Kişilik & Karakter Ah siz erkekler yok musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Sizi hınzırlar 😃 3 günlük yola koşuyorsunuz. Güncellemeler1 yıl Gecenin 2 sinde çağırıyorum geliyorlar 😃 Ah siz erkekler yok musunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Erkekler böyle ne bekliyorsun ki 2 0 Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Gelirler ülkede kadınlarımız egolu olduğu için 1 erkeğe 100 gram kız düşüyor bu da aç gibi saldırmalarına yol açıyor. Bunun en büyük sorumlusu fazla ego şişirmesi yapan erkekler maalesef 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer kadınlar da senin gibi yapsa gece gelirler mi?Kadınlar kendini saklıyor isteğini bastırıyor erkekler de naapsın kimi bulsa koşuyor 0 1 Yorumla JasonLibidosu 1 yıl Samsun'da olsa ya senin gibisi Yorumla
DrTrager Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben kadınlar hakkında böyle bir şey söylesem benim ağzıma ederler ha :D 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Pompa olacaksa gidilir. 7 bölgede, 81 ilde 🤣 0 1 Yorumla Banker_Bilo 1 yıl 80 milyon gülsün diye 🤣
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. 🤣 🤣 Gelmeseler sana ayıp saygısızlık olur ablalarına ayıp olmasın diye hep 0 0 Yorumla
Game_Of_Sakarya54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 384 cevap paylaştı. Ne oldu acaba. ben en fazla İstanbul o da anadolu kimse kusura bakmasın 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Kuku razı olsun dalga Bağdat’tan gelir, gerçek dünyaya hoş geldin yavrum :d 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Peki o yolun sonunda, o ıslak küçük zevk yuvasına kavuştular mı çağırdıkların ;) 0 2 Yorumla Betriana 1 yıl KXHSBXJSBXHSBCJSXBBDB Yorumla MmartKedisi 1 yıl @Betriana :P Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. O kadar mı ateşlisin 1 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Konu şey ise aya merdiven dayarız 😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ne saçmaliyon mk 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Orspuluğunu başka yerde yap hadi canim Yorumla Soran 1 yıl Anana sor o iyi bilir. Anadab kıza meslek edinmişsiniz Yorumla
RRomeooo Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. Bak su hinzirlara :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl hahahahahahahahahahhahahahahahah noldu kız 0 12 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kşar Yorumla Soran 1 yıl Sen de koşarsın 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yoooo kusurabakma koşmam keyfimi uykumu bozmam bir onun için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl uyku daha önemli Yorumla Soran 1 yıl 😄😄😄 sana yazayım mı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gerek yok Yorumla Soran 1 yıl Haha özel fotolar var ama 🤭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gerek yok dedim ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl benim durumum biraz farklı Yorumla Soran 1 yıl 😄😄 tamam tamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gay vs değilim aklına öyle şeyler gelmesin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sapıba kadar erkeğim ama daha başja durumum var Yorumla
Maviasigibirkizcee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Sende yolcu gibisin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O bir yolcu sen bir hancı 🤭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Erkekler böyle ne bekliyorsun ki
Gelirler ülkede kadınlarımız egolu olduğu için 1 erkeğe 100 gram kız düşüyor bu da aç gibi saldırmalarına yol açıyor. Bunun en büyük sorumlusu fazla ego şişirmesi yapan erkekler maalesef
Diğer kadınlar da senin gibi yapsa gece gelirler mi?
Kadınlar kendini saklıyor isteğini bastırıyor erkekler de naapsın kimi bulsa koşuyor
Samsun'da olsa ya senin gibisi
Ben kadınlar hakkında böyle bir şey söylesem benim ağzıma ederler ha :D
Pompa olacaksa gidilir. 7 bölgede, 81 ilde 🤣
80 milyon gülsün diye 🤣
🤣 🤣 Gelmeseler sana ayıp saygısızlık olur ablalarına ayıp olmasın diye hep
Ne oldu acaba. ben en fazla İstanbul o da anadolu kimse kusura bakmasın
Kuku razı olsun dalga Bağdat’tan gelir, gerçek dünyaya hoş geldin yavrum :d
Peki o yolun sonunda, o ıslak küçük zevk yuvasına kavuştular mı çağırdıkların ;)
KXHSBXJSBXHSBCJSXBBDB
@Betriana :P
Ben kızı çağırdım Akdeniz'in doğusundan Marmaraya geldi 😈
O kadar mı ateşlisin
Konu şey ise aya merdiven dayarız 😁
Çağırırsan gelir tabii😀
Ne saçmaliyon mk
Orspuluğunu başka yerde yap hadi canim
Anana sor o iyi bilir. Anadab kıza meslek edinmişsiniz
Bak su hinzirlara :)
beni çağırsan bende gelirim ne var bunda :D
Keyfini cikar