Olgun oluşu, sadece yaşıyla alakalı değil, ah gözlerine baktığımda da görebilmeliyim o olgunluğu, bana göre olgun insan olmuş insandır, kırmaktan imtina eden, şefkatli şefkatli, tatlı tatlı konuşan adam hoşlanılasıdır. Oturaklı konuşan, lafın gideceği yeri tartan, güven kokan adam sevdiriyor kendini, üslupsuz, şaka adı altında kırıcı konuşan kişileri sev (e) miyorum. İnsanın olgununu seviyorum ben ya, ham insan yorucu ve zahmetli oluyor. Dürüst aynı vakitte, açık konuşan, açık konuşurken de hasar oluşturmayan adamlar yükseliyor gözümde. İnce düşünceli oluşu da sevdirici bir özellik olur, inceliklerle dolu oluşu, kaba saba olmamalı erkek dediğin, erkekliğini kanıtlamayı kimileri kaba saba olmak olarak algılıyor, kadının gözlerinin içini güldürendir adam.
Dürüst oluyorum. Yerli yerinde, nerede ne yapacağını bilen, feminen davranan (kalkıpta maço erkek gibi davranmasın), iyimser , ilgisini gösteren , sadık (zorunlu) gibi özelliklerin olduğu hepsi aynı kişide olmasa bile hoşlanmamı sağlar. Tip olarak ise hani bakımlı olsun yeterli
Saygı sevgi ilgi dürüstlük dememeli... Denmez bunalr zaten olması gereken. Siz bir kahve istediğinizde kahveniz nasıl olsun dendiğinde fincanda olsun diyor musunuz? İlişki biz demektir asl olan karşılıklı özen göstermek özel hissetmek ve hissetmektir. Yani biz olmak.. Gerekir...
Diğer hemcinslerinden farklı olması. Davranışlarıyla, olaylara verdiği tepkilerle. Yani fark yaratması lazım. Çakallar çakallara yem olur, aslanlar aslanlara eş olur demişler. Seçici olmak gerek. :))
En sinirli anlarda sakin kalıp, çözüm üreten insanlar hep dikkatimi çeker. Ben problem anında panik yapan biriyim ve bende olmayan özelliği gördüğümde ister istemez bunu nasıl başarıyor diye kendime sorarım.
Ben biraz cüretkar severim. Kararlılık, istikrar görmek isterim. Pasif olmamalı, belirsiz olmamalı. Net olacak ne istediğini bilecek. Sonrası zaten bütün olarak ele alınır olursa olur ama ilk etapta bunlar belirleyici.
Kadınlar ne güzel sallamış öyle. Hiç inandırıcı değil. Parası ol. ayan erkeği sadece annesi sever. O yüzden o söylediklerinize para ekleyin gizli olarak..
Kafa dengi, düşünceleri zekası.. abartılı gereksiz yapmacık hiçbir hal tavır konuşma olmadan olduğu gibi yansıtması kendini her zmn.. gerçek samimiyeti vs..
Dinamik saygı bence. Her duruma, olaya da saygı duyamam ki duyulmasını da istemem. Çünkü saygı adı altında saçma şekilde saygısızlık yaratıldığını gördüm ve görüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Enerjiyle alakalı ya şu sebepten hoşlanıyorum diyemem sadece çekilirsin ona kendin de sebep bulamazsın..
Haketmeyenlere şans veriyosunuz
Duruşu karakteri hali tavrı beni özel hissettirmesi
Sert mizaçlı değilse reddediyosunuz ama
Bana olan ilgisi ve saygısı..
Olgun oluşu, sadece yaşıyla alakalı değil, ah gözlerine baktığımda da görebilmeliyim o olgunluğu, bana göre olgun insan olmuş insandır, kırmaktan imtina eden, şefkatli şefkatli, tatlı tatlı konuşan adam hoşlanılasıdır. Oturaklı konuşan, lafın gideceği yeri tartan, güven kokan adam sevdiriyor kendini, üslupsuz, şaka adı altında kırıcı konuşan kişileri sev (e) miyorum. İnsanın olgununu seviyorum ben ya, ham insan yorucu ve zahmetli oluyor.
Dürüst aynı vakitte, açık konuşan, açık konuşurken de hasar oluşturmayan adamlar yükseliyor gözümde. İnce düşünceli oluşu da sevdirici bir özellik olur, inceliklerle dolu oluşu, kaba saba olmamalı erkek dediğin, erkekliğini kanıtlamayı kimileri kaba saba olmak olarak algılıyor, kadının gözlerinin içini güldürendir adam.
Dürüst oluyorum.
Yerli yerinde, nerede ne yapacağını bilen, feminen davranan (kalkıpta maço erkek gibi davranmasın), iyimser , ilgisini gösteren , sadık (zorunlu) gibi özelliklerin olduğu hepsi aynı kişide olmasa bile hoşlanmamı sağlar. Tip olarak ise hani bakımlı olsun yeterli
Saygı sevgi ilgi dürüstlük dememeli... Denmez bunalr zaten olması gereken. Siz bir kahve istediğinizde kahveniz nasıl olsun dendiğinde fincanda olsun diyor musunuz? İlişki biz demektir asl olan karşılıklı özen göstermek özel hissetmek ve hissetmektir. Yani biz olmak.. Gerekir...
Diğer hemcinslerinden farklı olması. Davranışlarıyla, olaylara verdiği tepkilerle. Yani fark yaratması lazım.
