Tam 3 ay oldu ve onu çook özledim. Resimlerine her baktığımda çok duygulanıyorum. Biraz sıktım belkide ama niyetim bu değildi. Basit bir sebepten mesajla bir anda bitti. Kalbim çok ağrıyor ,
en son 5 yıl önce aşık olmuştum. Başak erkeğini bilenler bilir çok zor aşık oluruz.
Her yerden engelliyim. bu durum beni çok yıpratıyor. Çevrem evin, güzel bir araban ve iyi gelirin var boş ver desede boş veremiyorum. Çünkü şıp sevdi değilim
en son 5 yıl önce aşık olmuştum. Başak erkeğini bilenler bilir çok zor aşık oluruz.
Her yerden engelliyim. bu durum beni çok yıpratıyor. Çevrem evin, güzel bir araban ve iyi gelirin var boş ver desede boş veremiyorum. Çünkü şıp sevdi değilim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayrlk sebebi 1 mesaj olamaz altnda bişeyler varmış. Yoksa engellemezdi her yerden. Yaşadığı çalştığı yeri bilmiyor musunuz?
Evet
ee o zaman engel engel değil.
Evetde sakın gelme iş yerime bitti artık olmaz diyor
sebep?
Fikirlerimizin uymadığını söylüyor
Ayrıca o 26 ben 28 yasındayım
bu sebep değil.
Peki sebebi nedir sizce?
Siz biliyorsunuz. İlişki ne kadar sürdü? Ayrılalı yorumda 4 ay soruda 3 ay yazıyorsunuz koskoca 1 ayın hükmü yok mu? Engellemek ve asla karşıma çıkma demişse burda ihanet kokusu var ona karşı kırıcı bir olay yaptıysanız olabilir bu tepki. Başka açıklama yok. Her şey kabuledilir sevgi her şeyi affeder ama ihanet ağır işte.
İlişki 8 ay sürdü, tam gün olarak 3 ay 16 gün ayrılık olalı
İhanet aldatma söz konusu değil
8 ay baya bir süre üstelik reelde süren bir şey ihanet değilse nedir ya bişeyler olmalı birız 8 ayı çöpe atmaz durduk yerde emin olun.
Vallahi bende anlamadım. İlk tartıştık sonrasındaki gün hiç mesaj atmadı, ben atıncada artık bittiğini düşünüyorum dedi ufak bir tartışma oldu sonra ben devam etmeceğim dedim ilk.
Sonraki durumsa bahsettiğim gibi
İşte tartışma sebebi neyse ayrılma da bu yüzden. Durduk yerde olmaz hiç bişey.
Kendisi maliye mezunu. Ben ise insaat mühendisiyim. Atanma konusunda tartıştık. Bana net cevap vermedi. Sonradan gitmem zaten dedi. Bende net cevap istediğimi söyledim vs bu şekilde oldu tartışma.
Tamam işte yer konusu farklı yerlere atanmanız kaybetme korkusu. Birbirinize tolere olmamışsınız. Bilemem yani sevgi güçlüyse böyle şeyleri aşmalı.
Benim yerim sabit özel sektörde iyi bir pozisyonum var. Oda özel sektörde zaten. Yani ben hala tam anlayamadım. Eski mesajlara baktkkta duygulanıyorum
Evet ya eski msjlar dert oluyor bazen nasıl salak olmuşum der bazen duygulanırsın aşk acısı çok acı be... Sabitlenmiş derken tartışma çıkmış ama demek sabit değilmiş bişeyler. Sebebi kavgada aramak lazım yani. Valla seviyorsanız vazgeçmeyin gerekirse kapısında yatın inn özlemez mi ya ne olay şimdi ilişki bitirmek ya 3 ay baya zaman olmuş nasıl dayanmış...
Haklısınız, çok çabaladım. Aradım mesaj attım ortak bir arkadaşın telefonundan bile aradım ama yok direkt engelliyor. Ne zaman mesajları okusun derim bir üzüntü kaplıyor beni
Çok ilginç gerçekten. Böyle olmaz yüz yüze konuşulmalı ortada saçma durum var yani ihanet yok başkaı yok ne diye bu ayrılı? millet karşılıklı sevgi bulamadığı için bunalımlara giriyor.
Bencede çok ilginç. Ben defelarca yazdım yüzyüze konuşalım en azından diye ama yok. Direkt engeledi
Bu kadar kırgın olmasına sebep olmalıydı... https://www.youtube.com/watch?v=B1WBmBBg7xE
Durum bu şekilde, hala çok üzülüyorum özlüyorum ama işin içinden çıkamıyorum. Böyle sanki araç ile 200 km/s hızla duvara çarpmışım gibi bir acı var içimde. Nadiren geçsede genel anlamda çok özlüyorum
of öyle anlıyorum ki sizi! kimse de anlamıyo dimi? hele boşver diyenler daha çok sinir ediyor sani pazardan sebze alıyoruz
Kesinlikle, boş ver diyenlere kızıyorum. Kendileri olsa sanki boş verecekler. Kimse anlamıyor beni kime anlatsam boş ver, geçer diye gereksiz konusuyorşar
Ben anlarim kardeşim aşk acısı çok berbat bişey insanın beynini bitirir
Evet, insanlar değerde bilmiyor.
Ne olacak böyle?
Bilmiyorum ya bazıları için kolay demek duyguları yok etmek.
