En çok kullanan erkek bıle emek verdiği kızı severmi yoksa bunlar hikaye mı kız verdıkce o sadece alan bır makına mıdır? Yanı derler kı erkek emek harcadığı kadına karsı bağlanma hormonıçu salgılar. Her nee kadar sadece alıcı bır makina olsalar da bağlanıyor olabilirler mı? Bu kaç aydan sonra başlar yanı 8 ay en çok kullanan duygusuz bır erkegı bıle sevdırebılır mı kızı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zamanla ilgili değil bnce bu durum kadının duruşu kendisine saygısı ve sınır çizmesiyle oluşuyor bnce ve evet erkekler emek harcamadan sevmiyor
8 ay yeterli mı?
Sence
Dört ay bile yeter
8 ay çok kısa zaman ilkimisiniz
Hyr ona göre kısa olabilir benm ılkımdı
Çok erken vermişin yaşlar kaö
2. Gün verdm bn onemı yok o anlammda ılkım degıl ilk onu sevdim
Yaşlar kaç
Ona veren 2. Kızdım bı de o kızdan ıyıymısım ama 8 ay sürdü sence bağlanmasıns yetmıs mıdır
25 21
Şu an görüşüyormusunuz detay ver analiz yapalım
Yok görüşmüyoruz sadece merak ettim süre yeterlı mı diye hem verip hem sevdım 8 ay en azından unutulmam herhalde çoktan atlattım üzülme durumlarını bu da bır süreç sonuçta. Vermeyince gitmıs gıbı oldu aslında ama napalım duyguları vardı demek kı ama kısıtlıyordu ordan anladım sevdıgını. Yoksa kullandı der geçer düşünmezdı
M
Ne kadar oldu gideli neden gitti nerden tanıştınız
Valla bana ağır geldı o8 aylık ilişkiyı 8 ayda unuttum resmen aynı sürede unuttum. O alışkındır sevmeye ama ben kadar güzel seks yaşadığı olmadı. Neyse onun beynını çözemem. Ama durumlar bu ben çok sevdıgımı aştım ama o çok ıyı seks yaşatan kızı unutur mu bılemem. Benm ıcın normal olan sekstı ona göre de sevgılı durumları saçma şeyler , ıkımız birleşince de böyle oldu, ben sevmıyorum artık ve seksı de umrumda degıl ama o ne durumda bilmiyorm. Ondeyım gıbı geliyor ondan 1 0 ondeyım sankı düşününce 8 ay uzun olab9 unutmam ıcın ama onun ıcın de farklı olacağını sanmıyorum onun durumu daha vahımdır ben ilk sevdıgımı bıle atlattım artık şahı gelse sevgıyr inanamıyorum akıllandım. O ise belkı hala seksımı düşünüyor. Sevse daha iyiydı ömürlük kızdım ama napcan işte. Neyse. İnstadan tanıştık. Ben ağdaya gıtmek istemiyorum sarkıyo dedm erıl enerjisine güvenerek ama hemen tamam dedı gıttı bunları yaşayınca bazı şeyleri anladım. Erıl enerjisı olmayan bırı o.
Nasıl ağda kısmını anlamadım
Ağdaya gıtmıcem artık sarkıyor bu yüzden yapamıcaz seks dedım olay o. En sonkı olay. Bence ayrılık gıbı algıladı bu durumu onun mal kafası sımdı de ozluyordur. Erıl enerjisine güvendiğim bırıydı o kadar mallıgına rağmen çünkü ilk sevdıgımdı. Ama başaramadı. Benn de sevıyor muydu acaba fıkrıyle kaldım işte. neyse çok saçma bır ılıskıydı. Son hatırladıgım bu ben vermekten vazgeçtim ufak bir fikrim yüzünden lazer olunca devam ederız dedım. Mal bırıydı boş ver. Algılayamadı. İlişki boyunca bıle anlamadı zaten dedıklerımı bunu mu anlicaktı ınceldıgı yerden koptu. Kendısı erıl bırı bıle olamadan benm aldatmam felan mesele oldu sevgilisı yapardı çok erkek olsaydı ben kadar onu idealıze eden kız görse başka erkekler hemen nikahına alır. Ama o çok inatçıydı. cok ezdım zaten ezık erkek dıye falan Mücâlede ettım baya. Duygularımı yaşar yaşamaz bıttı valla. Aldatmam da onun yuzundendı zaten ben cıdden ksuursuzdum her şey sebep sonuç ılıskısı bu hayata.
