Mesela açık giymemi sorun etmiyor elbiseye falanda okey diyor yolda yürürken falan fizik olsun yüz olsun dikkat çeken bi insanım o da yanımda yürürken bu durumdan zevk aldığını düşünüyorum ama nasıl emin olabilirim bu konudan yardımcı olabilir misiniz
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu bende yaşıyorum. Benim de eşimde var bu huy. En yakın arkadaşı bana resmen yürüdü. Söyledim uygun bir dille. Ben net bir tavır uzaklaşma beklerken arkadaşını arayıp benle gezmede tatilde yemekte olduğunun havasını atmaya başladı. Ben anlatırken de sinirlenmek yerine gülümseyerek dinledi. Düşün adam bundan uzak durmaya çalışıyor, bu adama daha çok yaklaşıyor
Çok garip geliyor bi de açıl giyinen bakımlı bi kadınsan eşin daha da millete göstermeye meyilli oluyor
Eşin cuckold erkek muhtemelen bazi evli erkeklerde var bu
@İzmirliyiz34 ben kapalı bir kadınım, açık giyinen biri değilim zaten. Ama mesela erkek arkadaşlarım olmasından rahatsız olmuyor , bir kere bile o sana neden mesaj attı, sen ona neden cevap yazdın, şu adamlarla neden buluşmaya gittin demedi. Dindar bir aileyiz böyle bir isteği varsa bile bana dillendiremez. Ben eşim bile olsa onun tüm sapkın fantezilerini karşılamak zorunda değilim. Böyle bir şey talep ederse de hiç düşünmem direk boşanırım.
Kadın doğuma hep erkek doktorlara gittim, ondan da en ufak kaygı duymuyor. Medeni olmasını seviyorum ama bazen garipsiyorum mesela onun penisini bir kadın doktor görecek, dokunacak sağlık için bile olsa ben kıskanmadan duramam
Engel olmam tabi ki sağlık sonuçta ama kıskanırım
Himmm kocan cuckold muhtemelen
@İzmirliyiz34 size diyorum ya , dindar insanlarız , öyle bir eğilimi varsa bile bana söyleyemez
Cekiniyordur muntemelen biraz cesaret versen söyler sana bunu
@İzmirliyiz34 boşanmak için mi yapmalıyım bunu
Bana mesaj atsana sana bisey anlaticam
?
@İzmirliyiz34 bana bir şey anlat diyen oldu mu sana
Onemli ama
@İzmirliyiz34 kime göre
Anlatayim sen karar ver
@İzmirliyiz34 sen ne bulaştın bana, defol git
Tamam ya
İstediğiniz bu değil mi
G. at erkek kitafetinize laf etmeyen erkek
Sizinde ne istediginiz belli değil
Karar verin
Öncelikle sizin diye genelleme yapman normal değil benim sevgilim kıyafetime laf edebilir bende aynı şekilde yeri geldiğinde ona edebilirim sevgilisi olarak buna hakkım olduğunu düşünüyorum ancak kısıtlayamam o da beni kısıtlayamaz kıskançlıkla kısıtlamak aynı şeyler değil ve sevgilim bu güzel kardeşim durumlarını hiç sevmez ağır sert bi yapısı vardır beni şaşırtanda bu oldu
Haklısın herkesin kendi hayatı
Kendi kararlari
Bendede var o erkekler eşime bakınca inanilmaz haz aliyorum o yuzden eşimi dar ve acik giyinmeye tesvik ediyorum
Yani kıyafetime karışmıyor ama açık giyince sorun etmiyor ya da ne biliyim dar bi alandayız üstüm zaten yarı açık kalçam ortada arkamda bi erkek topluluğu var en azından beni ordan alıp kendinin oraya geçmesini beklerdim o erkekler beni süzdü arkadan farketmemiş olması imkansız
Sevgilinde benim gibi erkeklerin sana bakmasindan seni arzulamasindan tahrik oluyor olabilir. Bazi erkeklerde var bu bende eşime karsi oyleyim yaslariniz kac
Ben 20 o 24 ama mesela bana karşıda öyle çok cinsell olarak yaklaşmıyor sadece yolda yürürken falan hani bu kız benim modunda takılıyor yolda adam gözlerimin içine bakıyor beni süzüyor ediyor onda tık yok sırıtıyor
Soruna begeni atacagim benim takip. et ya da mesaj atar misin