Arkadaslar canım cok sıkkın. .1 sene evlı kaldık, 5 ay önce esımden resmı olrk bosandık kendısı bosadı davayı acan o.(cocugumuz yok) 27 yasındaym.. Icımde hem derın mutsuzluk hemde hırs var.. Tekrar evlenmek istiyorum yasım gecmeden, mtlu huzurlu bı yuva kurmak ıstyorm. Esımın zehir ettıgı hayatı mtlulukla bırınde bulmak ıstyrm. Tekrar evlenip ona nispet yapmak kudurtmak ıstyorm.. Bunu ıstemem normal mı.. Sızce napaym..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNispet için ve hırsla bir evlilik yaparsan ikinci kez üzülme ihtimalin yüksek. Bu saatten sonra sadece kendine odaklan ve mutlu olmak için doğru adımlar at , aceleci olma. Yaşın genç karşına güzel fırsatlar çıkacaktır mutlaka
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirisine inat evlilik yapılmaz,5 ay olmuş boşanalı, henüz çok erken olur, önce bir boşanmayı sindir, yasını tut ve ilk evliliğinin enkazını at üzerinden. Bu düşünceyle mutlu olamazsın ki, mutlu olduğunu ispat etmeye çalışmayan insanlar sahiden de mutlu, kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsin, sana kötülük yapanları Allah'a havale et.
https://youtu.be/0_kSpxGZmGI
Lütfen Serhat Hoca'nın videolarını izle, hatta kendisini YouTube'dan, instagramdan takip et, videoları izle canım, hayatına ışık tutacak.
https://youtu.be/sG_pLkDGnR8
İkinci evliliklerde nelere dikkat edilmeli? Bu videoyu da izle canım, seni ilgilendiren bir video, kafandaki soruların cevabı bu videoda. Bütün sorularının cevabını bu Video da bulacaksın, şiddetle tavsiye ederim izlemeni.
Ve Serhat Hoca'nin Evlenmeden/Boşanmadan Önce İyi Düşün kitabını oku, ayrıca canım videoları izlemeni niye tavsiye ediyorum? Çünkü bir uzman anlatıyor bunları, uzman tavsiyesi senin için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum 🌸02 Yorumla
Soran+1 yılCok twskekeur ederm soyadı nedir bu hocanın
- +1 yıl
Serhat Yabancı 🌸 Rica ederim 😊
+1 yılEvliliği neden eski eşine nispet olsun diye yapıyorsun ki? Kendin mutlu olacağın için yapıyorsan yap. Nispet niyetiyle yaparsan bunun sonu olmaz. Belki o senden daha güzel biriyle evlenecek ama sen ondan daha fakir ve tipsiz biriyle evleneceksin? Ne anlami kaldı yaptığın nispetin?🤣🤣
00 Yorumla
Nispet için evlenirsen sonun yine aynı olur.. Kendin de söylemişsin hayatı doya doya yaşayacağın, kafana uygun birini bul. Acele etme. Kıran girmedi erkeklere. Etrafta bi dolu var.
Yaşadıklarında ders al, aynı hatayı yapma..
Mutluluklar dilerim..🤗012 Yorumla- +1 yıl
Hahahhaha kıran girmedi lafına koptum valla
- +1 yıl
Dolu da bi bana denk gelmiyo heralde bi ben yalnızım artık :((
Soran+1 yılYalnız degılsın bana da denk gelmiyor
Soran+1 yılSorma ne ilkbahar ne ilkbahar. Genclıgmzı curuttuler
- +1 yıl
Genç okey ama ilkbahar mı benim son soruma bakarmısın rica etsem bu kadar kötü tecrübeden sonra ben artık kalbim iflas yani ne yapacağım
- +1 yıl
Hahahha soranla aynı anda yazmışız ve aynı duygularla : (((
- +1 yıl
Okudum sorunu, gerçekten üzüldüm. Ama yaşınız çok genç. Birçok insanın başından geçer benzer şeyler. Ben de 22 yaşında benzerini yaşadım. Tam 2 yıl sürdü etkisi. Ama hayata devam ettim.. Kolay değil, ama güçlü olmak zorundasınız..
Bizim Türk erkeğinin yapısı karakteri çoğu bozuk maalesef. Gençlikte hep birilerini bulup eğlenmek gününü gün etmek, yatmak kalkmak ister, sonra da evlenmek için el değmemiş kız arar…
Buna göre siz de ilişkilerinize her zaman sınır koymalısınız..
Arkadaşlık kurun, seviyeli olsun. İçinize kapanmayın..
Hayatınızı hiç kimse uğruna heba etmeyin.. Kimse için değmez..
- +1 yıl
Hele boşanan kardeşim, sen daha dikkatli ol çünkü potansiyel olarak eğlenilecek kadın gözüyle çok bakan olacak sana. Mümkünse kendini işine gücüne ver. Hele 1-2 yıl geçsin aradan acele etme. Çok temkinli ol ve iyice tanımadan kimseyle ciddi ilişkiye girme derim. Arkadaş ol gez eğlen, ama sınırlarını çek ve çizgiyi geçirme, şimdilik..
- +1 yıl
Offf of : ((( sen ne yaşamıştın ki 22 yaşında özel değilse eğer
Geçmiyor ya kalbim aşırı kırık paramparça
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
74Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bu kafayla evlenme.
Birini sırf diğerine nispet olsun diye hayatına sokmak çok çirkin.10 YorumlaSenin hayatin senin tercihin ama bir durul istersen kafani dinle önce. Hayat hızlı akıyor yine aile kurarsın tabi ama illa evlenmek için bu işi aceleye getirme kendini daha büyük bir bela içine sokma. Madem sütten ağzın yandı biraz temkinli ol. Şöyle bir şey gerçekten var bir kötü gidip bir iyi gelmez hani :) o yüzden seçici ol iyi analiz et iyi tanı. Eski eşini yok saymalisin yaşamışsınız bitmiş. Nispet yapmak çok saçma olur. Hatta bence bir daha haber almayacak şekilde kopart bağlarını. Mafya olucam derken mahvolma yani :) şimdiden bol şans.
11 Yorumla- +1 yıl
Bravo...
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. evlilik kafa uyumu olunca güzeldir her konuda çiftler arkadaş gibi olmadığı için sorun yaşanıyor ve 2 ci evlilikte sağlam adım atarak olmalı inat kıskandırmak için değil ve birazda kadınlar hatalarını kendinde arasa erkeğe sıkı yönetim uygularsa zaten erkek evden soğur her zaman gizli olmasaydın dinlemek isterdim seni
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. öncelikle düşünce şeklin sağlıklı değil işin içinde nispet var. önceliğin nispet olmasın bu şekilde birine yanaşırsan inatla mutlu olcam kafasına bürünüp tekrar benzer şeyleri yaşayabilirsin. sonraki adımın emin adımlarla yavaş kendinden emin karşındakini daha iyi anlama kavrama tanıma şeklinde olsun. mutluluk sonradan gelir zaten. üzülecek bişi yok aksinede sevinmelisin şimdilik kafan rahat en azından
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılSebebini bilmiyorum ama sanki sen haksiz gibisin. Haksiz oldugun icin, seni bosadigi icin icinde bitmek bilmeyen bir yangin var. Bu hirs iyi degil, sana yanlis yaptirir. Her ne yasandiysa bence unutup yoluna bak, o seni kaybetti, sen daha iyilerine layiksin oyle dusun
11 Yorumla- +1 yıl
Onum hesabi Allah'a kaldı dokunma.
Simdi direk oldugun yere otur derin bir nefes al ve sakin ol , oncelikle yas gecer diye birsey yok ikincisi asla ve asla esine nispet veya zehir etmek icin evlenme bi sakin ol bi durul aklini basina al ve evlilik icin sey yapma senin sevdigin ve seni seven birini bul karsina cikana kadar da bekle
00 YorumlaBirşeyler yapacaksan herseyden önce kendin için yapmalısın. Başkalarına inat ve olan hırsından yaparsan kendini bile bile mutsuzluğa itersin. Herşeyin hayırlısı olsun senin için. Ama önceliğin kendini toparlayıp sevmelisin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunları istemen gayet normal. Mutlu olmak herkesin hakkı ancak bu konularda acele etmemen gerekir. Yani bir an önce olsun umuduyla yanlış adımlar atabilirsin dikkatli olman gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTekrardan evlenmek istemen çok normal, yaşın da daha genç en doğal hakkın. Ama nispet yapmak için evlenme ya anlaşamaz tekrardan boşanırsan ne olacak. Karşına doğru biri çıktığına emin olunca evlenirsin, bir anlık hırsla yanlış bir evlilik yapmamalısın bence. Tabi yine senin tercihin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani durduk yere hemen bosayamazdı sen de istemişsin ki evet demişsin sevseydin evet demezdin boşanmak istiyor musun dediklerinde konuyu ilk başta anlatır kendini savunurdun elinde Bi kanıt olsaydı insan biraz gözü açık davranmalı fakat olan olmuş yapacak bisey yok ona inat böyle şeyler yapacağına evlenmek istiyorsan hayatını kurmak için güzel yaşamak için kur eskilere takılıpta hava atman hoş karşılanmaz seni isteyerek boşamissa kiskanacagini zannetmem hayırlısı neyse o olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEski esim öyle yapti. Akli sira beni kudurtacakti. Sadece zayifligina güldüm. İnadina biriyle evlendi olmadi ayrildi, sonra gene biriyle evlendi onunla da olmadi bosandi. Kendini rezil etti. Şimdi benimle tekrar evlenmek istiyor, cok pismanmis. Yürü s*k ananin a*mini git dedim. Kendini düşürme. Hayatina bak. İlerde iyi birine denk gelince evlenirsin
00 Yorumla
+1 yılŞahsen benim başıma böyle bir durum gelse sadece çocuk için evlenirdim sanırım. Hayatı evlenmeden de çok güzel bir şekilde yaşayabilirsin. Neden boşandınız?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatı evlenmeden de yasayblrm herkes evlenmek zorunda degıl bılıyorum ama ddgnz gbı bı bayan olrk yasım 27 ve ılerde cocuk sahıbı olmam ıcın yasımın cok gecmemesı lazm.
- +1 yıl
Haklısın tabi ki. Güven meselesi çok sıkıntı olur böyle bir şey yaşadıktan sonra. En iyisi muhtemelen bir erkekle çocuk yapma üzerine anlaşıp evlenip herkesin kendi hayatını yaşaması
Öncelikle geçmiş olsun. Kendine biraz zaman tanı aceleyle hareket etmek sonrasında daha büyük yıkım. Yaşın zaten küçük geçiyor diye bir şey yok hırsa kapılma. Bazı şeyler biter bitmeli. Sen kurtuldum gözüyle bakmalısın. Kendine değer ver katşı tarafa göre yaşama ve bu şekilde düşünme. En az 1 sene boyunca evlilik fikrinden uzak kalmalısın ki. Yeni bir birlikteliğin kıyasla geçmesin
00 Yorumla
+1 yılNispet uğruna bi başkasının başını da yakma. Atalarımızında dediği gibi
“Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş”
Sende de böyle olsun bi otur ne evlenmesi Allah aşkına00 Yorumla
+1 yıldeğil, içinde ona karşı kin oluşmuş, unutmakta faydalı olsa da evlenmeden önce tekrar düşün neden yüürümedi diye, muhasebesini yap ona göre biriyle evlen veya evlenme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hırsınla hareket etme 2. bir hata seni daha çok yıpratır acele etme yaşın felan da geçmiyor zamana bırak akışına bırak elbet iyi biri çıkar karşına
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( hırstan ziyade karsımdakını asla yarabandı kullanmam sadece karsı taraf cıldırsın ıstyorm kskanclktan
- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılHakkında hayırlısı olsun. Yeni bir evlilik için acele etme biraz kendinle vakit geçirmeni öneririm mutlu olmanın tek yolu biriyle evlenmekten geçmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılKesınlıkle aynı fıkırdeym herkes evlenmek zorunda degıl ama yasım gecıyor 30 a gelırse kolay kolay kmsr almazkı
- +1 yıl
Böyle düşünme muhakkak gönlüne göre birini bulursun ama kafa uyumu ve beraber vakit geçirebileceğin seni anlayan birini bulmak için kendine zaman tanı acele etme daha genceciksin mutluluklar her daim seni bulsun inşallah 🌼
Soran+1 yılCok twskekeur ederm guzel dileklernz ıcın
- +1 yıl
Rıca ederim 🌼
Bende bosandim hemen eski esim gitti evlendi. Sandi ki onunla yarışa girecegim. Simdi ise aptalligina doyamiyor. Hirs insana istemedigi seyleri seve seve yaptirir. Biraz sakin ol şampiyon
00 Yorumla
+1 yılEvliliği çocuk oyuncağından beter ettiniz, sırf nispet yapmak için başka bir adamın vebaline mi gireceksin?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden uzaklasmak istediginiz birine geleceginizi gostermek istiyorsunuz? Bunun bir cevabi var mi
00 Yorumla
+1 yılGenç bir kadınsın. Mutlu olmayı istemenden daha doğal bir şey olamaz ancak bunu ona nispet için değil kendi mutluluğun için yapmalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek istemeniz çok normal bir durum fakat nispet yapmak için evlenmeniz çok yanlış evlilik çocuk oyuncağı değildir sorimluluk ister
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Allah hayırlı bir eş ile evlenmeyi nasip etsin size. Fakir ve çirkinim diye yüzüme bile bakan olmadığı için evlilik defterini sonsuza kadar kapattım.
00 YorumlaDur ilk önce bir kendini dinle.. kendinle net ol.. sonra pozisyon belirlenir. Omce ruhun yüreğin zihnin arinmali.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılOnun kuduracagini nereden çıkardın, böyle olsaydı seni niye boşasın. Dikkat aşırı troll içeriyor!!!😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Gerçekten sevdiğin insani bulunca sevildiğini anladığında evlenen biseylere inat yapılmaz sana zorlar yine
00 Yorumla
+1 yılnormal. Bizim kızlarımız gnelde kendini mutlu etmek çin değil millete nispet olsun diye evlenir sevgili yapar. Doğru yoldasın bravo
00 Yorumla
+1 yılTekrar evlenebilirsin, ama eşine nispet olsun diye başkasıyla tanışmaya çalışırsan o kişiyi sevemezsin bence
00 Yorumlabunu istemen normal ama bunu yapacam diye bu hırsla gözün kör olmasın seni anlıyorum ama bir insana güvenmek hiç kolay değil 😔
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sana dünyayı zehir ettiyse tabi kudurtmak nisbet yapman dogrudur yeridir ama nisbet yapman içinde dogru insanı bulman gerek
00 Yorumla
+1 yılBi tavsiye. Eski kocana nispet olsun diye evlenirsen hayatın eskisinden daha kötü olur
02 Yorumla
Soran+1 yılSırf oyzdn değil kesınlıkle acele etmiyorum zaten herseyı akısuna braktm :(
- +1 yıl
Evleneceğin kişiye karar verirken eskiyi unutmalısın. Sanki ilk defa evleniyor gibi düşün. Ama önceki evliliğinde yapılan hataları tekrarlamamak için dikkatli ol
Tabikide isteyebilirsin. Ayrıca cocuk olmaması iyi. Belli kriterleri taşıyorsan olur yine
06 Yorumla
Soran+1 yılCocugum yok ama yinede ıstemeyenler oluyor benı. Sırf daha once evlenp bosandm dıye
Soran+1 yılBencede ama blmyorm bı erkek olarak sebebını sen blrsn
Soran+1 yılCok cahilce bı dusunce
+1 yılAllah akıl fikirde versin sana eşini kufurtmak için başkasının hayatını maffetmek sbshs
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır oyle değil hayatmdakı ınsanı basımın tacı yaparm sadece bı yandan oda kudursun ısterm
- +1 yıl
Aşko o defolup gitmiş onu niye hala kafaya takıyorsun sanane? O kendi hayatında sen kendi hayatında o kudurunca başın göğe erecek mi saniyorusun Allah'ım ne sığ bir düşünce bu ha
İsteyebilirsin tabiki ama eski kocana nispet pesinde kosarsan asla mutlu olamazsin. Bittiyse sil aklindan, cikar hayatindan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç değil. Ne kendini kandır ne de başkasının evlilik hayalleriyle oyna!!!
