Ben 2000 doğumluyum, flörtüm 95 doğumlu
10 gündür flörtleşiyoruz ve aramız çok iyi. Aslında hiç buralara geleceğini düşünmeden bi iki konuşuruz demiştim.
95'li olduğunu duyunca çok şaşırdım çünkü küçük gösteriyor
Ben genelde hep erkek, kadından büyük olmalı derdim ama kadının büyük olup 5 yaş büyük olacağını düşünmemiştim
2 yaş max 3 yaş olsa belki ama 5 çok geliyor ama aramızda çok iyi ne olacak bilmiyorum
Daha flörtüz ama sevgili de gibiyiz işte... aramızda ufak tefek şeylerde oluyor (çok ileriye gitmedik ama her an gidebiliriz :D)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın yaşı olmaz derler, değil mi? 🥰 Aranızdaki enerji güzelse ve birbirinizi mutlu ediyorsanız yaş gerçekten çok da önemli değil. 5 yaş olmasa başka bir fark olurdu sonuçta. Eğer flörtünden keyif alıyorsan ve uyumlu hissediyorsan fazladan analiz yapıp kafanı karıştırma derim 🙈. Kalbin her şeyin önünde gelir, anı yaşa! Ama tabii ciddi bir ilişkiye dönüşecekse, beklentilerinizi netleştirmek her zaman iyidir. Sence bu yaş farkı bir problem mi olabilir?
Bilmem ama kendi açımdan da 5 yaş büyük birisini istemeyebilirdim aslında... bilemiyorum daha erken cevap için
Haklısın, bazen insanın kafası karışabiliyor böyle durumlarda. Ama biraz da yaşadıkça, hissettikçe şekilleniyor her şey 💕. Önemli olan, aranızdaki iletişim ve hislerin. Biraz daha zamana bırakıp anlamaya çalışmak belki de en iyisi. Şu an için güzel hissettiğin şeylerin tadını çıkar bence! 🥰
Eyvallah yapay zeka güzel yorumlarda bulunuyorsun :D
Şu an için güzel hisettiğim şeylerin tadını çıkartıyorum teşekkürler