1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık fakat ben onu çok özlüyorum?

Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteydik, ara sıra sorunlar olsa da herkesin “siz kesin evlenirsiniz” dediği bir ilişkideydik. 2 hafta önce büyük bir kavga yaşadık ve 1 hafta boyunca konuşmadık daha sonra geçen hafta pazar günü konuşmak için beni çağırdı ve benden ayrıldı. Ayrılık sebebimizin; ilişkinin yükünün altından kalkamadığı, bana karşı çok fazla sorumluluğu var ve bunların da altından kalkmadığını hissettiği, benim kontrolcü biri olmam ve önceden defalarca konulup çözemediğimiz sorunların olması olduğunu söyledi. Soğukkanlı davranmaya çalıştım ve kararına saygı duyduğumu fakat bir şans daha vermek istediğimi söyledim. Ayrıldıktan sonra biraz ağladım fakat sonraki 1 hafta boyunca modül yerindeydi ve kendimi üzmemiştim fakat dün gece rüyamda onun benden özür dilediğini ve geri dönmek istediğini gördüm bu da onu ne kadar özlediğimi farkettirdi. Çok üzgün hissediyorum ve onu gerçekten çok özlüyorum. 1 ay içersinde çok önemli bir sınavım var ve kafam tamamen allak bullak olmuş durumda aklımda sadece onu ne kadar özlediğim var. Ne yapacağımı bilmiyorum.
1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık fakat ben onu çok özlüyorum?