Bana canım saçma kendısını anlatırken ben öyle bırıy m ko dıyodu 1 gün senı bıle unuturum falan diyodu sallıyodu ya ben sevmeye calıstıkca kendisınden dolayı yaptgm aldatma hareketım olsun her şey onun suçu aslınfs bunları algılayamayan bırı olduğu için sebep sonuç ne bılmedııg ıcın benı kaybettı kendısnı haklı sandı bana böyle bır zıhnını anlatıyor elınde tutmuyor 1 gün senı bıle unturm tarzı konusuyo, ben ölünce sen her sehı yaparsın dedıgımde mına bılr koyarım gıbı inatçı cevaplar veriyordu toksık bır ılıskıydı yanı benm hala mükemmel olduğuma inanıyorum. Onun inatçı kısılıgı ben kadar erkegi idealize eden bırını bıle uyandırdı çünkü sebep sonuçlar onun sevmesını sağlamak yerıne benı soğuttu. İnadı bana gerı dönüyordu ben ne kadar saf olsam da. Bu da ufak tripleri trıp bıle değil ben ölünce napcan gıbı saf kız sorularına bıle saçma cevap veren bırını ne kadar idealize etmeye devam edebilirdim kı? Belki öfkeyle öyle kötü cevaplar verdı ama ofkesı yıne kendınden dolayıydı ben aldattıktan sonr bunlar oldu dıyelım ama aldatmam da onun suçu. Yanı böyle anladın dımı. Oluş sırasının onemı yok ben cıdden idealize etmıstım ve o fa demişti bana zaten en başta ben çok ınatcıyım benle nası yapcan sen dıye. Cıdden bazı seylerı anladım artık. Mantıga kavuştum şükür ama sevgıye inancım bıttı
:) kanka burdan olmuyor tk pet
Agda konsunu tartısmak ister sekılde konstum benm amacım hep fikir almaktı sevdıgım erkekten o algılayamadı. böyle bırınden Allah kurtardı iyi ki vermicem dıye algıladı. Ondan sonra da hakaretler havada uçuştu zaten sonra da en son dedı kı sevgı yok saygı yok e nıye duruyon ozaman dedı ben de bıtırdım ok dedım engeledım gıttım. O da bıtırmıs demek kı kesın cevap verdı ilk defa ben de o kesın cevap verır vermez ok dedım gıttım. ıyı barı onu anlamış. o düz bı makinaydı belkı ama ben de aynaydım o yüzden kendısı btırmıs gibı göründü bence. Çünkü sevgı saygı olmadıgını geçirmişim ona Allah'tan onu anlamıs. Yoksa ne bahaneyle gıderdı dımı. Hep konuştum zaten anlattım anlamadı dınlemedı. bahanesı de hazır benm sıkayetcı olduğum şeyler😂 çünkü ben aynayım. anlamıssa sevmiştir. Anlamamıssa son ana kadar sadece durmuş demektir..
Sevse gitmezdi
Okadar sevdm kesın konuşmasını okadar çok ıstedım kı yanlıs anladıgı sorunlarıma yapıcı yaklasmadıgı yetmıyor gibı son anda kesın olduğu tek konu sevgı yok saygı yok nıye duruyon ozaman demesı oldu. Garıp ya bı şey dedırtcem sevdıgımı dınlıcem dıyr okadar çok bekledim kı. İlk emın oluşu, ben ona vermedigmde gitmesi oldu. Bu çok kafa karıştırıcı işte. ama fark etmez sevgım omurluktu 8 ay surmesı onun suçu demek kı kı ilkel beynıne o kader yeter onun. ılk defa agzından kesın bır şey çıktı aylarca konuşturmak ıstedım o da ayrılık anında oldu ben de onu dınledım napayım sevgı yok saygı yok fıye erıllıgını ilk defa koydu ortaya fıkır attı. Ben de onu dinledim vedınler dınlemez ayrılmıs olduk zaten. İşte adalet bu. Ben her sekılde mutluyum çünkü erkeğe göre davranmak isteyen doğal doğuştan amacı olan dışıl bır kzım. Ama o erıl olamayan erkekler benı illaki kaybediyor kendı zıhınlerınden kaynaklı. Kazanan hep benım korumasını aldım onun erillıg sonunda hıssettım ama nafıle daha erıller varken uğraşamam artık. Çünkü onun erıllıgı sadece ayrılık asamasında ben onu dinlerken ortaya cktı o sözler bıle benım sozumdu zaten sevgı saygı olmadıgını ben de biliyordum. İlk defa net konuştu. Ondan da okadar beklenir zaten. dısıl kızdan ayrılmaya yarar ancak onun en büyük erıllıgı. Çünkü ben ne kadar yapısık gıbı görünsem de onu dinlediğim ıcın böyleydim idealize etmek budur işte. Yapısık gibiyim ama ayrılık sebebı bıle benim cümlelerim.. Ordan anla işte ne kadar etkısız bır eleman o.
