Bana karşı bişey hissettigini bilmiyorum ama brn hoşlanıyorum nası dikkatini çekerm istek atmam doğru olur mu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hayat cesurları ödüllendirir
Nası dikkattini çekebilirm
nasıl dikkat cekmek isityosun ciddi bi işki icinmi yoksa sevgili olayım tanıyım takılalım yoksa cinsel muhabbetmi
Yok ne cinselligi sadece onunla olabilecegime inanıyorum içimden bi ses öyle diyo
ozaman gözlerine bak gelıp gecerken günaydın ıyıaksamlar felan de hafif tebesüsm et bisey sor
Günaydın dersem istek atmış kadar olurm ben biraz soguk birşyim yapamıyorum
alakası yok söle bisey olmaz günaydın ıyı günler bunlar önemli seyler ilk adım icin ve yanlıs anlasılmaz ve bi kac gün sonra gülümse
Babamdan dolayı yaklaşamadıgını düşünüyorum daha dogrusu eglenip geçebilecegi birş degilim babalarımız arkadaş
hmm bence babanı sorarak baslayabılırsın muhabbete yavas yavas biseyleri bahane uydurabılırsın
Aklıma yattı aslında başka türlüsü mümkün degil
bi kac kez günaydınlar dersin sonra gülümsersin sonra babanı sorarsın isle ilgili biseyler knousursun sohbet muhabbet öyle döner bi kac gün sonrada istek atarsın okadar bi anda istek atarsan senin ondan hoslandıgını anlar ve agırlıgın gider
O bana her gün kolay gelsin diyo bende saol diyorum konuşmamz bu kadar oluyo
bi kerede sen söle gülümse yavas yavas olsun hersey bi anda olmasın
Bende öyle istiyorum hevesli gibi olmak istemem ki böyle birş bana yaptıgında bende istemiyorum
Sanada kolay gelsin diyebilirim yarın verecegi tepkiye göre davranırm bende
dedigim gibi kademe kademe günaydılar iyi aksamlar iyi günler kolay gelsınler bi hafta ertesi hafta babanın sorarmıs gibi ya da onun babasını sorarmıs gibi yap sonra konusma konusmayı acar bi kac soruda sor sadece direk babanı sorup kapama mevzuyu nese ertesi gün yine günaydın felan ib kac gün sonrada istek atarsın resme bakar sen bakarsın beyenirsin istek atıp kabul ettiginde bi resim atarsın felan öyle devam eder
Teşekkür ederm deniycem
dene bu dediklkerim yolunda giderse instagramdan konusma seylerinide ayrıca yazarsın ins olur
İşşalah
Beni heveslendiren şey birazda yaptıgı bi davranış oldu belki kafamda kuruyorumdur
bilemiyorum olabilir dedigim gibi yavas yavas konusmlaarı artırcaksın
Ben agır olan bişeyi onun alması için ona götürüyodum o bana bırak ben alırm tarzında bişey söyledi normal mi bu ben abartıyomuyum
bunu bütün erkekler yapar bu sana özel bisey degil biraz abartmıssın
Evlenilicek degilde eglenilicek birilerinş arıyo bence bi kaç kişiyle adını duydum ama ciddi degil olmayacak kişilerdi normal kızlar degil yani
valla dedigim gibi senin yaklasımına baglı sende yelkenlerı indirirsen senide eylenilecek kız olarak görür isini görür yolunu alır senin durusuna baglı hersey ha biseyler yasanmazmı yasanır ama zamanla
6 senelik ilişkimde kendimi kullandırmadım flört ettigim birinemi kullandırıcam
Dedimya soguk birşyim erkeklere karşı benm yerimde başka bi kız olsa ayarlardı şimdiye kadar 😂
kullandırtma sözcügüde bana göre ters 6 yıl bi erkekle cıkıp sevgilim deyip normal bi kızdan farkın olmayınca oda olmaz 6 yıl sabretmez kimse ben etmem mesela o dedigim gibi sana kalmıs
sen yapısal olarak soguk degilsin karakter olarakta soguksun anladıgım kadarıyla
Ben adımlarımı ileriyi düşünerek atarm 6 senelik ilişkimde de bunu düşündügüm için yaşamadım gerçekten seven birş bence zaten cğnsellik olmadanda yapabilir
Neyse uzadıkça uzuyo muhabbet tekrar saol yardımcı oldugun için iyi geceler
sacma 6 yıl ne düsünür bi insan bi insano lup olmuycagınıa 6 ayda cözer 1 yıl icindede adımlarını atar isi bitirir evlenir ben 6 yıl bi kızla cıkıcam yüzeryselde olsa bisey yasamıycam herhangi bi kızdan farkı olmaz 6 yılda bi kadında neyi ögrenmis olucam neyi ögrenememis olucam bence süre cok uzun sabırlı insanım lakın okadarda degil senin her ilşkinde böyle düsünüp süreyi böyle uzun tutarsan evlenebilcegini düsnümyorum
Ben hiç bişey yaşamadıgımızı söylemedim çogu kez benden beraner olmayı istedi ama ben istemedim zaten ilişki başladıgında 14 yaşındaydım 7 ay önce ayrıldım hala beni istiyo ama ben istemiyorum ilk sevgilimdi
Aşırı kıskançtı arkadaşımla dışarı cıkmam bile sorundu onun için kafasında kırup kavga cıkarıyodu çocuktum aklım başıma gelincede bitirdm
hmm yani dedigim gibi bazı seylerde sevgili oldugunu hissetrimelısın ya da uzatmadan yolunu ciddiyete erdirmelısın cünki bi insan dogrumu degilmi bi erkegin ya da kızın oldugunu anlar
iyi etmissin cünki bi ilşkide huzur lazım
Bu gün karşılaştık dışarda kısa bi göz göze geldik sonra yanından geçtm konuşamadık yani
sende cesaret yok
Cesaret degilde ben kimseye peşimde koşuyo dedirtemem
pesinde koskaması icin bi ısık vermen lazım sanki o senin pesinden kosuyomus gibi yapıcaksın biraz akıllı ol
Gözlerine baktm bugun güzel bi andı yani bi an kafasını kaldırdı göz göze geldik sonra yanından geçtm yeterince baktm yani yarın bi tık daha iyisi işallah😂
iyi hadi bakalım
Atmalısınız sizden haberi olsun
hesabini nasil buldun nasil. oluyo
Tanıyorum işimiz gereyi hergün geliyo iş yerşmize
At gitsin
Kabul etmeyebilir ama
Dünyanın sonu değil ya en fazla görmüş olursun sonucunu
Haklısın ama sürekli aynı yerde oturuyoruz karşılaşıyoruz komik duruma düşmekten korkuyorum
Bunda komik duruma düşeceğin bir şey yok ki aranızda samimiyet varsa
Samimiyet yok işten dolayı sadece kolay gelsn falan diyo
Bir şey olmaz at bence
At gitsin
evett
atmalısın
At gitsin