Aşk İlişkileri İnsanların bana bakması sevgilimin hoşuna gidiyormuş. Normal mi sizce bu durum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Herkesin elde etmek istediği benim diyor. Sizce normal mi bu? Güncellemeler+1 yıl Evwt en ateşli biziz Güncellemeler+1 yıl Güncel İnsanların bana bakması sevgilimin hoşuna gidiyormuş. Normal mi sizce bu durum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Hayatlarvehayaller Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır değil tabi seven sevdiginj kendi gözünden bile sakinir 1 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bir gün elinden gidersen ağzı açık kalırBir de resmen gevşek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İşime geliyor benimde. Dediğin gibi kuş uçar birgün Yorumla SeyyahFb34 +1 yıl Daha da iddialı giyin yanında Yorumla Soran +1 yıl Akıl verme faslına geçtinse yakında özele gel dersin Yorumla SeyyahFb34 +1 yıl Yo hayır Özel otoban veya yol geçen hanı değil Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Halk arasında gavvat deniyor buna çift v ile yazılıyor ama w değil. 0 0 Yorumla
Gokmennn1940 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl vayy güzel kardeşim vayyy cezbediyor onu hoşuna gidiyor demek, sende rahat rahat ver bacak sırt göğüs frikiklerini herkese iyi bayramlar olsun ☺️ 1 0 Yorumla
edibe_15 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Normal. Sadece erkek arkadaşın biraz fazla özgüvenli o kadar:) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Alfa erkek ama birgün uçar gidersem üzülür😝 Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Hikâye yazacağina niyetim bozuk desene şuna 1 0 Yorumla
masörünüzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Bence normal değil ilerde değişik fanteziler istermi belli olmaz 0 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Egosunu tatmin ediyo 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahah etsin bakalım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir cesit ego tatmini komplex ile alakali terapi oneririm 0 18 Yorumla Soran +1 yıl İşime geliyor benimde. Ne uğraşcam terapiyle. Nikahlı kocam değil ya Cevap sahibi +1 yıl Mantikli :) Cevap sahibi +1 yıl Acik iliskiye bakisin nedir Soran +1 yıl Açarlarsa açarım😀 Cevap sahibi +1 yıl 😅✌🏼 aldattın mı hiç peki en azından arzularda Soran +1 yıl Çokk😀 Cevap sahibi +1 yıl Burcun aslan mı😅 Soran +1 yıl Boğa Cevap sahibi +1 yıl Boga ve aslan zaten daha lıbıdolusu sınırsızı yok Cevap sahibi +1 yıl 😉 Soran +1 yıl Sen? Cevap sahibi +1 yıl Aslanım 🙊 Soran +1 yıl Sen açık ilişkide ne düşünüyosun Cevap sahibi +1 yıl Heyecanlı Soran +1 yıl Bencede Cevap sahibi +1 yıl İletişme sıcak bakıo msn Soran +1 yıl İletişim? Cevap sahibi +1 yıl Çiftlerle
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Anormal 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bakış açısına göre değişir. 0 0 Yorumla
Bioluminesans Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biz buna halk dilinde g*vat diyoruz :D 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Normal bir durum. 0 0 Yorumla
Ssmart Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bu bende de var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aferim sana güzel kardeşim Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Ayrilirdim 0 0 Yorumla
_Akşamyıldızı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bence normal değil başka fantazisi var gibi adamın 0 0 Yorumla
ByDemokraat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı. güzel kardeşim yani 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kafayı yemiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayır değil tabi seven sevdiginj kendi gözünden bile sakinir
Bir gün elinden gidersen ağzı açık kalır
Bir de resmen gevşek
İşime geliyor benimde. Dediğin gibi kuş uçar birgün
Daha da iddialı giyin yanında
Akıl verme faslına geçtinse yakında özele gel dersin
Yo hayır Özel otoban veya yol geçen hanı değil
Halk arasında gavvat deniyor buna çift v ile yazılıyor ama w değil.
vayy güzel kardeşim vayyy cezbediyor onu hoşuna gidiyor demek, sende rahat rahat ver bacak sırt göğüs frikiklerini herkese iyi bayramlar olsun ☺️
Normal. Sadece erkek arkadaşın biraz fazla özgüvenli o kadar:)
Alfa erkek ama birgün uçar gidersem üzülür😝
Hikâye yazacağina niyetim bozuk desene şuna
Bence normal değil ilerde değişik fanteziler istermi belli olmaz
Egosunu tatmin ediyo
Ahah etsin bakalım
Hastalıklı kafa yapısı
Bir cesit ego tatmini komplex ile alakali terapi oneririm
İşime geliyor benimde. Ne uğraşcam terapiyle. Nikahlı kocam değil ya
Mantikli :)
Acik iliskiye bakisin nedir
Açarlarsa açarım😀
😅✌🏼 aldattın mı hiç peki en azından arzularda