Evet, onlar geçtekten sevmiyor bence. Ben her gece onu düşünüyorum. Keske tartısmasaydım diye..
Bence de. her kes anlamaz bu durumu. Elbet bu da geçer bir gün ama normal ayrılmadıkta böyle oluyor saplanıp kalınıyor ve bir sürü soru işareti neden diye... Belki engellediği iyi olmuş ben hala stalklıyorum ve yeni eklenen kızları görünce daha bir beter oluyorum. Yani o acıya bir de kıskançlık ekleniyor. Ne diyeyim Allah tez vakitte böyle sevdaya tutulanlara yardım etsin huzur versin kalplerine. Bittiyse beklenti kalmasın ki kendimize dönelim. Yoksa böyle oluyor: https://www.youtube.com/watch?v=36geLo26AFM
Sizinle biraz derstlesebilirmiyiz uygun görürseniz mesaj atmak istiyorum
Her zaman buyurun
' Biraz sıktım belki de ' derkenki kastın neydi acaba..
Kıskançlık
Yapacak bir şey yok özür dilersen kendini affettirmeye çalışırsan o da cidden seviyorsa o iş olur yoksa başka oluru yok
Diledim, hatamı kabul ettim ama nafile
Sevdiğini ama birbirimize uymadığımızı söylemişti en son
Çok da şeetme o zaman..
Ya zaten aşk diye bir şey sandığımız gibi yok sen ondan vazgeçicen zaten
Bir kaç gün öncesinde aşk dolu mesaj atıp, bir anda böyle olduysa artık sevmiyor mu demektir?
Ha o zaman ayrı ilgi istiyor da olabilir biraz sürün istiyor da olabilir
Sanmıyorum, bittiğini biliyorum sadece
Amaaan üzülme ya sen eğer o dopru kişi değilse yapacak bişey yok zamanı geri de alamassın
Haklısınızda çok üzülüyorum 😔
Ya niye üzülüyosun deli misin o da sonuçta bir insan olur böyle şeyler işin gücün de varmış şu karantina bitsin kaeşına biri çıkar nolcak bu kadar hayatının merkezine koyma insanları
Çok şükür ama bakın her işi gücü yerinde olan
Kız peşinde değil. Benim nedense çok zor hislerim oluyor. Belki sadece arabam için gelenler olur ama benim hislerim olmayınca kaba tabirle takılmalık düşünmüyorum. Arabamda arteon, çok aşırı üst düzey bir araç değil
Ya lafın gelişi dedim seni bir genellemeye sokmadım yanlış anlama onu bir de boşver cidden duygusal duygusal hareket etme. Kaç yaşına gelmişsin biraz olgun ol yav
Zaten çok olgunum. Normalde duygumu hayatımın hiç bir yerine sokmam hatta aşık bile olmam diyordum ama olunca durumlar böyle oldu maalesef. Ben bile kendime inanamıyorum hala
Yok yok aşık falan olmadın sen saçmalama öyle bişeydi geldi geçti canını ne sıkıyosun durduk yere güzel bir film izle yemek ye boşver boş boş üzülme milyarlarca insan var birini bulup hayatının merkezine koyma
Bencı bu aşk faka haklısınız yani size hak veriyorum.
Ama keşke gönlüm aksa birine akmıyor işte
Çok güzel olsa, bana bakmayacağı belli olsada gönlüm akmıyor. Yani her güzelin peşinden gitmiyorum.
Ya birini sevmek zorunda değilsin ki boşver sen kendi kendine aşık ol
Hayata sevdiğim bir kişi ile aile kırmayı çok istedim ama sonuç ortada
Bak cidden kendini toplum yüzünden evlenmek zorunda gibi hissetme hiçkimse evlenmek zorunda değil aile kurmak çok ciddi bir müessese ve bence onun yerine kendini geliştirebilirsin yeni yerler ülkeler gezerek sana uyacak gerçek insnaı bulabilirsin ev iş ev iş bir yere kadar gerçekten hsystın monotonluğundan sen de sıkılmadın mı
Hayır amacım evlilik değil. Tam anlatamadım. Bir ailem olsun istiyorum sadece. Sevdiğim insan olsun yanımda. Ayırxa ev iş yapmıyorımki
Düzenli spor yapıyorum, her gece mutlaka kitap okurum, sürekli araştırırım vs
Zon zamanlarda çok az uyuyabiliyorum oradı ayrı
Anladım
Tesekkür ediyorum
Rica ederim
Yaz ara mesaj at niye kendine boş yere acı çektiriyorsun ki
Engelliyim, baska sekilde ulaştım ama olmayacağını söylüyor be engelliyor
Güçlü ol o sensiz yapabiliyorsa sende onsuz yap. 😑
Haklısınız ama olmuyor😔
Ulaşmayı denediniz mi başka bir yerden
Evet, ayrılalı 4 ay oldu ama sonuç alamadım
Neden bitti peki
Çok önemli bir sey değldi, ben biraz sacmaladım ondan bitti
Hmm. Nasip her şey belki daha güzel b hayat var sizin için
Merak ediyorum şu anki durumunuz nedir kavuşabilfin mi?
Tekrar kazanmaya çalış.
Kazanamadım, barışmak istrmedini söylüyor ve eneglliyor direkt
Hmmm
Yapacak bir şey yok mu
Soğutursun çok uğraşırsan
Zaten soğumuş bence
Eski sevgilisine dönmüştür kesin
Yok ya?
Özlersin daha çok
Sağolasın