Arkadaşlar 7, yıllık bir iliskim var ve birkaç kez ayrıl barış oldu farkli kişilerle iliski yaşadığımix oldu ama daima geldik birbirimixe ve son 4 yıldır da beraberiz hic baska birisi vs olmadı ama sevgilimin annesi karşı geliyor benimle olmasina ve sevgilime ne zamam böyle darlasa oturtup konussa kötü oluyor oda bize yansıyor ayrilma asamasina geliyoruz bu kez cok coddi ve son olarak düşünüyorum ayrilirsak ben barismak istemem ve tekrar olmak istemem ods istemez ne yapacagim şu an nasil yol cizeyim?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
5 yıllık ilişkisi ya evliliğe ya komple ayrılığa gitcek noktada olan biri olarak üzüldüm. Gerçekten iyi düşünün. Benim de annem istemiyo beraber olmamızı ve bu ilişkimize de çok yansıdı ama ayrılıp onları sevindirmek istemem..
Annesi bizim hakkimizda ailem hakkında demedigi kalmadı ve bir cok seyi büyütürek kiza anlatiyor yalan söylüyor ediyor duyduklari öyle daha doğrusu diyim belkide kendi ediyor öyle kiz bu gercekleri biliyor doğrularını biliyor beni en cok o tanıyor ve bu zamana kadar geldi ama onunda sabredecek gücü kalmadi napayım şu an ne desem boş cok dil döktüm olacak sabir sabir diye diye ne yaoayim şu an
Ay benim ailemin sevgilime olan nefretini görsen şükredersinn nddkföfmck şaka şaka gül diye öyle dedim kızın ailesi de öylr yapıyo olabilir. Annem sevgilimin evinin kapısına kadar not bırsktı ayrıl kızımdan diye, sevgilimi sokakta sıkıştırdı, babam sevgilimi öğrenince bana şiddet uygulamaya kalktı vs neler neler. Yani şunu diyim gerçekten seviyosanız anne baba da olsa sizi ayıramaz. İlişkiye yansıma olayı çok zor oluyo biliyorum her yerden fırlıyolar. Yaşlarınız kaç bilmşyorum ama evlenebilme ihtimaliniz varsa kaçın evlenin cidden bu ailelere başka yapcak bi şey yok. Anlamıyolaarrr
Evlenme imkanim yok adam akilli isimi kurmadım daha 24 yasindayim 20 yaşında ods uni okuyor ama şu an ailesi cok geldi üstüne onunds ben aradim bizzat annesini istemiyorum zorlami dedi kapatti çok inatçı zamanla duzelirmi bu nasil olur
Hmmm. Ben de 21 yaşındayım ama sevgilimin yaşı büyük kendi işi var senin de o tarzsa olabilirdi. Ya neyden dolayı srvmiyo annesi seni peki? Görünüş, tarz, yaptığın bi şey, yaş vs illaki bi şeyler vardır taktığı
Sulalem kotuymus ailem olmasa da eski kafa anlamiyorum her sulalede bir aile bok gibi cikabilir kocaman dulalede 1 aile için istemiyor ve ben okumadığım için lise mezunuyum sirf uni mezunu olayim diye bahanesi kalmasin diye bu yil tyt ye girecegim kendi işimi kuracağım nasip olursa zaten gerek yok diye düşünüyorum okumaya
Yaaa inanmıyorumm 🥹🥹 okumamana laf ettiler diye tyt’ye gircek olmana baya şaşırdım. Gerçekten çok değer veriyosun belli ki. Bizde de okul mevzusu aynı ben ünideyim o lise mezunu. Bizde sebep o değil ama bi etken tabi. Sülale meselesi de çok önyargılı bi yaklaşım ya:/
Bahaneleri silmek istiyorum bisey diyemesin istiyorum zamanı geldiğinde işimde başarılı olup çok farklı sekilde çıkacağım zaten karşısına inanıyorum buna ve bütün mucaledemde bu zaten ama şu an moral yok bisey bırakmıyor üzüyor sevdiğimi olur olmaz buda bana yansiyor onu geçtim annesi böyle üstüne geldikce benim sorunlariimda çıkıyor benden sikayetcide oluyor işte bunda bkyle sorun var vs gibisinden hic olmayan seyler bi anda soruna dönüşüyor anlamıyorum ve kavga ediyoruz
😢😢 çaba göstermen düzeltmek istemen o kadar güzel ki umarım ayrılmaz ve hep beraber olursunuz. Sevgilim en ufak şeyde ayrılmayı düşündüğü için düşüncelerine hayran kaldım. Kız arkadaşını annesi fişteklese de aslında çok şanslı. Pes etme ve kendini göstermeye çalış. Kız arkadaşın da aynı çabayı göstermek zorunda. Yoksa yıkılırsınız
O çok gösterdi o naif pek kaldıramaz erkek adamiz ne olsa başımız gözümüz üstüne ama o bir kadın çok fazla zora gelemez onun içinde ayrılır pes eder korkum bu zaten nasıl toplayacağım ne diyeceğim
Ula ince düşüncelere bak nddndk kendimi seyit onbaşı gibi hissettim ilişkinin tüm yükü bende gibi olduğu için. Düşünmeyeceksin bunları. Gelecek planlarınızı falan konuşsrak birbirinizi teşvik edin. Biz 2 yıldır kaçıp evlencez diye konuşuyoruz ne ara o kadar zaman geçti bilmiyom ama hala evlenemedik dndlfm
Zamana bırak kanka en doğrusu kendiliğinden olacaktır
Aga nereye kadar zamana birak her seferinde birakiyom sonra bisey oluyo ben bisey yapmadan olmaz diyorum şu an yapacağım herşeyi yapmış bulunmaktayım ve ne olursa kabul edeceğim