Özellikle hem cinslerime soruyorum kendinizden yaşca küçük bir beyefendi ile birliktelik yaşar mısınız?

Belli bir yaş farkı ile sevgili olurum benden 1-2 yaş büyük olsun o farketmez. Benden küçük de olabilir ama 15-20 yaş farkı olmaz o kadarı abartı. Çünkü yaş farkının çok oluşu yaşam tarzlarını da etkiler. O benim tarzıma ben onun tarzına ayak uydurmayabilirim.
Kadının büyük olması bir çok dezavantaj barındırır. Zaten kadınlar erkeklere göre 3.5 yaş daha olgun düşündükleri için bir de araya 3.5 yaş farkı sokarsa çocuk avutmak zorunda kalabilir ki bu da hiç bir kadının isteyeceği türden bir ilişki tarzı değil.
Yaş farkının önemi zaman geçtikçe daha da iyi anlaşılır olaylara bakış açıları değişen taraf hep önden giden taraf olacağı için ilerleyen zamanlarda onun çocukça düşünceleri gözüne batmaya başlar yavaş yavaş soğuma ve ona ebeveynlik yapma rolü üstlenmiş gibi hisseder ki o saatten sonra o ilişkiden pek bir şey beklenemez. Denklik her zaman önemlidir her ne kadar olgunluğun yaşla ilgisi olmasa da erkeklerin 25 yaşından sonra duygusal olgunluğa ulaştığı düşünülürse bu yaş öncesi yaşanacak her ilişki bitmeye mahkumdur...
Bekar olsaydim şayet ve hislandigim anlaşabildiğim birinin yasi cok onemli olmazdi. 5-7 yaş arası tolere edilebilir, neden olmasın fikirleri düşünceleri ile olgun bir erkek ise yaşı sorun etmezdim. Zaten bende olduğum yaştan neredeyse 10 yaş daha genç görünüyorum. Oda olgun gösteriyorsa görsel olarak da sorun yaşamadım. Onemli olan fikir ve anlasabilmek...
Yani herkes işte 5 yaş büyük olsun vs diyor ama ben şahit oldum benim arkadaşımın sevgilisi 5 yaş büyüktu başta her şey çok güzel ilerliyor du tabi adam büyük olgun kendinden 5 yaş küçük kız da var bi zaman sonra ilerlemiyor yani aklın varsa hiç ilerletme
Cevap
57Cevap
En fazla 3 veya 4 yaş olursa olur onun dışında sıcak bakmıyorum..
Gel biz onu düz 5 yapalim kanka 😂
Olur senini kıracam 😅
Yani büyük konuşmamak lazım hayat bu
Eskı kız arkadaşım 25 tı ben 37 yaşındaydım evet ıyı bır ınsandı ozunde ama saplantılı ve takıntılı sekılde kıskançtı olmadı bıtırdık.. yanı yaş onemlı degıl onemlı olan kafa yapıları karakter uyumu.. hayata bıraz aynı pencereden bakmak lazım.. yaşı küçük olgun olan ınsnaalrda var olgun yaşta olup çocuksu davrananda
Galiba evet.
Ama Avrupa ya da diğer Batı ülkelerinin vatandaşı olması lazım. Orta direk ve üstüyse tadından yenmez.
Artık Beyaz Türk kızları da ilgimi çekmiyor.
Yani gidip 15 yaşında ki bir çocuk la olmam en fazla 5 yaş küçük biriyle olurum oda kafa yapıma uyuyor sa aynı şekil oda
Hayır asla, çok kez başıma geldi hep reddettim... uyum önemli konu yaş da dahil...
Yani evet isteğim o yönde zaten arada en az 10 yaş olmalı
Kadınlar daha erken yaşlanır bu yüzden tersi daha mantıklı
Kadınlar için avantaj aslında. Kadınlar erkeklerden daha çabuk çöküp yaşlanıyor
Ay kendimden kücüge ben alıcı gözle bakamıyom.. kendimi sübyancı gibi suçlu hissediyorum ne biliyim günaha giriyom gibi geliyo.. piskolojik olarak
10 -10 sorun etmem ama yine de öncelikle 2-3 yaş farka kadar olan biri önceliklidir. Ama en önemlisi kafa yapılarmızın eğlence anlayışımızın aynı olması ve ten uyumu olmasıdır.
