Esim beni aldatti. Her konuda aldatti. Cocugum yok. Bosanali 4 yıl olacak. Karsima evli bekar boşanmış çok insan çıktı ama düzgün biri çıkmadı. Ben evlenip mutlu olmak istiyorum artik taşıyamıyorum. İşim var. Hobilerim var ama sevmek sevilmek istiyorum. Hep arzu gözüyle bakılıyor. Artik cok sıkıldım isyan etmek istemiyorum korkuyorum. Allaha inancım var ama Allah affetsin bazen çok boğuluyorum. Tavsiyeleriniz nedir:(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 11 ay
Düzgün insanlar ile karşılaşmak için düzgün insan olmak gerek :) Düzgün insan olmakta evlenmeden olmazlarla, hüküm verip, yargılamaklarla olmaz insanları, sizin düzgün olmadığını düşündüğünüz insanlarda evlenip yuva ve çocuk sahibi oluyorlar, mesele insanları düzgün yola yönlendirebiliyor musunuz hayatlarına girdiğinizde. Farkında olmadan ve istemeden davranışlarınız insanları yanlış motive ediyor olabilir. Düşünün bunları
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 11 ay
Evlenme diyenlere bakma sen. Ben de evlenip ayrıldım ama evlilik aslında güzel. Tabi kafana göre uygun birini bulursan evlen. İş çevrenden arkadaş vasıtasıyla tanışırsın belki birisiyle. Acele etme
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Fenomen
11 ay
Ayyy tatlım, öncelikle kocaman bir sarıl! 🥺💖 Ben de flörtöz bir kızım ve hep diyorum ki kalbin yolunda git diye atmıyor mu? O zaman demek ki doğru insan seni bekliyor bir yerde! 🌟 Aldatılman ve sonrasında yaşadıkların hiç kolay şeyler değil ama sen bunları güçlenerek atlatmışsın, mükemmelsin! ✨ Hayat bazen bizi zor durumlarda mızrakla savaşır gibi bırakıyor ama senin gibi güçlü kalpler her zorluğun üstesinden gelip kendi mutlu sonunu yazar merak etme. Sevmek ve sevilmek hepimizin en doğal arzusu, o yüzden hiç ümitsizliğe kapılma! Hobilerine, arkadaşlarına, işine daha çok sarıl. Kendinle barışık ol, kendini sev. Bu enerji çevreni etkileyecek, sen fark etmeden doğru insan hayatına girecek. Ve unutma, asla yalnız değilsin! Burada hepimiz varız, sohbet etmek, sana enerji vermek için! 💫🌈
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
90Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Aracı kanalıyla amacı evlilik olarak tanış belki yararı olur. Bir arkadaş bir abla aracılığıyla birileri denk gelirse belki daha iyi olur. Mutlu olursun umarım
22 Yorumla- 11 ay
Rica ederim
- 11 ay
Ülkemizde en büyük sorunlardan bir tanesi boşanmış kadın olmak. Çünkü ne aile ne çevre ne arkadaş ne dost iyi niyetle yaklaşım olmuyor. Dedikodu vs bir çok şiddete maruz kalıyor. İstekleriniz çok güzel ve doğal haklariniz, bir aile danışmanı olarak size tavsiyem sevin nerde olursa olsun sevmekten vazgeçmeyin doğru mantıkla ama ve mucadeleyi bırakmayın asla. Ve hayatınıza girecek her erkek sizden arzu yönünde ilişki isteyecek, her isteyen seven değildir, ve cok sevende olacak iclerinde ona göre ayrım yapmak mantık ve hisle olacak. Detaylar önemlidir, ancak bu kadar yazabildim.
11 Yorumla- 11 ay
Size ayrı tavsiyem olacak?
Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Merhaba kardeşim
Bosanali 4 sene olmuş geç bile kalmışsın
Her insan evlilik mutluluk ister
Geçte olsa çocuk sahibi olursun.
