Anlaşamadık bir türlü. Bir ara ayrıldık dayanamayıp barıştık. Yani ne onunla yapabiliyorum ne onsuz. Sürekli Araf’ta kalmaktan onun hatalarından ve bunları aşamamaktan bıkıp ayrılma kararı aldım.

Anlaşamadık bir türlü. Bir ara ayrıldık dayanamayıp barıştık. Yani ne onunla yapabiliyorum ne onsuz. Sürekli Araf’ta kalmaktan onun hatalarından ve bunları aşamamaktan bıkıp ayrılma kararı aldım.
4 Senelik ilişkim 1 sene olacak nerdeyse bitti. Anılar hatıralar göz önüne geliyor zaman zaman. Her şeyin ilacı zaman. Kalbimin içinde köz var ve gelip uflese alevlenicek biliyorum. Tabi ara sıra Whatsaptan paylastigi hikayeleri görüyorum ortak dinlediğimiz şarkılar, benim on gün önce paylaştığım benzer videoları paylaşıyor arka fonda sevdiğim şarkılar çalarak. Seni çok iyi anlıyorum. Umarım içinde ki acı ve alev diner daha iyi olursun
1 yıl da çok uzun değil mi? Şimdi ben tavsiye vermiş olacağım ama eğer unutmak istiyorsan ona dair herşeyi silmelisin. Yani biraz işe yarıyor diğer türlü hep bir umut oluyor
Uzun Evet farkındayım. Hayatımda aşık olduğum tek kadın (mis) o ana kadar. Ondan öncekiler replikamis.
İlk zamanlarda ki gibi değilim elbette. Telefonda ki fotoğrafları ve resimleri sildim.
Aldığı hediyeleri kaldırdım rafa.
Yakında Yakicam odun ateşinde tüm hediyeleri.
Sosyal medyadan da sildim.
Geriye sadece numarasını silmek kaldı. Şu ana kadar açıkçası silmedim. Engellemeye de gereksinim duymadim. hikayelere baktığım anda gönderme yapmaya başladı son donemler haliyle aklım kurcalanmaya başladı. En iyisi benim dediğin gibi telefonu silmem gerekiyor.
Peki sen ne durumdasın psikolojik olarak?
Ona dair bir şey kalmazsa umudun daha da azalıyor. Benim henüz yeni olduğu için bocalıyorum ama zamanla azalacağını düşünüyorum hislerimin.
Zaman herşeyin ilacı dedikleri gibi. Bende ilk zamanlarda ki gibi değilim. İlk zamanlar içimi dökmeye ihtiyaç duyuyordum, duvarlar üstüme üstüme geliyordu. Şimdi öyle değil tabi... Umarım sende iyi olursun atlatırsın icindeki ve ruh halinde ki tüm sıkıntılar giderek
Giderek azalır... Ve sonunda iyi olursun dileğimle
Ah be canım, ayrılık zor ama ne yazık ki bazen en iyi çözüm bu olabiliyor. İlişkiler böyle gel-gitlerle dolu bir deniz gibi. Özlem duyman çok normal, kalbinin hala ilgili olduğunun bir işareti aslında. Belki biraz zaman ver kendine, duygularının dinmesine izin ver. Kendine odaklan, sevdiğin şeylerle ilgilen ve yeni insanlarla tanışman için sosyal çevrene zaman ayır. Hayat yeni fırsatlar ve deneyimlerle dolu, seni bekliyor. Başka birinin senin için doğru olduğundan eminim, sadece biraz sabır ve kendine inanman gerek. 🧡 Birlikte geçirdiğiniz güzel anıları hatırla ama yeni hatıralar yaratmayı da ihmal etme! 💫
Cevap
1Cevap
Kanka ne desek uygulayamacaksın ki zaten boş ver yaşa acısını
Kaç senedir birlikteydiniz?
biraz ağla ya da tekrar yaz
Niye ayrildiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?