmeye neden olur. Biz olamadığı hangi ilişki olursa olsun; arkadaş, dost, sevgili sıfat ne olursa olsun uzak durmalı.
10 Yorumla - 1 yıl
Bir defa yaptım o hatayı, ayrıldık. Sonra o geri geldi, devam ettik. Ama ben onun ciddi olmadığını düşünüyordum. Durumdan sıkıldım ve ayrıldım. Meğerse adam evlilik teklifi için hazırlanıyorum ve herkese evleniyorum bu hanımla demiş. Öyle geçti gitti
00 Yorumla - 1 yıl
Bir ilişkiye başlarken kafam da direkt ben bununla evleneceğim diye bir düşünce oluşmaz tanıdıkça zamanla oluşur. Eğer karşı tarafın evlilik düşüncesi yoksa herkes yoluna bakar işim olmaz nereye kadar mal mal sevgili gibi gezeceğiz.
12 Yorumla- Soran1 yıl
Benim şahsen bu saatten sonra olacaksa sevgilim ciddi olsun evlilik yolunda olsun istiyorum
- 1 yıl
Kesinlikle diğer türlüsü vakit kaybı.
Yani evet bunu yapıyorum açıkçası sonu olmayan bir durumum var. Bilemiyorum anın tadını çıkarmaya çalışıyorum tabi herkes için farklı olabilir bu durum. Bazısı için yıpratıcı olabilir.
30 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
İlla evlilik olunca mi sonu oluyor birlikteliğin. Ben zaten evlilik insanı değilim işime gelir fakat her ilişkide olduğu gibi ilgi sevgi ve özellikle sadakat olduğu sürece benim için daha iyi ama tabi dini nikah şart
45 Yorumla- 1 yıl
Bende değilim
- 1 yıl
- Cevap sahibi1 yıl
@LunaNera 3_5 gün olacağını kim söyledi, ilan etmeyeceğiz de demedim amaç gizli saklı olsun değil, yıllarca evli gibi olmak ama inza şartı olmamalı ve aynı evde yaşamak zorunluluğu da onun dışında her şey OK
Eski Nil olsaydı böyle şeyleri önemsemezdi. İnsan format atınca eski düşüncelere sahip olmak zor oluyor. Evlenmeyeceğimi bildiğim bir ilişkide olmak istemiyorum.
10 Yorumla- 1 yıl
Evlilik sonuçlanması şart değil anlaşıyorsak mutluysak birlikte evlenmedende olur bir şekilde evlilik dediğin kağıda atılmış iki imzadan başka bir şey değil, evlilik aşkı öldürüyor
10 Yorumla Hayır etmem zaman kaybı olur ona vereceğim ilgiyi şefkati sevgiyi evlenmek isteyen hak eden birine veririm çaba ve zaman harcamam evlenmek istemeyen birisi ile çünkü onunla vakit harcarken gerçekten evlenmek isteyen evleneceğim bir insanı kaçıracam o yüzden gerek yok
00 Yorumla4 yılın sonunda anladım evlenemeyeceğimi evlilik için başka birini bulmam gerekiyordu gerçekten benimle evlenmek isteyen saygılı değer veren biri olmalıydı daha fazla zaman kaybedemezdim bıraktım. Devam etseydim muhtemelen evlenemem şu an bile yok bulamıyorum. Ama geç değil en azından bir şeylerin farkına vardım keşke daha önce farkına varsaydım boşuna bu tip insanlarla vaktini harcama benim gibi pişman olursun.
00 YorumlaHer ilişki evliliğe gidecek siye bir kural yok. Bu düşünce ileride iki tarafın kendiliğinden olan düşüncesiyle gelişmesi gerekir ben evlenmeyi düşünmüyorum mesela
00 Yorumla- 1 yıl
Ben zaten evlilik düşünmüyorum, ona göre ilişki yaşıyorum. Yıllarca onunla bununla düşüp kalkmış son olarak da evlilik yapma kararı almış bir prensese bir ömür boyu sponsor olamam.
02 Yorumla- 1 yıl
Düşünce tarzın bana garip geldi önemli olan dürüst olması bence
- 1 yıl
Tek mesele bu değil. Evlenmemek için çok sebep var bana göre.
- 1 yıl
Ciddi bir ilişki düşünmüyor ise iki taraf da olabilir
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 27,2b cevap paylaştı. Evlilik bir son değil, kaliteli ilişki yaşanıyorsa sürdürülür
33 Yorumla- 1 yıl
Karım olma olasılığı olmayan bir kadın vakit kaybıdır , bitmesi ikimiz içinde hayırlı olur.
20 Yorumla - 9 ay
Etmem
Niye edeyim ki Bi sonu olmayacaksa
Ama sen ve sevgilin zevk için cinsel birliktelik icon beraberseniz onu bilemem00 Yorumla Tabiki devam edersin. her şey güzel yolunda keyifli ise devam edersin. Şu da var ki kimse hiç bir şeyden emin olamaz. Zamanla her şey değişir.