Hayat ne gösterir bilinmez ama yukardaki örnek gibi bu dünyada bir ben bir o kalsa resimdeki gibi bir yaş farkı olan biriyle olmam. En fazla 7 veya 8 yaş fark olur
Asssla olmam diyip olmuşumdur djjd
Neden çünkü asla yapmam dediğim her şeyi itina ile yaparım 😂😂
Yaşın bir önemi yok tabikide iyi anlaştıktan sonra kader arkadaşısa sevgili olunur sevilir🌸
Sevgililiğe inanmıyorum. Herhalde ben kimseyle sevgili olmam. Pardon. Yaşla ilgilenmiyorum. Ben daha çocuğum, büyümedim...🦄🍀🍏⭐❤️
Büyük konuşmayalım ama birkaç yaştan fazlasıyla hayır. Bir gün evlilik yoluna gidecek olsam (öyle bir düşüncem yok) kendimden büyük birini istemezdim.
Hayır.. Keyifli günler..
Evet olurdum evlenirdim 10 yaş küçükle 10 yaş büyüğümle evlenirim önemli olan mutluluk huzur lu olmak
Kesinlikle yaşın bir önemi var 18 yaşında bir kızla sevgili olmak istemezdim mesela
En fazla 10 yaş olabilir. Ideali 4 5 yaşa kadar tamamdır
Olurum, akıl yaşta değil baştadır, olgun insanın yaşı yoktur.
bence var yoksa ilerde sıkıntı olur baya bence 4 yaş iyi
En fazla 3 yaş küçük olabilir. Daha da genci olmaz.
Şiddetle karşı değilim ama umarimm. Benden büyük olur
Düşünce yapısı olarak ne kadar olgun olsa da kendimden küçük biriyle bir ilişki düşünmem.
erkeğin büyük olması sorun olmuyor ama bayanın büyük olması illaki sıkıntı çıkartıyor
Hayır olmadım. Ben yaşca büyüklerden hoşlanıyorum. Eşim de öyle zaten.
Sanmıyorum, yaşa bağlı karakter ve olgunluk ayrı konular tartışılır ama kendimden büyük kisilerden hoşlanıyorum genelde
yani yaşi resit ise ve saglikli dusunu p kendi kararlarini verebiliyorsa gerisini umursamam
Kendimden 1 yaş küçük biriyle bile birlikte olamam. Erkeğin, kadından büyük olması daha doğru olur.
mesaj kugun kapali
Bu konunun bilimsel bir açıklaması var aslında.
Fakat duyguda her zaman 2×2=4 etmiyor.
Yine de son tahlilde; eğer yaş farkı 10 yaş ve üzeri ise, sorun yaşanması ihtimali artar.
Bence erkekler yaş aldıkça daha karizmatik daha seksi görünüyor hepsi için aynı şeyi söyleyemicem maalesef ama 35 yaşlardaki adamlar 🔥
Belki 1 ya da 2 yaş büyük olmam sorun olusturmazdı ama daha fazlası hayır. Aynı şekilde bir erkekte bir bayandan 4-5 yaş büyük olmalı en fazla bence.
Sanmıyorum çıkacağımınaşka inanan biri değilim ama olursa başıma gelirse yaşa başa bakmam ki ben kendimde büyük erkek tercih ederim
Yok önemli olan ruhların birleşimi hatta erkekler geç olgunlaştığı için bence kadından yaşca daha büyül olmalılar
Biriki yaş küçük birisiyle bile sevgili olabilirim kendime öyle kısıtlamalarım yoktur
hayır en fazla 2 3 yaş
20 altı sübyana giriyor benim için
hayır asla olmam💭💫🌺👼
Büyük konuşmak istemem ama olmam gibime geliyor
Olmam
Absürd olmadığı sürece olur
Asla olmam. Ablası gibi hissetmek istemem
Şartlar uyuyorsa evet
seviyorsaniz bir birinizi sorun yok askta yas yotur
yok annelik mi yapicam gerek yok
Olurum küçükte olsa büyük te olsa olurum
yaş kıstas değil yani anlaşmak sevmek önemli
5 maksimum.. fazla olmaz.
Evet ben isterim az yaşlanınca genç birini
5 yaşa kadar küçük olabilir.
Doğal olanı bu zaten erkek için
27 yaşın altındaysa koşarak uzaklaşıyorum.
O kadar düşmedik olmam
Sadece 1 2 yaş fazlası olmaz
Ben oldum. 16 yaş vardı aramızda. 8 sene sürdü
Yani sanmam ya en fazla bir ya da iki yaş 😀😀😀
çocuk değilse yaş farkını umursamam
Hayirr
Seversem neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?