Ben evlendim ve boşandım 28 yaşımdayım ve şu ana tekrar evlenmek istiyorum nasıl yapacağım?

Arkadaşlar direk evlen falan demeyin anında engellerim bilginiz olsun çünkü bu tür sorularda hep o şekilde mantıksız cevap veren çok oluyor ben zate nasıl evleneceğim vesaire soruyorum o kişiyi nasıl bulacağım nasıl güveneceğim?
Benim için o kişinin çok istekli birisi olması lazım çocuk yapmayı zaten belli bir süre düşünmüyorum çünkü yaşadığım kaza benim şu an annesinde kalan kızım doğmadan 1 ay önce oldu ve ben komadayken dogdu kızım eski eşim de kızımı dile getirerek her şeyi yapıyor hatta fazla şey yapıyor sabrımı sınamanın kat kat üzerine çıkıyor.
Beni yani çocuğum olsun kızım dünyaya dünyaya gelsin diye uğraştığım için pişman ediyor ben çocuk yapmayı düşünmüyorum şu an yeni evliligimde en azında ilk zamanlarda ha tabi ona güvenirsem ondan sonra da 6-8 çocuk da olabilir bunu da kabul olması lazım bu kişinin 🤣🤣
Güncellemeler
+1 yıl
Etiketle yorum yapar mısınız?
Ben evlendim ve boşandım 28 yaşımdayım ve şu ana tekrar evlenmek istiyorum nasıl yapacağım?