Aşk İlişkileri Sizden yaşça küçük birisi ile sevgili/eş olur muydunuz? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Sizden yaşça küçük birisi ile sevgili/eş olur muydunuz 🤔#Aşkİlişkileri Sizden yaşça küçük birisi ile sevgili/eş olur muydunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. Olmuştum ama iki-üç yaş küçüktü. 1 3 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl 12 yaştan kaybettik 😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Kuzu :D Yorumla FiqHtShoT 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Istemezdim heralde en fazla 1-2 yaş olabilir sonrasi olmaz 1 5 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl 3 yaştan kaybettik tüh 😂 Yorumla Sedefffe 1 yıl Hadi 3 yaşda neyse diyelim ama sonrası beni aşar ya Yorumla FiqHtShoT 1 yıl giphy.com/gifs/spoilers-august-4UJyRK2TXNhgk Yorumla Sedefffe 1 yıl Hahaha Yorumla FiqHtShoT 1 yıl 😂😂😊 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,4b cevap paylaştı. Olur tabi. Tanımam lazım. Kimi kızlar 23-24 yaşında ama gerçekten o tatlılık, olgunluk hissediliyor. 1 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 27,4b cevap paylaştı. Hayır 1 3 Yorumla FiqHtShoT 1 ay Oha bu soruyu nasıl buldun 😂🤷♂️ m Redamancy-4 1 ay Bugün buna benzer bir şey sordum sorduktan sonra önerilenler kısmında bu çıktı djfhg FiqHtShoT 1 ay 😂😂😂
Nil_Nil_92 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Huyu suyu düzgün olduktan, bana ayak uydurabildikten sonra olabilir neden olmasın. Yeter ki çocuğum yaşında olmasın 😂 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Evet benim için daha iyi 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 73% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Olabilir kafa yapımız uyuşuyorsa 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı. Evet, olurum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olmuştum ama iki-üç yaş küçüktü.
12 yaştan kaybettik 😂😂
Kuzu :D
😂😂😂
Istemezdim heralde en fazla 1-2 yaş olabilir sonrasi olmaz
3 yaştan kaybettik tüh 😂
Hadi 3 yaşda neyse diyelim ama sonrası beni aşar ya
giphy.com/gifs/spoilers-august-4UJyRK2TXNhgk
Hahaha
😂😂😊
Olur tabi. Tanımam lazım. Kimi kızlar 23-24 yaşında ama gerçekten o tatlılık, olgunluk hissediliyor.
Hayır
Oha bu soruyu nasıl buldun 😂🤷♂️
Bugün buna benzer bir şey sordum sorduktan sonra önerilenler kısmında bu çıktı djfhg
😂😂😂
Huyu suyu düzgün olduktan, bana ayak uydurabildikten sonra olabilir neden olmasın. Yeter ki çocuğum yaşında olmasın 😂
Evet benim için daha iyi
Olabilir kafa yapımız uyuşuyorsa
Yok olmam
Hayır
Evet, olurum.
evet