Haklısın ama erkekleri taniyamadin mi hala
şu an KS de hangi kadına sorarsan sor
Buradan kimseyele olmaz der
Ama yorumlarda sen tanışmaya başlıyon
Karşına doğru düzgün çıkmayan o erkekleri burada mumla ararsın
KS de cinsel katogoriye gir ne dedimi anlarsin
Seni anlıyorum ama yanlış yerde ariyon
Yeni evlilik için korkuyorsun kokmakta haklısın
Sen yine 1 inci evlenmiş boşanmış sin biz daha 1. yi yapmaya korkuyoruz10 Yorumla- 11 ay
Sen zaten hayatında yapman gereken ve yapabilecegin pek çok şeyi yapmışsın.
Zaten bunlar bu duruma bir çözüm değil, sadece kendini meşgul etmek adına birer uğraş.
Kişi kendine bir aile veya yuva kurmayinca, kuramayinca ya bunun arayışı içinde olur hep, ya bundan kaçmak için kendini meşgul etmeye çalışır ya da gündelik heveslerle gönlünü susturmaya çalışır.
İşin gerçeği de bunun birisiyle olmadan, düzenli birlikteliğin (yani evlilik) olmadan, aile hayatın olmadan olma şansı pek olmuyor.
İnsan yanında kuru bile olsa gürültü istiyor.
Biz sana şunu bunu yap desek de aklım, fikrin ve gönlünün odak noktası o arayış ve bekleyişten kaçmayacak.
Kimbilir, ansızın belki son bulacak bu bekleyiş, belki daha sonra.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Muhtemelen aynı yaşlardayız. Ben hiç evlenmedim. Geçmişi düşünmyi bırakıp kendin için hayırlısını dilemeye devam mı etsen acaba? Birisiyle olmaya alışınca mı yalnız mutlu olacağını hiç düşünmüyorsun? Önce sen kendini sev ki sonra seni gerçekten seven birisi mutlaka çıkar karşına…Hobilerine yönel, mutlu olman için illa hayatında bir erkek olmasına gerek yok ki…
11 Yorumla- Soran11 ay
Çocuk icin
- Gizli Üye(30-35)11 ay
Bnde esimi kaybettim kaybedeli yalnizim. Sadece kadinlar degilki erkekleerde ayni sikintida. Kime bisey desen evlenmis olamana laf ediyorlar. ya da gunu birlik iliski istiyorlar. Adam akilli evlenip yuva kuracagim bir tane kadina rast gelemedim. Sen hangi sehirdesin?
13 Yorumla- Soran11 ay
Senin şehrin nne
- Cevap sahibi11 ay
İstanbul sen?
- Cevap sahibi11 ay
Neden demiyorsun ki merak ettim
- 11 ay
Yani kendin icin en dogrusunu sen bilirsin. Hersey seks degil bunun farkinda olamadik. Hep ailelerimiz suclandi ama asil meselenin kuresellesen dunya icin ortak bir kultur olusturmak oldugunu anlayamadik.
Size tavsiyem hobilerinizi gelistirin ancak dogru kisi icin kadere baglanmak gerekiyor. Tevekkul etmeninde surekli sosyal ortamlarda olmak oldugunu sanmiyorum. Fakirlere yardim etmek, yaslilari ziyaret etmek, yeni seyler ogrenmek size ayri bir huzur verebilir.
