Olgun oluşu, sadece yaşıyla alakalı değil, ah gözlerine baktığımda da görebilmeliyim o olgunluğu, bana göre olgun insan olmuş insandır, kırmaktan imtina eden, şefkatli şefkatli, tatlı tatlı konuşan adam hoşlanılasıdır. Oturaklı konuşan, lafın gideceği yeri tartan, güven kokan adam sevdiriyor kendini, üslupsuz, şaka adı altında kırıcı konuşan kişileri sev (e) miyorum. İnsanın olgununu seviyorum ben ya, ham insan yorucu ve zahmetli oluyor. Dürüst aynı vakitte, açık konuşan, açık konuşurken de hasar oluşturmayan adamlar yükseliyor gözümde. İnce düşünceli oluşu da sevdirici bir özellik olur, inceliklerle dolu oluşu, kaba saba olmamalı erkek dediğin, erkekliğini kanıtlamayı kimileri kaba saba olmak olarak algılıyor, kadının gözlerinin içini güldürendir adam.
En sinirli anlarda sakin kalıp, çözüm üreten insanlar hep dikkatimi çeker. Ben problem anında panik yapan biriyim ve bende olmayan özelliği gördüğümde ister istemez bunu nasıl başarıyor diye kendime sorarım.
Dürüst oluyorum. Yerli yerinde, nerede ne yapacağını bilen, feminen davranan (kalkıpta maço erkek gibi davranmasın), iyimser , ilgisini gösteren , sadık (zorunlu) gibi özelliklerin olduğu hepsi aynı kişide olmasa bile hoşlanmamı sağlar. Tip olarak ise hani bakımlı olsun yeterli
Saygı sevgi ilgi dürüstlük dememeli... Denmez bunalr zaten olması gereken. Siz bir kahve istediğinizde kahveniz nasıl olsun dendiğinde fincanda olsun diyor musunuz? İlişki biz demektir asl olan karşılıklı özen göstermek özel hissetmek ve hissetmektir. Yani biz olmak.. Gerekir...
Diğer hemcinslerinden farklı olması. Davranışlarıyla, olaylara verdiği tepkilerle. Yani fark yaratması lazım. Çakallar çakallara yem olur, aslanlar aslanlara eş olur demişler. Seçici olmak gerek. :))
Ben biraz cüretkar severim. Kararlılık, istikrar görmek isterim. Pasif olmamalı, belirsiz olmamalı. Net olacak ne istediğini bilecek. Sonrası zaten bütün olarak ele alınır olursa olur ama ilk etapta bunlar belirleyici.
Kadınlar ne güzel sallamış öyle. Hiç inandırıcı değil. Parası ol. ayan erkeği sadece annesi sever. O yüzden o söylediklerinize para ekleyin gizli olarak..
Kafa dengi, düşünceleri zekası.. abartılı gereksiz yapmacık hiçbir hal tavır konuşma olmadan olduğu gibi yansıtması kendini her zmn.. gerçek samimiyeti vs..
Dinamik saygı bence. Her duruma, olaya da saygı duyamam ki duyulmasını da istemem. Çünkü saygı adı altında saçma şekilde saygısızlık yaratıldığını gördüm ve görüyorum.