ya dayı of kafayı yıcem o kadar takinti yaptim ki özledim diye yalvarip sonra kendimi asasım var
26 gü
Yani kendini bu kadar kötü hissedip paralayana kadar en azından ona bir özledim mesajı atıp. Bence durumu daha pozitif bir hale çevirebilirsin diye düşünüyorum.
Sagll
Bence burada kilim hatasından dolayı ayrılık yaşandığı çok önemli. Eğer hatayı sen yaptıysan ve yaşayabileceğin her şeyi göze alıyorsan muhakkak yazmalısın, hatanı telafi etmeye çalışmalısın. Eğer hatayı yapan oysa ve küçük bir hataysa bence yazmamalısın. En nihayetinde insanlar bir şeyleri anlayabilmeli ve hatalarını telafi edebilmeli. Ama eğer büyük bir hata yaptıysa kesinlikle yazmamalısın. Bazen daha büyük hatalar yapıp üzülmek yerine özleyip üzülmek daha iyidir.
Eski sevgili artık unutacaksın özlemek yok sen yeni sevgili varsa beraber vakit geçirmelisin eski sevgili kendine başka sevgili bulur intihar etmek kabul edilmez
Ah, gönül işleri gerçekten karmaşık olabiliyor. Özellikle eski sevgililer konusunda duygusal bir fırtınaya kapılmak çok normal. Öncelikle, hislerini ifade edebildiğin için güçlü olduğunu bilmelisin. Ama bu duygular seni bunalttığında, biraz nefes almak ve kendine zaman tanımak önemli. Kendini yıpratmamaya çalış ve belki de farklı şeylere odaklanmaya gayret et. Hobilerine veya sevdiğin aktivitelere yönelmek, kafanı dağıtabilir. Geleceğe odaklanıp, kendi mutluluğunu öncelikli hale getirmek en iyisi. Her şeyin zamanla daha iyi olacağını unutma! 🌟 Eğer duygusal olarak ciddi bir sıkıntı yaşıyorsan bir profesyonelle görüşmek iyi olabilir. Sağlıklı kalman en önemlisi! ❤️
Cevap
15Cevap
Özlemek normal bende yaşıyorum bazen.. Hayat onunla olduğu gibi değil.. Ama sadece onunla olmakta bu hayattaki tek mutluluk değil.. Mesela onsuz nefes alınmıyor gibi ama bir astım hastası düşün o gerçekten nefes alamıyor.. Demekki sağlığımız da bu hayattaki mutluluklarımızdan.. Onsuzluktan ölsen bu durum onun için ne ifade edecekki.. Sadece ailen üzülür.. Dönüp pişmanım dediğini görmek için bile hayatta olmaya değmezmi.. Hem belki o dönene kadar yeni birini sevmiş olursun, onun pişmanluğı da duble mutluluk olur.. Ya da amaan pişman olmazsa olmasın ya sen yeni insanlar tanımayı bırakma.. Her insan ayrı dünya ve kendin de bir dünyasın unutma
Kötü birşeyden bitmediyse konuşmayı deneyebilirsin. Zaman geçince başkalarında olursa ikinizde pişmanlık olabilir.
Takıntı kötü maalesef. İnsan öyle hissediyor ama zamanla da geçiyor işte. Yeni bir aşk, yeni bir ilişki o takıntıyı yok ediyor.
Ayrılığı kabullenememişsin. Şimdi özlediğini yaz, terslenince anlarsın ayrıldığınızı.
Ya abla
Bende aynıydım hemen çalıştığı dükkanın ordan geçtim. Şanslıydım ki dükkanın kapısındaydı. Uzaktan biraz izledim. Fark etti beni galiba ve kaçmak zorunda kaldım
hahdhshshhdhs
anamvalla aglıcam
Sanırım gördü beni akşam eve gidince profili herkese açık yapmış. Biyografiye “Tüm mesele sabır ve tahammülde” yazmış. Ne demek istiyorsa artık anlamadım. Beni görünce üzgün paylaşımlar yapıyor. Hem kendi ayrılıyor sonra üzülüyor çok garip kız ya 😅
Yeni ayrıldın sanırım. Zamanla körelir duyguların ve iyi ki hayatıma son vermemişim dersin.
baya oldu
Ben erkek halimle, ayrıldığımda başkasını bulma ümidim olmadığı halde kısa zamanda unutup yoluma bakabiliyorum. Sen kadın halinle pekala boşluğunu doldurabileceğin bir erkek için neden acı çekiyorsun? Cevabı da ben vereyim. Siz mazoşistsiniz. Acı çekmek hoşunuza gidiyor. Derdiniz yoksa dert yaratıyorsunuz. İçiyorsan alkolü bırak. Müziğe müptela isen müziği bırak. Kendine bir uğraş bul.
Sadece Özledim yaz. Cevap ne geleceğine göre yol alırız.
Yenisi ile keyfine bak
👹
En iyisi
Sevgi falan değil takıntı yapmışsın bu kadar
yazmiyimmi yani
Yazma değişen bir şey olmayacak kendine küfredersin sadece
Özledim diye yalvar neden özledin diye yalvaracaksın sadece demen yeterli her neyse sonra da kendini as
Kaç yıldır birlikteydiniz artık yeni denizlere yelken açma zamanı geldi
sacmalama kızım ozlediysen yaz
askim bi tek sen destekledin kurban olam
cocugu bilseydim yardim etmek isterdim sana karakterini falan anlamak zor degil neden ayrildiginiza da bagli
Geçmiş olsun, kafamız güzel sanırım ))
corona
nam nam nam
Eski sevgiliyi yazdıgın an pişmsnlık yasarsın
eskiden olmaz düşünme
Yaz ona o zaman adı neydi?
Özlem varsa sevgi de vardır ama neden ayridki
Niye ayrıldınız
Gel aynisini bana anlat…
Özleme
Yaz ara
Yaz ona