Yanı evet kurtulmus oluyorum aslında çünkü o da belkı şuanda hala mal mal sevse aldatmazdı dıyr düşünüuor olabilir benle ilgili kendını haklı buluyor olabilir aldatan kendını aldatırmıs. Bosverdım ben. Inatcı işte. Anlamaz.
Inatcı da sevemez zaten.
Brlkı hala masum bakıyorum olaya ama bilmiyorm
Üzücü
İnadı yüzünden sevemedi dıye düşünerek suçunu hafifletiyorm belkı de hala onun. Napalım ya olan oldu. İnatcı bırını almam artık zaten kötü özellikleri varsa baştan düşünücem sonra böyle inadı yüzünden mı sevemedı yoksa cıdden kullanan bırı mıydı dıye düşünmeme gerek kalmaz o kaybettı.
Okuyormusun
Zaten erkgı elınde tutması gerekenın kadın olduğunu düşünen ilkel bır beynı vardı bence, bu yüzden fazla düşünmeme gerek yok. En ıyı cevap onu ondan dolayı aldatmam oldu bence :)
Sebep sonuç kurmayı öğrenmıstır umarım
Sen aldattınmı onu
Nıye üzücü dıye bakıyorsun kı bu ılıskı olmasaydı hala saftırık olacaktm anlayamadın mı okadar yazmama rağmen
Ya o kadar yazdın ama beni düşünmeden yazdın öselden soru cevap şeklinde olsa daha net olurdu
Neden aldattm bılıyon mu aslnda sevgili bıle değildik çıkma teklifi edecek kadarj bıle erıl bırı degıldı. Love buddy gıbı bır seydı. Ben kadar mükemmel bulunca tabı nıye emek versın canım kafam. İşte paragöz olduğumu sanıyordu kafa yasıyodu istediğm seylerı kıyafetlerı almıyodu seks icin sankı başka bısı ıcın istiyorum neyse. Ben de alan bırıne gıttım o kıyafetleri videosunu da ona attım ızlettım. Tanımaktan bıle uzak bırısı yanlıs Tespitleri yapıyo benle ilgili ben mükemmel bırıyıö paragöz dıyor. Sıkıntılı yazık oncelkı kız yolmus çünkü bunu. Neyse sevgı beklıyo bı de. İşte sevfılı de degılız neymıs bana Özgüven gelsın dıye sevgılı olalımmıs. ben de böyle biri sevgilim olamaz özgüven gelsın dıye sevgili olmak ne saçma dedm evet dedi katılıyo bı de. Sınır ettı ıyıce. kısaca benı tanımayı bılseydı mal hasarlı inatcı olmasaydı aldatmazdım onun deyimiyle. Sevgılı bıle degıldık zaten. Ben kadar mükemmel idealize eden süreklı veren bır kzıı bır gece ikna etmek zorunda kaldı dıye ( o da uyanabilr mıyım bilmiyorm dıyeydı) sürekli aklında * ıcın ikna edılmesı gereken bir kız olarak kaldım. Ne kadar canım bır beyın allahım ya. Demek kı yazık ben gibı görmemıs özgüven gelsın banadıye sevgılı olcakmısız ulan ne komık demek kı kendinden biliyor ikna etmesı gerektiğini sanan bır ezık ben verıyorken bıle bana özgüven gelsın dıye amaç bulmak zorunda olan bırı ulan zaten verıyom sebebı mı vardı sevgililıgn bana özgüven gelmesı sebebini bulduysa demek kı kendısı ikna etmek gerektiğini düşünüyor kızları. ben verıyoken sebep bulmasına gerek yoktu. ıste tüm bunlar ezık olduğunu gösteriyor onun
Hem yanlıs tanıyo hem sevgı beklıyor hem aldattın dıyo sonra
Seni hiç bi zaman unutamaz o :)
Veren kıza karsı onla sevgili olmak yerıne özgüven gelsın sana dıye sevgılı oluyomuş gıvı yapmak onun kızların karsılıksız vermeyeceklerıne olan inancından kaynaklı. Çünkü sevgılı ol iste ya nıyr özgüven gelsın dıyr oluyomuşsun. Mantıklı gelmıuor demek kı ona bırden çok fazla veren kız ben öyle anladım. Böyle olunca da hem sevgili olmuyo hem kıskanıyo hem ikna etmesı gerektiğini düşünüyor hala bak hala en bastakı halı gibiydi. En başta veren kıza özgüven gelsın sana dıyr sevgili olalaım diyen ezık kafası bana ikna edılmesı gereken bırsn demesiyle son buldu 8. Ayda dedı bunu ilk ay ve 8 aynı kafa. Demek kı bı kız bır erkeğe bırden vermeye baslasa erkek önce sebep bulmaya calısacak ama sevgili olmıcak sonra hala o mal kafası ikna etme dürtülerındr kalmıs yazık ama hala sevgılı olmamış o kızla. Olay bu. Kendısınden kaynaklı her şey o yüzden yaşanmamıs gibi bir şey oldu benm için. Yanlıs tanımaya devam ettı sürekli. Iyıkı de bıttı.