10 Yorumla amaç onu kudutmak olmasın.. evlen ama severek mutlu olmak için
00 YorumlaSendeki bu kafa yapısıyla 2 3 4 5 diye gider gibime geliyor
00 YorumlaÖfkeyle kalkan zararla oturur. Zamana bırak ve gönlüne göre birini bul
00 YorumlaMutlu olmak için evlen ama mutsuz olmamak için nispet yapma.
00 Yorumlaİnatla evlilik olmaz iyi düşün elektrik alacağın birini bul, ilişkinin tadını yasa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Gayet normal ama sırf nispet yapayım diye 2. Bir hata yapma zamana bırak bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Atalarımızı dinlemeyi unutma öfke ile kalkan zararla oturur.
00 Yorumla
+1 yılNisbet için evleneceksen hata yaparsın ama biriyle tekrar yuva kurmak isteyebilirsin elbette
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek istemwn normalde nispet falan kudurtmak falan anormal
00 YorumlaBence biraz bekle ona olan hırsın geçsin, ona inat evlilik olmax ama Yaşın genç evlen, tabiki
00 Yorumla
+1 yılOnu kudurtmak için evlenmenin 2. yanlış evliliği getirir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi biri veya bir şey için değil kendi mutluluğun için istemelisin bunu
00 Yorumla
+1 yılHırsla ve intikamla başlayan bir evlilikten kimseye hayır gelmez...
00 Yorumla
+1 yılOna inat diye bir hata yapma ama unutma her Yokuşu'nda bir inişi vardır
00 Yorumla
+1 yılbu duyguya kapılıp karşılarına ilk çıkanla evlenen insanlar çok oluyor boşandıktan sonra. kişisel tavsiyem rebound ilişki adı verilen bu ilişkilere fazla kapılmamak. enkaz birkaç sene beklemek karar vermek için.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNispet olarak istemeniz normal değil, aşk olarak isteseydiniz normal. Bu düşünceyi değiştirmelisiniz diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBoşanmanın duygusal boşluğu 1. Yediğin erkeklik organi sürekli alışkanlık yaptı 2. Düzenli hayat bitti 3. Elime geç nikah kıyar altıma alırım seni. Alllah nasip etse keske
02 Yorumla
Soran+1 yılNe terbiyesiz ce bı yorum
- +1 yıl
Azmisim terbiyesiz deme ne olur abla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılson derece normal mutlu olmayi istemen ve inaniyorumki harika bir yuvan olacak ama o kisiye nispet olsun diye degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn ikinci evliligim yaptim daha yagmurdan kacarken diluya tutuldum hayatim kaydi sakinnnnn
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce sakin ol özgürlüğünü kutla zamanla güvenebileceğin seni anlayan biriyle birliktelik kurarsın aceleyle başka bir hata yapıp ömrünü heba etme bence
00 Yorumla
+1 yılNeden zehir etti ki sana? Neler yaptı mesela
Vay be hayat işte bekarlar evlenmek istiyor evliler boşanmak
Bende hayırlı biri çıkarsa artık yuva kurmak istiyorum…. Ama yok00 Yorumla
+1 yılSenin hakkın daha gençsin mutluluk senin hakkın çünkü şeninde duyguların ve isteklerin zevklerin yaşamak istediğin anlar olmalı yanlış bir şey değil tabi ki 😊🌸
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal tekrar birini istemen devam etmek için hayata
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma iyi düşün evlilik konusu biraz daha bekle iyice tanı tekrardan üzülme diye
Gizli Üye(18-24)+1 yıltekrar evlenip daha kötü birine denk gelmek de var dikkat et bi hırs uğruna
00 Yorumla
+1 yılYa yağmurdan kaçayım derken doluya tutursan baskalari için kendini yakma madem goden o oldu unutan sen ol emin ol bu daha çok acıtır onu
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 5 ay önce boşandık. 27 yaşındayım, tekrar evlenmek ve nispet yapmak istiyorum. Normal mi bunu istemem?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler