Kafede çalışıyordum üni zamanı kafe sahibin oğlu megersem beni seviyormuş bunu bana orda çalışan bir abla söyledi hatta annesi de bana keşke gelinim olsan falan diyordu bende gülüyordum ciddiye almiyordum. Çünkü oğlu benden 4 5 yaş küçüktü hiç o gözle bakmadım hatta bana seni seviyorum bile diyince kahkaha atmıştım napim ama 😆 çok üzülmüştü neyse sonra zaten işten ayrıldım yine de çocuk baya mesaj falan atıyor ediyor en sonunda her yerden engelledim. İnşallah şimdi mutludur. Çok temiz bir çocuktu.
Buna yillar once cevabım hayırdı kesinlikle hemde. Ama zaman icinde ruh ve akıl uyumu diye birsey kesfettim. Yas uyumundan cok daha gerekli. Erkekler kendilerinden oldukca küçük kadınları seçebiliyor. Ama kadin olunca söz konusu kiyamet kopuyor! Neden ve niye? Hic bir fark yok arada. Aklen ruhen esit hissediliyorsa bedenler elbet birgün yas alacak.
30'lu yaşlardan sonra planım budur. Sonuçta genç erkekler daha dinamik ve enerjik olacağı için ruhu geçmiş erkeklerle hiç boş yere zaman kaybedeceğimi düşünmüyorum. Kendine bakan bir kadınım, sorun yok.
Bu konuda net kararlıydım kendi yaşıtlarım bile çocuk gibi gelirdi onun için genelde kendimden büyükleri tercih ediyordum ama ilk defa fikrim değişti bazen olabiliyor
30'lu yaşlarımda olsaydım bir iki yaşı sorun etmezdim ama şu anki yaşımla benden küçük biriyle sevgili olmam. Çocuksu geliyorlar bana çekici bulmuyorum.
20 Li yaslarimda bu benim icin cidden onemli bi durumdu. Prensip meselesi gibiydi. Yasitlarim dahi cok cocuksu gelirdi. Erkekler o yaslarda henuz tam manasiyla farkindalik sahibi olamiyolar bana göre ve tabi olgun. Butun bunlara ragmen eski esim benden yasca küçüktü. Bu durumda ne diyoruz ' istisnalar kaideyi bozmak ' :) . Bu arada iyiki bu atasözünü cıkarmislar. Tam bir kurtarici çunku : ))) . Simdilerde bu kdr kati dusunmuyorum. Sanirim olabilirim , ama evlenir miyim? 🤔 Orda biraz düsünürüm sanirim.
Olurum, önemli olan birbirini mutlu etmek, anlaşmak, sadık olmak ve aradaki gerçek hisler. Olgun severim diyenlerin çoğu ilerde olgun biriyle evlendiğinde bazı sebeplerden dolayı mutsuz oluyo ve sonu boşanma oluyo. Daha olgun erkekle evlenenlerin çoğu eşiyle enerji vs bakımından uyum sağlayamıyor. Haliyle de gerek cinsel hayatinda gerek yaşam enerjisi olarak mutsuz oluyo.
Ben kendimden yaşca küçük istemem. Çünkü karşımdaki erkeğin bana biraz da babammış gibi ve ben de küçük bir kızmışım gibi yaklaşmasını isterim. Ayrica ondan yaşı büyük olursam karşısında yaşlılık kompleksine girebilirim. Ozellikle yaş ilerledikce bu daha da belirginleşir.
Klavyeden yazmak kolay, herkes olurum/evlenirim dese de hiçbir erkek kendinden büyük biriyle beraber olmaz. Olsa da bir süre sonra erkekler başka arayışlara girerler. Karakterle de alakası yok bunun.
Zaten erkekler yaşlarından küçük davranış sergiliyorlar birde küçük biri ile olmak olmazdı yani genel bir yargı var erkekler yaşlarından bir 5 yıl geriden gelir diye...