Güncellemeler
+1 yıl
Oyle olunca aklınızdan ne geciyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi biz kızlar yakışıklı erkek görünce , onda beğendiğimiz bir şey görünce etkileniyoruz heycanlaniyoruz ama cin. ssel bir dürtü olmuyor hemen Ama erkeklerde mesle giydiğimiz kıyafet olsun yaptığımız bir hareket olsun bizde bisey begensinler hemn cin, ssel dürtü oluyormuş doğru mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet cinsel dürtü de oluyor güzel kadın falan diyoruz bu kadar
Biseyi daha merak ediyorum
Biz kizlar karşımızda arzuladigimiz bir erkek de olsa bu durtuleri frenliyebiliyoruz yonetebiliyoruz peki erkekler? karşında hoşlandığı sevgilisi falan varsa bu duyguları nasıl frenliyo daha doğrusu bunu yapabiliyor mu? O an ne düşünüyorsunuz ne hissediyorsunuz
Bir 31 den sonra dünyanın en güzel kadınının bile böcek kadar değeri olmuyor gözümüzde.
Yani evet erkekler hemen baştan çıkıyor olabiliyorlar abızıtmış erkeklik 🤣
Ilgi ayri bir sey ya, cinsellik istekleri her turlu oluyor zaten ama etkilenmek illa cinsellikle alakali degildir herhalde.
Bende hemen olmuyo hani beğenirim çok guzelmiş derim ama cinsellik duşunmem hemen ama cinselik konusu falan olursa hemen durtuyo nsjs
Sorun kaldırılır bırazsan. Evey kalkıyor hemen
Anlamadim
Sorun kaldırılır dıyorum sistem siler... evet cınsel durtu oluyor penısım kalkıyor
Evet çoğunluğumuz böyle
Durum değişiyor az çok tahmin edebilirsin dekolteli bir kadın eğildiği zaman çatalı gözüktüğünde göğüslerine dokunmak istiyorsun, ya da mini etek görünce bacaklarına bakıp eteğin içini düşünüyorsun.
Evet
Erkeklerin duyguları cinsellikten geçiyor. Kızlar bunu kontrol edebiliyor ama erkekler bunu kontrol edemiyor. Aklımızda geçenleri bir görseydin aklın şaşar
Biseyi daha merak ediyorum
Biz kizlar karşımızda arzuladigimiz bir erkek de olsa bu durtuleri frenliyebiliyoruz yonetebiliyoruz peki erkekler? karşında hoşlandığı sevgilisi falan varsa bu duyguları nasıl frenliyo daha doğrusu bunu yapabiliyor mu? O an ne düşünüyorsunuz ne hissediyorsunuz
Evet dogru
Degisiyor mesela onumde yuruyen guzel kalcali birini gordugumde avucladigimi onumde d. malttigimi hayal ediyorum bazen. Daha baska baska seyler
Evet
Ewet
* bacakları omza koyup o taytı yırtacaksın o henüz açılmamış minik mcıgına koca aleti dayyıp saplycaksnki gerçk bir sklmenin tadını unutmasın...