AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Oooyy kıyamam sana ben ya noldu kim üzdü seni ama böyle bir erkek uzunce her erkeği onun gibi sanmaktan vazgeçin be güzelim her erkek bir değil benim ne suçum günahım var şimdi genelleme yapıyorsun zan altında kalıyorum işte böyle pislik karaktersiz herifler yüzünden ben ve benim gibi erkeklerde zan altında kalıp yalnız oluyor 😓😓
Bazıları zaten
Noldu aldattı mı seni yoksa
Çok değer verdiğim bir kız memur olunca terk etti 12.600 TL borcu var zor zamanlarinda verdim mesleğim asker ve beni terk etti ne aradi ne yazdı ne denilmeli üzen erkek mi sadece
Neden yedirdin o parayı
6 yıllık ilişkimiz vardı zor zamanlarını benden isterdi sonra öderim diye bende tabi verdim ve bu son zamanlarda arttı Kendisi üni okuyordu sonra ağrıya yazdı memurluk çıktı ve memur olduktan bir ay sonra ilgisizlik tavırları herzaman suçlayıcı konuşuyordu bana göre birini buldu gibime geliyor çünkü beğenmiyorsan sıktır git demişti numaramı sildi daha yazmadı aramadı Allah'ın dan bulsun o parayı da istemeycem zehir zıkkım olsun Çok çektirdi bana çünkü intihar bile edecektim izinde iken ailem ağladığı mı gördü
Sıkma canını seni hak etmemiş bende aynısını yaşadım, para vermedim ama aynı şey oldu, ilişki yasamismiydin
Hayır sadece elbiseli şekilde sürtünme oldu iç çamaşırlı değil tabi o kadar otelde sonra gitti işte memur oldu uzağa gitti bende askerim meslek için en son maaşımı sordu ilgisiz di son zamanlarda
boş ver inan değmez, biz o işi yaptık memur oldu birini buldu Allah'a havale et
S.. et karşına daha iyi biri çıkar
Aynen öyle yaptım parayı geri istemek kötü mü olur sizce ve diğer sorum bunun böyle yapması hayatına başka birini mi aldı Sizce
Kadınlar boş durmaz işi gücü de varsa mutlaka biri vardır, parayı iste yoksa dava aç, kariyerin biter de dolandırıcılıktan işten atılır, savcılığa suç duyurusunda bulun kanıtlar varsa
Tabiki var babasının numarası var çok büyük intikam düşünüyorum babasına yazcam kızınızın borcu var ödemedi ve bu kadar iyiliğe rağmen nankörlukten terk etti ulaşmanizi isterim diyeceğim çok canımı yaktı duygularım ile oynadı hayallerim yıktı Instagram da o kadar fotoğrafim vardı... Silmek zorunda kaldım
Olanlar olmuş, intikamla gitme aklı başında davran, sen onu rezil etmeye bak, parayı nerden yolladin
Babasına watsaptan yazma yan delil onlar dikkate alınmaz dostum, SMS at dekont varsa al, 2 de şahit bul ispat et, en az 3.4 ay ceza gelir
Çok doğru diyorsunuz o beni yakarsa bende onun memurluğunu yakarım bu ceza ile
Seni neden yaksın ki
Hayır öyle değil 6 yılımı verdim terk etti bende madem o böyle yaptı bende onu o şekilde yakcam
Onun için de manevi tazminat açabilirsin psikolojimi bozdu diye tazminat ta alırsın, para içinde resen ceza davası açılır
Şimdi iki haftadır yazmadı bende yazmadım bunun için yazsam gururum zedelenir mu
Yazma tabiki de yol ver sen dediklerimi unutma ricam bu ,
Tamamdır çok teşekkür ederim
Evet kalbi kırılan birisi daha
Erkegi kadiniyok bu isin duzen boyle
Hep üzene gitmek zorunda mısınız gdfg
Üzenlere tutkun olduğunuzu biliyoruz kızlar
Üzülen sizde olabilirsiniz dikkat edin
Kadınlar hiç üzmüyor sanki
Ben bi’ şey yapmadım bu sefer
seçimlerine sor bizlik bir şey yok geçmiş olsun
Değerimiz öyle biliniyor ne yapalım
Bizi sizi delirttiniz