ben 25 yaşındayım, eşim 27. 6 senedir birlikte 3aydir da evliyiz. Kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz. Ve eşim son 1 aydır çok garip davranmaya başladı. En güzel günlerimiz bana zehir oldu ve bu süreçte 2 kere büyük bir tartışma yaşadık. İki gün önce özel günümde olduğum için belim çok ağrıyordu, eve su söyledim ve taşıyamayacağım için suyu getiren kişinin mutfağa bırakmasını rica ettim. Kayınvalidem bunu görüp eve erkek atıyor hepimiz gördük demiş kocama. Kocam eve gelip bana sorunca şoka girdim gözlerim doldu. Bana bunu mu yakıştırıyorsun inanamıyorum sana dedim, odaya gitmeye calıstım. Kolumdan cekip sıktı kolumu bende o anki reflexle tokat attım. O da bana attı. Bu kadar sinirlendiğine göre doğru demekki o…pu dedi. Defalarca tokat atip, tekmeledi karnımı. Sonra s.. ir git aşığının yanına diyip kapıya attı beni. Bana kullandığı o kelime dövmesi, kovması kadar canımı acıtmadı. Böyle bir şey yaptığımı gerçekten düşündü ve bu çok kalbimi acıtıyor. şu an arkadaşımda kalıyorum. Defalarca arayıp özür mesajları attı ama unutamıyorum. Bugün doğum günümdü pasta ve çiçek falan göndermiş bana, ama hiçbiri bu yaşananları unutturmuyor tabiki. Çok canım acıyor, boğazım düğüm düğüm. Kendimi berbat hissediyorum. Affedemiyorum onu, arkadaşlarıma anlattığımda tepki gösterdiler tabiki ama senelerdir birliktesiniz bi kere bile bu tarz bi olay yaşamadınız, annesinin dolduruşuna gelmiş demek ki bence onca senenin hatırına bir şans daha ver ve ailesinden uzak bi yere taşının dedi hepsi. Napacagımı bilmiyorum. Nasıl davranmalıyım, bir şansı daha hakediyor mu?
Güncellemeler
11 ay
beni dövmesi, kovması o kullandığı kelime kadar canımı acıtmadı **** tam tersini yazmısım yanlis anlasilma için kusura bakmayın