10 Yorumla - 11 ay
İnancım var diyorsun. Sabırla duayla Allah'tan hayırlısını iste. O'na yönel. Ama tavsiyem odak noktan Allah olsun. O'na yaklaşmanın yollarını ara. O'nun sevgisini ve rızasını kazanmak için çabala. Kur'an meali oku. Boğuluyorum diyorsun ya hani? Allah'a yaklaştıkça boğazını sıkan, yüreğini daraltan o el gevşeyip yok olacak. Yükün hafifleyecek, yüreğin ferahlayacak. Benim bildiğim tek yol bu. Ben hiç evlenmedim ama sıkıntı yaşadığım zamanlarım çok oldu. Ne zaman ki Allah'a yöneldim o zaman kaygılarım, streslerim yok oldu. Dert deyip gözümde büyüttüğüm şeyler ufalıp yok oldu. Tabi bunların dışında çaba da gerekli. Yakın çevrene evlenmek istediğini çıtlat. Sosyalleşmeye çalış. Ve dua etmeyi ihmal etme. 😇
Rabb'im gönlüne göre hayırlı bir eş nasip etsin sana inşallah. 😇
10 Yorumla Bende çok duygusal boşluktaydım uzun zamandır, ama inan bazı şeylerden aslında Allah bizi koruyomuş, dün olmadı diye küfrettiğim şeylere, şimdi oturup şükrediyorum, bu devirde duygusal boşluğunu kimseye belli etmeyeceksin, insanlar öyle şeytanlaşmış ki, kimse niyetini belli etmiyor Allah uzak etsin, bilemezsin o tanıştıklarının içini, bende çok erkekle denedim, şimdi kimseye kolay kolay güvenmiyorum, sende güvenme çok dikkatli ol, bir anlık hata insanda çok boşluklar açıyor, boşluğunu doldurucam diye delik açarsın benim gibi yapma.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tavsiye değilde denemek görmek lazım bizim gibi ayrılıp tekrar evlenmek isteyen kişiler çok dikkatli olmalı iyice tanımadan asla evlilik yapmamalıyız cunki üçüncü bir şansımız yok
12 Yorumla- Soran11 ay
Senin çocuk var mı
Benimde 2 yıl oldu hala tramvalarını atlatmış değilim nasıl hazır oldun evlilige
16 Yorumla- Soran11 ay
Yaşadıklarına bagli
Zamana bırak akışa bırak tevekkül et bu kadar fazla isteyip kendini yıpratma bence.. gelecek olan gelecektir sabır et belki isteğinden de daha iyiylsi gelecek
20 Yorumla- 11 ay
Sen yine Allah'a inan ve karşına çıkan insanlara hemen güvenme. Cinsellik isterlerse hemen yaşama. Boşanmış olduğun için insanlar farklı gözle bakıyor maalesef
10 Yorumla - 11 ay
Seninle tamamen aynı durumdayım. Umursamıyorum.
Allah neyi çok istersen ondan sınar insanı.
O yüzden olursa da olmazsa da vardır hikmeti deyip tevekkül ediyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Zati yasin dogruysa Şu an karsina cikicak cogu insan cidden evlilik anlaminda cikar bu yastan sonra sahsen benim adima ya vardir ya da yoktur ikisinin ortasi olamas
11 Yorumla- 11 ay
Burdanda tanisabilirsin tinder vb baska uygulamalardada ama hernerde tanisirsan tanis asla acele etme hemde asla once tani ayrica yakin surecte karsi taraf adina bitmis bi iliski varsa bulasma uzulursun senin nasil Şu an kalbin gonlun bos ise karsindakininde bos olmali bunlari takip et ogren sormaktan korkma cunki yas itibariyle artik hayat arkadasin olucak insan sicacik sarilabilmeli acaba dememeli
sıkma canını bende yedı yıl oldu bosanalı. bende ıstıyorm ama kısmet bazı seyler. gereksız ınsanlarla konusma bos yere ne kalbını ne vıcdanını yor. saglam ınsanlarla konus. zaten bır vakıt saglam oldugunu anlıcaksınızdır.
112 Yorumla- 11 ay
@çiftkanat evlenin
- Soran11 ay
Sen hangi sehir
- 11 ay
İzlisi saklkısı olmayan Benmi yoksa gizlenen saklanan arkadaşmı
- 11 ay
Ben çekileyim hocam kusura bakmayın
- Soran11 ay
Cidtkanata sormustum
- 11 ay
Kime?
- 11 ay
Bende Sicilya italya
- Soran11 ay
Tartışmayın lutfen
- 11 ay
Allaha bırak nasibin varsa olur demekle yapmakla olmuyor nasip varsa iyi şeyler birden aniden oluyor
20 Yorumla Öncelikle samimi duyguların için seni tebrik ederim.
Umarım hayırlı bri kısmet çıkar karşına , hayatın yükünü seninle taşıyacak birisini bulursun. arzu gözüyle değilde sevgi gözüyle bakıldığın bir yürekte mutlu olacağını düşünüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı. İyi bir insan çıkar inşallah karşına ablacım sen genede ümidini kesme hayat gerçekten çok farklı nerde ne olacağını bilemiyoruz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ne için evlenmek istiyorsun tekrar? Yani tekrar yapacağın evlilikten beklentin ne? Umarım eksikliklerini tamamlamak için değildir
10 YorumlaYinede Allah a tevekkul et.. bende bosanma aşamasindayim.. ne yapacam nasil olacak bilemiyorum.. yasanilmisliklar ve alisilmisliklar var.. nasil bi surec olacak bilrmiyorum
12 Yorumla- Soran11 ay
Sen neden bosancaksin hangi şehir
- 11 ay
Keşke yaşını da yazsaymissın.. Allah'a isyan etme tabikide. vakti zamanı gelir elbet herşeyin kısmetin nerden çıkacak bilemezsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. Saçmalama lütfen... Kendin gibi birini bul ya da özgür olarak devam et. Hayatına...
Her Hata Bakiredir tekrarı Zevk'e Girer..
Bende boşandım ama tekrar aynı hatayı yapmak istemiyorum12 Yorumla- Soran11 ay
Dayanamiyorum bazen hersey var ama o yok:(
Allah'a yonelmelisin ve bol bol bu konuda dua et senin için hayırlı olan kısa sürede olsun diye
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. Kendin gibi inançlı biri ile evlilik yapabilirsin.
10 YorumlaGüzel ve balık ettliyseniz ilgilenirmisiiz benimle tuttuğum eli bırakmam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben boşandım 2016 da hala acaba diyorum evlenmek istiyorum ama güven yok kalmadı artık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Kalbinle hareket edip doğru kişi bu diyene kadar bekleyeceksin
10 Yorumla- 11 ay
Üzüleceğin bir durum yok evlenirsin hayatta oluyor işte olmaz dediğimiz şeyler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Gecmis olsun abla bulursun inşallah yakın zamanda gönlüne göre birini
10 Yorumla- 11 ay
Evlilik istenilince olacak bir şey değil
10 Yorumla - 11 ay
Sevmezler ya ama güzel rol yaparlar inanmam ben sende inanma
10 Yorumla - 11 ay
Nasip de varsa yaşarsın yoksa naparsan yap nafile...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Ortamlara katıl, kurslar, sosyal dernekler vs
10 Yorumla- 11 ay
Umarım karşına Allah korkusu içine yer etmiş birisi çıkar
10 Yorumla - 11 ay
EVLENME.
Bir kere evlenip hata yapmışsın ve mutlu olamamışsın tekrar mutsuz olmaktan korkmuyor musun14 Yorumla- Soran11 ay
Çok korkuyorum ama yanliz da yaşamak istemiyorum :(
- 11 ay
Evet bu konuda haklısın yalnız yaşamak zor
Allah en yakın zamanda hayırlısıyla gönlüne göre birini nasip etsin…
buarada kac yaşındasınız - Soran11 ay
Amin Allah razı olsun 37
- 11 ay
Amin inşallah anladım. Zamana bırak nasibinde varsa gelir seni bulur acele etme edersen bu sefer hayata küsebilirsin 😞
- 11 ay
Burada sana yazanların hepsi seni yatağa atmak için türlü yalanlar söyleyecek. İnanma sakın.
10 Yorumla - 11 ay
Allah en yakın zamanda hayırlısıyla gönlüne göre birini nasip etsin…
21 Yorumla- Soran11 ay
Amin Allah razı olsun
- Gizli Üye(30-35)11 ay
Sakin olup hayatın evlenmekten ibaret olmadığını farketmen
20 Yorumla Tanis konus taniyarakk arkadas olarak yap bunu bidaha uzulme bencee ona gore karar verirsin acele etmee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 40,2b cevap paylaştı. Hobilerinin seni mutlu etmesi lazım knk ya da yeni hobiler edinebilirsin ama şunu unutma ki hayatınla illa bir olacak diye bir kural yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bir şeyi istediğinde olmaz. İstemeyeceksin, beklemeyeceksin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 30,7b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun zor bı devirde istediklerin
10 Yorumla- 11 ay
Yani kimi nerede aradigin nasil bir iliski istedigin onemli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ya kızım hata bi kere yapılır 2. defa yapılırsa eşeklik olur
01 Yorumla- 11 ay
Evlenmeyip kötü işler mi yapsın aq
- 11 ay
Annem buraya güvenme ve düzgün biri illa çıkar rahat ol
01 Yorumla- 11 ay
Çok haklısın
- 11 ay
Merak etmekarşına çıkan. Kadınların seçeneği çok daha fazla.
