Arkadaşlar 3 senedir Linkedin ve Kariyer netten ilanlara başvuru yapıp duruyorum, şirketlere birebir bıraktığım cv'ler hariç yaklaşık 2.000 İlana başvurum var.
Diplomam var, tecrübem var, dilim var, referansım var, Hem Türkiye'nin en iyi şirketinde çalışmışlığım var hem de Dünyanın göz bebeği olan İstanbul Büyükşehir de staj yapmışlığım var. Hiçbir işim rast gitmiyor, her gün iş aramaktan yoruldum, nolur biriniz akıl versin bana
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Umudunu kaybetme.. Strateji degıstır. Allah bır yerden rızkını verecektir. Aramaya devam
Havalimanı temizlik personeli alacak başvur sonra kademe atlar yükselirsin idare et bence
:D :D :D :D :D peki
Paran varsa git yurtdışına kankam ya da gülmeye devam et ben lise mezunuyum Birgün işsiz kalmadı aç birtarafına gül 🤭
Kanka şu an illa şu meslek illa by meslek olsun deme bence. Önüne ne gelirse farketmez gir çalış çalışırken dene derim.
Agacım yazdığımı okudun mu? 2 bin tane ilana başvuru yaptım. Onu geçtim avmler de g*tü boklu mağazalara başvuru yapıyorum, kimse dönmüyor
Ben beyaz yaka iş ilanlarına başvurdun diye düşündüm
Mavi yaka, Beyaz yaka, amelelik ne gelirse aklına her şeye başvuru yaptım
İlginç valla şaşırdım. Bende şu an iş arıyorum 1 hafta oldu. Otelde kat hizmetleri ya da kargoda bilgi işleme gireceğim yani senin uzun süredir bulamaman ilginç geldi. Daha farklı iş bulma programlarını kullan bence direk iletişime geçebileceğin
:) Kanka valla en son intiharı koyacam o olacak :D
Yav şu an piyasa acayip durgun bende geçici kendimi bir yere atayım diyorum sende öyle yap. Yok be bulursun dostum çok şey yapma 😄 askerliğini yaptın mı? Tecilli mı
TEEĞCİLLİİ 2026'ya kadar
Onu mu sorun ediyorlar acaba? Benimde 2024 Mart 'a kadar bedelli yapabilirim dedim o şekilde zarf attım tecili sorun ediyorlarsa bunu de maksat geçici kafa rahatlığı 😄
Sanmıyorum ya :) örnek veriyorum Turkuvaz Medya Grubunda editör olarak mesleğime başlıcam, tüm görüşmeler vs her şey olumlu. Çat bir anda işler b. ka sarıyor ve olmuyor
O işlerde torpil çok döner bence. Senden güçlü referansı olanlar var belkide?
Aga valla bilmiyorum, profesyonel referansım sağlam bi yönetici, eh peder emekli komiser, Staj yaptığım yer Büyükşehir Belediyesi oradan da güzel referansım var, okulda Dr öğretim üyesi hocamda referans bana, daha ne yapmam gerek bilmiyorum
Siyasi tanıdıklar çok çok dönüyor. Ne diyim dostum kovalamaya devam edeceğiz hayat devam ediyor
:) öyle agam öyle
Sonra da KS de bu soruyu sordun, zeki insanlar cevap verir şimdi. Hemen yardımcı olurlar
Oğlum, kafayı kırmak üzereyim son raddelerimi yaşıyorum. Sana cv'imi atsam dersinki, ulan bu çocuk iş bulamıyorsa biz ne y4rrak yiyelim.
neuron activation knk
Yapay zeka modelcisisi misin, la banane aw ben kendime yanıyorum aferim sus kimseye söyleme çalış işte
Elindeki çizgilere baktirt ve hayatının nerde tikangini soylesin
Ne anlamadım? Fal mı baktırayım? Kime baktırayım? Nasıl baktırayım?
Fal değil el çizgileri peyagmber efendimizin zamanında da varmış araştır bı hocayı var instada falan bul el çizgilerine baktirt elinde kaderin yazili
Bu kadar söylüyorsun madem yardımcı ol mesaj atayım, kimdir nedir söyle yardım et bana
Yav hocanın adı neydi neyse. ekle de yarın sorayım bı yardımım dokunsun
Zengin koca bul evlen
Ulan erkeğim m4l herif
Meslek ne?
Haberci Gazeteci :) hatta babala tv'ye bile çıkmışlığım var, cnntürke falan