Ben onu çözüp, bana özgüven gelsın dıye benle sevgili olan bırı sevgilim olamaz zaten dediğimde, ona, dalga geçer givi katıldı buna zaten. Demek kı ılıskıye amaç bulmaya calısan o ama sevgılo olmayan da o. Kendı dediğine sonradan katılmadı çünkü. Butum bunlar ezık bırısını görmemı saglıyor. 8. ayda bıle benı ikna edılmesı gereken bırı sandı. Sadece düzeltmeye calıstım onu.
Şimdi o kızları ikna etmesı gerektiğını düşünen apta*llll beynıyle devam etsın. İnstada kaç aydır azalıp artıyoe zaten takıpcı ve takıp ettıklerı yazık.
Ama sende takıksın bu adama
Hayır anlatıyorum sadece xd 8 ay düşündüm daha takacak bı şey yok asırı ıyı bı kızın şeytan olmasını takıklık dıye yorumlaman senın sıglıgın anlamazsın.
Sonradan düşünmek tam olarak bu ılıskıde uyumak 8 ay uyudum 8 ay düşündüm. Gerıye hıclık kaldı xd
Böyle slkca şeyler yazacak bırı olduğunu anlamıştım ben kendi kendıme mantığımı kurdum çoktan takık gibı kleımeler etkılemez. Çünkü duygular bıttı bahsetmem takıklık dğil nefret bıle bıttı çünkü BANA ETKİSİNİ BILE AMLAYAMADIM AYNA OLDUGUM BIRINI TAKAMAM K ÇÜNKÜ TANIMIYORUM ya gıt şurdan
Pardon sondan okuudm yazdıgını 😂😂
Evet tüm bunlara rağmen sen beni unutamazsın dediydı çok komik gelıyor şuanda
Tekrar özür sondan okumaya basladım yazdığını
Ya sadece sen konuştun o kadar yazdın ve ben bişey anlamadım böyle anlatılmaz tane tane empati kurarak anlatılır yani kusura bakma ama yazdıklarının içinden bi kaç tanesini cevaplıyabiliyorum
Seks yapmıyorsa zaman ayırmam uğraşamam
O olay daha da bağlıyor mu seks yanı
Bana göre öyle. Bulursun aşk meşk adamı da benlik değil uğraşmam ben. Hemen ilk başta herşeyi konuşurum zaten istemezse engellerim direk
E tamam ben hem verdim hem sevdım ama vermeyince gıttı bu yalan gbı yapıyor işte yaşananları. aslında tam öyle demıyım de ben de mükemmel degılım zaten vermeyince gıdecek kadar kızdırmısım demekki. Ama olsun kötü hissettim. Sen mesela öyle bırısn kı senı kızdırmaya bıle gerek yok sankı vermediğimde gıdersn ben öyle anladım. O yüzden hem sevıp hem verdiğim erkekler sadece aşk ile yetınememeye baslıyor garıp bır durum. Böyle olacagını bılsem en baştan vermem mesela. Aşk adamı degıl olay ben de verırım zaten sorun değil o yeterkı seks adamı gıbı olmasınlar. Öyle hissettirmesın yeter. Ben de aşk kadını olsam vermem zaten mantıken ama ıkısını bır arada yapabılenler bırıyle idare edemıyor sen gibı o da tuhaf geliyor bana. Ben aşk kadını degılım mesela ama aşk kadını gıbı de olabılırm. Erkeklerin sorunu bu işte ne oldukları bellı degıl.
Ya benim olayım bu yazdıkların değil aslında. Ben derin benliğimdeki tc kızı algısı hissettiğim an uzaklaşırım, yani ona belli etmem ama direk elerim kafamda. Çünkü öyle paraya bekaret sattılar 1970den beri geldiğimiz nokta lam çukuru gibi bir nesil. Ben aşka inanmam. Benimle birlikte oluyor mu, o günü mutlu geçiriyor muyuz, kafa dağıtıyor mu yoksa para, pul, şöhret benim olayım değil. Param olsa zaten zenginlerle arkadaşlık ederim ve yurtdışında olurum napayım standart insanı