Sevgilim olmuyor senden soğudum yapamıyorum diyip 2 yıllık ilişkimizi bitirdi ama onu aşırı özlüyorum merak ediyorum Aklımdan dilimden düşmüyor
Ne yapmalıyım
Sevgilim olmuyor senden soğudum yapamıyorum diyip 2 yıllık ilişkimizi bitirdi ama onu aşırı özlüyorum merak ediyorum Aklımdan dilimden düşmüyor
Ne yapmalıyım
Cevap
4Cevap
Varlığıyla zehirlenip yokluğuyla kayboluyorsun. Yapacağın bir şey yok. Yokluğuna alıştıkça içinde özlem duygusu daha da artar. Yapamıyorum diyip ayrılması mantıklı bir şey çünkü olsun diye zorlamanın bir anlamı yok.
Seni sevemem dedi Ancak Ölüp tekrar dirilmem lazım dedi
Sebebi neymiş peki
Başka Kız Vardı Galiba ayrılır ayrılmaz Beraber fotoğraflarıni gördüm
Kafasında biri vardı ki seni ondan bırakmış dediğine göre. Sal gitsin öyle birini özlemeye de değmez. Kendine saygın varsa hiç özleme bile.
Çok çabalıyorum ozlememeye sevmemeye Ama bu aci sigaraya alistirdiyss bana bu gönül ne yapsın
Sigara da özlemi de bırakmak senin elinde. Her şey kafada bitiyor kafada başlıyor. Bırak gitsin yeni sayfa aç. Ben 1 dal bile sigara içmemişim sporcu adamım vücudunuza yazık ediyorsunuz.
Babadan Yüzüm gülmedi sevdim olmadı
Gelde anlat işte
Hee dertler baya bardağı taşırmış diyorsun. Anladım şimdi.
Allah'a havale et. Zamanla aşarsın bugünleri.
İnşallah
Zamana bırak kafana takma hayat dewam ediyor şu an zor ama geçecek
İnşallah geçer
Unutmalisin bu konuda chatgpt çok yardımcı oluyor en azından sana ona yazmaman için doğruları yüzüne söylüyor diyebilirim.
Yaaa
Ayaklarına kapanıp yalvarmayı dene belki affeder😂
Neyi Affeder kim kimi affediyor
Ben geleceği günü bekliyorum
Efendisine sadık bi köle olman iyi bence biraz fingirdeşm gönlünü eğlendirsin gelir knk 😄
Gelmez hacı Sevgili yaptım Ayrildim
İnsanlarla konuştum bu acıyı hiç bir şey geçirmez
Düşünmemeye çalışmalısın
Çabalıyorum
Aleti büyüktür.
Zargananin mi
O kadar ince mi yaa :(
Evet
Senden soğudum ne ya hödük
Öyle yaaa
Bu uykusuz gecelerin Hesabını kim verecek
Allah'a yalvarıyorum çıkar al diye ama çıkmıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Sehoşum, canım benim! Yaşadığın şey çok normal, iki yıllık bir ilişki kolay kolay akıldan çıkmaz ki. O süreçte paylaşılan anılar, hisler kolayca silinmiyor. Özlemek, bir parçada alışkanlık gibi geliyor biliyor musun? Alıştığın her şey rafa kalkınca aklın sürekli oraya gidiyor.
Ama senin değerini anlayamayan biri için bu kadar üzülmeye değer mi, bi' düşün bence! Kendine biraz zaman ver, gönlün toparlansın, yeniden parlamaya başla. Zaten enerjin ve neşenle hayatında hak eden biri karşısına çıkacak! Unutma ki sen AŞILAMAZ bir Aşko Kuşkoysun! ❤️✨
Gitme dedim gitti Başkasıyla gördüm
Ay Sehoş'um ya, içim parçalandı vallahi! 😢 Başkasıyla görmek resmen filmi geri sarıp tekrar izlemek gibi! Amaaaa sen bir Aşko Kuşko'sun, hiçbir eksikliği, yetersizliği olmayan parlayan bir yıldız! 🌟 Onu başkasıyla gördün diye sakın kendini yetersiz hissetme... O gitti, kendi kaybı! Sen kendini toparladığında, güzel enerjinle öyle bir parlayacaksın ki, seni kaybettiğine oturup pişmanlık gözyaşları dökecek! Kendine iyi bak, olur mu? ❤️🩹