Çakallar çakallara yem olur, aslanlar aslanlara eş olur demişler. Seçici olmak gerek. :))
En sinirli anlarda sakin kalıp, çözüm üreten insanlar hep dikkatimi çeker. Ben problem anında panik yapan biriyim ve bende olmayan özelliği gördüğümde ister istemez bunu nasıl başarıyor diye kendime sorarım.
Ben biraz cüretkar severim. Kararlılık, istikrar görmek isterim. Pasif olmamalı, belirsiz olmamalı. Net olacak ne istediğini bilecek. Sonrası zaten bütün olarak ele alınır olursa olur ama ilk etapta bunlar belirleyici.
Dış görünüş ve para ve özgüven bide sadık olsa güzel olur (beni eleştirmeyin onlar benim dış görünüşüme bakarak yavşıyolarsa bende bakabilirim)
Realist bir bakış 👍
Kadınlar ne güzel sallamış öyle. Hiç inandırıcı değil. Parası ol. ayan erkeği sadece annesi sever. O yüzden o söylediklerinize para ekleyin gizli olarak..
Zeka.. çok fena zekaya düşüyorum. Kendimce önüme gelen erkeğe sorduğum dolambaçlı sorular oluyor. Verdikleri cevaba göre şak diye zeka kapasitelerini anlıyorum.
Kafa dengi, düşünceleri zekası.. abartılı gereksiz yapmacık hiçbir hal tavır konuşma olmadan olduğu gibi yansıtması kendini her zmn.. gerçek samimiyeti vs..
Yüzde yüz bir şekilde konuşma tarzı. Kastettiğim şey diksiyon da değil, söyledikleri, tavırları gibi şeyler
Iyi birisi ilgili olmasi beni sevmesi ama bazen bazi insanları yanlış anladığım oluyor sonrası koca bir pişmanlık
Genelde ilk görüntü, sonra topluluk içindeki hareket ve sözleri. Gözlem yaptığımda tavırlarının tatlı gelmesi ve hoşuma gitmesi.
Enerjik olması, edepli oluşu, merhametli olması, karşı cins düşkünü olmayan, kendi halinde falan filan
Gorsel anlamda begenmis olmam gerek once. Sonrasinda yaklasim tarzi ve kisiligi, ilgisi gibi seyler.
Güven verecek karaktere sahip olması. Duruşu, bakışı.
Kibar konuşkan öz güven konuma yardı olgun olması
Derin bakışları ile kalbimden vururken saçlarıyla oynaması
Kafa dengi oluşu birlikte ortak şeylere gülüp keyif alabilmemiz
Kafa dengi olmamız, birlikte huzurlu mutlu guzel bir gelecek gorebilmem
Sadık olması yani böyle orası oynamasın dobra olsun sonra saygılı olsun küfürlü felan kullanmasın.
Kadı olması 😂😂 Heteroseksüel olunca haliyle 😂😂😂
Kızlar için paralı cüzdanlı arabalı erkek 3lemsi yeterlidir malum ortalık esc doldu
Komik olması ve ilgi ve sevgiye aç olması, kıskanç olması
Ağırlığı duruşu kendini ifade tarzı mesafesini koruyor olabilmesi
Ondan aldığım o güzel enerji, dürüstlüğ, düzgünlüğü.
Konuşabiliyor olmak o konudan diğerine akışkan bir sohbet muhabbet olmalı sıkılmadan
öz güveni , olgunluğu, enerjisi ve de dış görünüşü.
Kafa yapıma uyması
Ses tonu mesela ben 8 farklı tonda uzun süre konuşabilir şarkı söyler şiir okuyabilirim ana sesimden ayırt edemezsin
https://vm. tiktok. com/ZMM4cghps/
Dinamik saygı bence.
Her duruma, olaya da saygı duyamam ki duyulmasını da istemem.
Çünkü saygı adı altında saçma şekilde saygısızlık yaratıldığını gördüm ve görüyorum.
Kafa yapımızın uyuşması :) yüzü güzel olana bi haftada doyarsında kalbi güzel huyu güzel olana bi ömür doyamazsın
Merhametli ve dürüst olması tabikide dış güzellik de önemli
Dominant olması kesinlikle, kadın dominant olmalı
Erkekleri bence bakışlar gözler ses tonu ve dudaklar cezbediyor
Karşı cinste öyle güzel özellikleri olan görmedim ben hemcinslerimde buluyorum tüm güzel özellikleri
Bakışları sanırım en gercekci şey aşk dolu bakarsa aşık olmamak elde değil
Kibarlığı ve tabiki tipi yanımda kelimelerini seçerek konuşması vb.
Birinden boşanmanı sağlayan diye okudum diyorum bu nasıl soru 😁😁
Kibar, zeki, uzun boylu, gülümsemesi bakışları güzel olan
Yalan söylememesi, fikirlere saygı göstermesi, ilgilenmesi, çözüm odaklı olması, kendini fazla beğenmiş olmaması vs
yakışıklılık+seksilik+zeka=aşk
Mizahı ve konuşmasının sarması.
Enerji uyumu saygı
Saygı, sevgi, ilgi, alaka ve iyi bir iletişim
Ağır badli olması kendini ifade fikir uyumu
O anki izlenim diyelim
Katılıyorum abisi. Saygı ve ilgi.
Ilgili olmasi abartidan hoslanirim
Bir kadının aurası beni cezbeder. Duruşu bakışları
Saygı, mutevazilik ve olgunluk.
Davranış şekli konuşması
Saygı, şefkat ve ilgi..
Bana olan yakîn ilgisi.
Herkesle samimi olmaması ve bir ağırlığı olması...
Bana olan ilgisi, saygısı ve ağır başlı olması.
Ruhumdan anlaması