00 Yorumla- 1 yıl
Eğer aile kurmak gibi bir düşüncem varsa ilişkiye devam etmem ama evlenmicem takılcam gözüyle bakarsam devam ederdim
01 Yorumla- 1 yıl
ztn soru bu devam eder misin etmez misn:))
- 1 yıl
Hayır etmem. Çünkü ciddi bir ilişkiye başlama sebebim; bu kadından çocuklarima anne olur düşüncemin olmasıdır
00 Yorumla Eskiden olsa evet derdim ama artık ciddi düşünmenin vakti geldi sanırım. 30'uma bir iki basamak kaldı şurda.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır. Bazı insanlar yalnız kalmasın diye çıkmaya devam ediyor çok saçma.. onu anlaşamadığı halde bırakmaya cesaret edemiyor. Kendini düşünmüyorlar.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Seks yapıyorsa evet. 28 yaşımdayım, en az 35 yaşıma kadar da evlilik istemiyorum. Ama kadınlar, Anne olmak için; eninde sonunda evlenmek istiyorlar. Evlenmek isteyene, başkasını bul deyip bitiriyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Amaç evlilikse vakit kaybı olur amaç evlilik değilse vakit kaybı olmaz.
10 Yorumla Alışkanlık yaptıysa sen mantık olarak istemesen bile kalbin devam ettiriyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Beklentilerle ilgili. Ama sevgililikte bir noktada bayar insanı. Ya evlilik olur ya biter..
10 YorumlaNe sonu zaten evlilikte sevgililiğin bir üst boyutu değil mi
10 Yorumla- 1 yıl
Hayır devam etmem evlilik güzel. Nikah önemli değil ama evlilik hayatı güzel
10 Yorumla - 1 yıl
Hayır etmem. Olacaksa ciddi olmalı, olmayacaksa hiç olmasın..
00 Yorumla m
1 yılzararin neresinden dönersek kardır ben devam etmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı. Hayır. Evlenmeyeceksem özel bir şeyler yaşamam zaten
00 Yorumla- 1 yıl
Hayır. Zamanımı gelip geçici kişilere harcayamam.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendini kullandırmış olursun erkeğin işine gelir bu durum
00 Yorumla- 1 yıl
Ederim hayatıma aldığım kişi ile evlenmek zorunda değilim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Hayır zaman her şeyden değerlidir ve geri dönüşü yoktur boşu boşuna kimseyle zamanımı harcayamam
00 Yorumla- 1 yıl
Her şey evlilik değildir ya evlenmeden de olur yani
00 Yorumla - 1 yıl
Devam etmemek gerekir, karşı tarafa uygun bir dille anlatılmalı.
00 Yorumla - 1 yıl
bunu yapan çok kimisi de ümitlenir ama olmaz kimisi de baştan bellidir
00 Yorumla Bazen hiç yapmam dediği şeyleri yapıyor insan gönül ferman dinlemiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır direkt bitiririm evlenmeyen insanla neden daha ilişkiye devam edeyim
00 Yorumla- 1 yıl
Kaybetmem sonu olacak bir ilişki bulurum ❤️🙏
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Vakit kaybetmem hayatima bakarim nasipse zaten olacaktir..
00 Yorumla- 1 yıl
Düzgün samimi bana iyi gelen sevdigim ve sevildiğim bir ilişki isterim.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Suanki yasimda evet artik buna acigim. Cunku kizlar evlikige hep karsilar. Evlilik olmuyacak diye bir suru iliskiye nokta koydum. Cok pismanim. Keske devam etseydim.
01 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Gecmiste senden oncekileri silmiyorsa o kisi birak ileriyi Şu an ki durumda bile sana saygi duymuyor. Bu kisiyle bir saniyeni bile gecirmen kendine haksizlik olur
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Buyuk konismiyim hayir. Zaten bir iliskiye de ciddi dusundugum zaman baslarim. Zamanim çöp değil. Karsidakinin de değil
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
yaşa bağlı bence, evlilik yaşına (kime göre neye göre tartışılır) yakın olunca boş ilişkilerle zaman kaybetmemek gerekir bence
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ederim tabi mutlu şekilde ilerliyorsak ama , teyzem 20 yıldır ve iki çocuğu var benle yaşıt (20) geçen yıl nikah yaptı fjskcjks
10 Yorumla - 1 yıl
bir yil oncesine kadar cok umrumda degildi kimseye ciddi yaklastigimi da hatirlamiyorum ama ne degistiyse artik gelecek goremedigim insana 5 dakika ayirmiyorum, evlenmeyecegimi bile bile iliskiye devam etmem malsf🥲zamanim hislerim cok kiymetli
10 Yorumla - 1 yıl
Vaktimi ve enerjimi sadece sonu olacak birseye harcarim 2 gunluk iliskilere degil. O kadar onem veriyorsun, emek veriyorsun sacma sapan bi iliski icin degmez
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Hayır ya sevdiğim çocuk vardı. Tanışmak istedim yakından ama kısmet olmadı çünkü ailem izin vermezdi ve onay vermeyeceği birisiydi. Başlamadan bitti
İki taraf ilişki girmeden sevişecekse sevişirim ama umut vermem açık açık sölerim. oynaşma olabilir
hayır. kendime de karşımdaki kadına da saygımdan devam etmem. ha şu var, neden evlenmeyeceğim sorusunun cevabına göre değişir durum?
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Hayir sadece vakit kaybi ben takilmalik iliski jnsani degilim
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Alırsam bir kişiyi hayatıma evlenmek için alırım yoksa sevgili olmayada gerek yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. bende ya hep ya hiçtir eger dalga geçiyorsa kapı orada arkanı dön ve çık derim
00 YorumlaAsla vaktimi öyle kişilere harcamam. Niyeti yoksa yoluna baksın. Oyalanmasın benimle...
20 Yorumla- Devamını Gör (144)
Detaylı bilgi