Hoşlanmak göreceli bir kavramdır derler ama bazı kişiler için göreceli güzellikler hoşlanmak için yeterli değildir. İşte burada olgusal gibi diğer kriterler aranır o kriterler sizler için nelerdir?

Hoşlanmak göreceli bir kavramdır derler ama bazı kişiler için göreceli güzellikler hoşlanmak için yeterli değildir. İşte burada olgusal gibi diğer kriterler aranır o kriterler sizler için nelerdir?
Uzun boy, karakter, zeka
Bakımlı, güzel giyimli, açık tenli ve renkli gözlü olması dikkat çeker mi peki?
Renkli gözlüler hep dikkat çeker zaten
Evet ya renkli gözlü ve sarışınların farklı bir aurası var
Her renkli gözlü sarışın güzel değildir ki ama dikkat çeker tabi
Hafif serseri, keko tipler dikkat çeker mi peki çok fazla ilgi duyanlar var da o yüzden soruyorum
Uzak durulması gereken tipler serseri kekoyu anası bile sevmiyordur ondan eminim 😄
Serseriyi anası sevse adam olurdu zaten. Birde serseriyi kimse sevmiyorsa neden etraflarında bir sürü kızlarla geziyorlar çok fazla sevenleri var bu Allahın kekolarının
Kendileri sümsük de ondan
Tercih meselesi tabi saygı duyalım 😄
İlk okulda öğretmenim kişinin etrafındaki çoğunluk neyse kendiside odur demişti cidden öyle. Kişinin takıldığı, ilgi duyduğu insanlar neyse kendiside odur. Dediğiniz gibi renkler ve zevkler tartışılmaz saygı duymak lazım sonuçta herkesin ilgi alanı farklı. 👍😃
Bana arkadaşını anlat sana kim olduğunu söyleyim diye bir söz var tam olarak bunu demek istemiş bence doğru da demiş
Benim gibi saf biri değilse, yanlış kişilerle takılmıyorsa ve insanları çok çabuk benimsemiyor ise cidden yerinde bir söz. Çok yanlış arkadaşlar seçtim zamanında, halende ara sıra yanlış arkadaş seçerim ama davranışları ile karakterlerini yansıtmaları uzun sürmez bazen de insanları tanımak zaman alıyor. Çünkü benim için insan olması, karakterinden önce geliyor bu yüzdendir ki çabuk benimserim ve karakterlerini hemen göremiyorum ta ki zararlarının farkına varana kadar. İş işten geçtikten sonrada kendimi kullanılmış hissediyorum, artık yeni bir karar aldım bundan sonra hep mesafeli duracam biraz egoist bir tavır gibi olacak ama sonradan kendimi kullanılmış gibi hissedip pişman olmaktansa en baştan fazla yüz vermem psikolojik olarak kendimi rahat hissederim.
Mesafe iyidir hemen kimseyi benimseme kendin gibi sanma sen de yanlışlarının farkındasın en azından bu iyi bir şey
Hatalarımın farkına vardım ama iş işten geçtikten sonra, yinede çok geç sayılmaz ama keşke diyorum daha önce farkına varsaymışım ah şu keşkeler olmasaydı zaten bitirdi beni. Neyse ki tek tesellim hatalar insanı olgunlaştırırmış derler. Bende hepsinden ders çıkardım bundan sonra daha tecrübeliyim.
Teşekkür ederim eig için
Cevap
1Cevap
190+
kaslı
esmer
zengin
aşırı yakışıklı
gözü benden başkasını görmeyen
öbür türlü asla hoşlanmam.
böyle biri sizin dışınızda en az bir onlarca kızla daha konuşur o yüzden gözü senden başkasını görmeyen kısmı biraz hayalperest olur biraz gerçekçi olalım
Zekasına hayran olurum. Tavırları, düşünce şekli, olaylara olan bakış açısı beni etkiler.
sizin ki ilk görüşte hoşlanma olmaz o zaman çünkü saydığınız özellikler ilk bakışta anlaşılmaz anca zamanla anlaşılır tabi anlaşmak içinde önce onu tanımanız lazım
Zaten tanıdıktan sonra hoşlanırsın, bu zamanla olur
Hani ilk bakışta hoşlanma vardı yıllarca bizimi kandırdılar
Efendi , ince düşünceli, kibar
ilk görüşte fiziksel özellikleri etkiler mi peki?
Evet tabiki
Hepsi uzak dursun hiç biri etkilemiyor
Karakteri
bir insanın karakterini tanıman için onu tanıman lazım ilk görüşte birinin karakterini nasıl çözüyorsun
istekli olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar