Bıktım artık ne yapacağım?

3 senedir evliyim 26 yaşındayım eşim sürekli küsen trip atan ağır konuşan kavga eden bir adam beni sevmiyor artık biliyorum bugün iş görüşmesine gittim tasarımcıyım 3 aydır iş arıyorum onun öncesinde çalışıyordum çok iyi çalışıyordum kiramı falan veriyordum işten çıkarıldım tazminat aldım borçlarımı kapattım işsizlik maaşı alıyordum öyle gecınıyordum eşim para konusunda çok cimri bir insan sürekli paranın lafını yapan arayıp sormayan yanımda olmayan ben üzülünce üzülmeyen beni sevmeyen bir insan biliyorum çocuğumuz yok bugün an itibari ile boşanmaya karar verdim onun öncesinde beni dövdüğünde boşanmadım bana onca şey yaptığında boşanmadım ama iş görüşmesinden cıktım eşimi aradım annesi vardı benimle dalga gecer gibi konuştular sürekli bir asagılamalar vardı annesine geliyim ben yakınım dedim buraya gelip napıcaksın dedi gelme aramada beni dedi ben ağlıyordum eşim bana niye böyle davranıyor diyordum ki kadın bana demediğini bırakmadı oysa kötü bısey yapmadım doğum gunlerını ben yaptım yanlarında ben oldum kötü günlerinde aradım sordum gittim geldim ama hiç değerim olmamış benim anladım bugün eşime ben annemlere gidiyorum dedim sen bilirsin dedi boşanmak istiyorum sizce doğru mu karar verdim

Bıktım artık ne yapacağım?