Eski erkek arkadaşımı özlüyorum?

Bazı sebeplerden dolayı uzun zamandır ayrıl barış ilişkimiz vardı en son geldiğinde barıştığımız da bu sefer hiç bırakmak istememiştim ama maalesef ki onunla konuşurken hayatımda ki her şeyi boşveriyordum ailem bir şey diyordu gidip yapmıyordum bir şey söylüyorlardı dinlemiyorum falan ailemle kötü olmuştum sürekli onunla da saçma sapan sebeplerden kavga ediyorduk telefonla onunla konuşsam onunla kavga ediyorum telefonu bıraksam ailemle kavga ediyordum vurdumduymazlığım yüzünden bunu aslında o istiyordu hayatım ondan ibaret olsun falan bende o yüzden öyleydim herneyse en kötüsüde sınav senemdi başlarda çok çalıştım ama o gelince her şeyi boşverdim bu sefer çok arada kaldım bir yandan o bir yanda ailem bir yandan sınav delirmek üzereydim kendimde değildim artık her şeyden kaçmak istiyordum yazdığında geç yazmaya başladım çünkü hiçbir şeye tahammülüm kalmamıştı ona bile bu sefer tekrar kavga ettik ve bitirdim sınava girip çıktım tabiki istediğim yer gelmedi ve tekrar hazırlandım bir hafta sonra tekrar sınava gireceğim koskoca bir yıl geçti ama onu özlüyorum ama onunla tekrar olsam yine aynı olucam hatta üniversiteye başlıycam ki aboo her gün onunla da kavga aşırı kıskanç ne yapmalıyım sizce kızlar sınavdan sonra yazmalımıyım yoksa hiç bulaşmadan kalbime gömüp önümemi bakmalıyım

Eski erkek arkadaşımı özlüyorum?