00 Yorumla - 11 ay
4 yıl önce piyasa iyiydi şimdi hiç bulamazdın düzgün birini
00 Yorumla Cok zor bu dönemde ben aramakdan vazgecdım mide bulantı bu ülkenin insanlari
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)11 ay
Dünki soruyu da soran senmiydin Ankaradan birisi de buna benzer soru sormuştu?
027 Yorumla- Soran11 ay
Hangi soru
- Soran11 ay
Siz kmsinjz
- Cevap sahibi11 ay
Neyse boş ver sen o değilsin
- Soran11 ay
Sen kimsin o Ankaradayım olan kim
- Soran11 ay
Ankara'da
- Soran11 ay
Sen nerdesnz
- Cevap sahibi11 ay
boş ver allah allah
- Soran11 ay
Sende Ankaradasin değil mi ama ben ank degil
- Cevap sahibi11 ay
Neden uzattın ki bukadar?
- Soran11 ay
Tamam
- Soran11 ay
Ank kimse ben sormadım bu sorudan baska
- Cevap sahibi11 ay
Ablacım tamam dedim ya onun sen olmadığını anladım dedim ya neden hala yazıyorsun!!!
- Soran11 ay
Gizliden çık bisey soracagim
- Cevap sahibi11 ay
Burdan sor birazdan uyuyacam
- Soran11 ay
Tek soru tek cevap Ankaralimisin
- Cevap sahibi11 ay
İnat değilmi söylemiyecem.
- Soran11 ay
En biliyorum nereli olduğunu
- Soran11 ay
Bas harfi soyle
- Cevap sahibi11 ay
İyi geceler uyumam gerek.
- Soran11 ay
Soyle uyu sadece baş harfi
- Cevap sahibi11 ay
Merakından çatla. Hadi by by
- Soran11 ay
Haahaha
- Soran11 ay
TNidim seni
- Soran11 ay
Gerek yok böyle seylere
- Cevap sahibi11 ay
Tanıdığın kişi değilim boş ver.
- Soran11 ay
Nwrden biliyorsun tanıdığım kisiyi
- Cevap sahibi11 ay
Tamam kimi tanıdıysan yaz ona ama o ben değilim.
- Gizli Üye(25-29)11 ay
Ben seninle tanışmak istiyorum
27 yaşındayım
Ciddi ilişki istiyorum
Sonu evlilik olsun istiyorum
Bana bir şans verir misin00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)11 ay
seni seven senin gibi dengin birini bul cocuksuz. evlen yeniden basla
03 Yorumla- Soran11 ay
Bulamiyorum nerden bulunur
- Cevap sahibi11 ay
calisiyosun etrafinda cikmaz mi? yasin kacti
- Soran11 ay
37
- 11 ay
boş ver erkek kahrı çekilmez hazır boşanmışsın yine aynı şeyleri neden yaşamak istiyorsun
10 Yorumla - 11 ay
Yaaa kuşum benm evlenip napçam bu hayatta hiçbi erkek varlığı sevgiyyi haketmiyor
10 Yorumla Tecrübesiz bir kadın değilsin. Yalnızlığa alışmışsın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evlenip boşanmış kadın çoğu zaman sadece cinsel arzular için isteniyor maalesef
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)11 ay
Sende istediklerinde verme, dula oyle bakiyolar maalesef
00 Yorumla - 11 ay
Benden sana tavsiye evlenme bu günlerini çok ararsın
00 Yorumla Allah gönlüne göre versin
10 Yorumla- 11 ay
Mutluluğu evlilikte niye arıyorsun?
10 Yorumla - Devamını Gör (54)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 4 yıl önce boşandım, tekrar evlenmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi