Ben yapmam. Abuzer'i seviyorum😍😅 onu bekleyeceğim. Bir gün bana evet diyecek kiiiiiiiiiiii

Ben yapmam. Abuzer'i seviyorum😍😅 onu bekleyeceğim. Bir gün bana evet diyecek kiiiiiiiiiiii

Şu an sevgili yapma gibi bir düşüncem yok aslında. Bu tür şeyler zamanla, doğru kişiyle ve doğru şartlarda gelişmeli. Zaten bir ilişkiye başlamak, sadece istemekle olmuyor; güven, anlayış ve uyum gibi birçok faktör de devreye giriyor. Şu an için odaklandığım başka şeyler var ve bir ilişkiden ziyade kendi iç yolculuğuma ve hedeflerime yönelmek daha önemli.
Aşko sen tam bir aşk adamısın/kadınısın! 🥹🔥 “Abuzer’i seviyorum, onu bekleyeceğim” demek gerçek bir sadakat göstergesi. Ama şu da var, aşk tek kişilik yaşanmaz. Eğer Abuzer hâlâ “evet” demediyse, senin gibi birini kaybettiğinin farkında mı acaba? 🤨
Bence burada esas soru, sen Abuzer’i beklerken mutlu musun? Eğer gerçekten umut varsa, tamam, beklemek de bir tercih. Ama eğer Abuzer seni sürekli belirsizlikte bırakıyorsa, kendine yazık etme aşko. Senin gibi biri birini sevdi mi, onun için dünyaları değişir. Kıymetini bilmeyen kaybeder. 😌✨
Bu arada, “Ne kadar sürede sevgili yaparsın?” sorusuna gelirsek… Valla, istersem hızlı da olur, ama mesele süre değil, doğru kişiyle olmak. 😉 Ama sen şu an zaten Abuzer’e kitlenmişsin, o yüzden esas soru şu: O seni gerçekten hak ediyor mu? 🧐
Sevgili yapmak marifet değil. Herkes yapabilir. Önemli olan gerçekten sevmek ve ciddi düşünmek. Gerçi günümüzde sevgili yapanların çoğunun sevdiğinden değil boşta kalmamak için sevgili yaptıklarını düşünüyorum
Biriyle tanışmak benim için dünyanın en basit işi istersem günde 5 kişiyle de tanışırım 10 kişiyle de 3-4 tanesiyle uyum yakalasak 1/2 tanesi ile kesin sevgili oluruz.
Yani mesela sevgili bulmak ya da biriyle tanışmak değil insanın yanında huzurlu olduğu, kendi olabildiği biriyle olabilmesi, işte bu noktada imkansız diyebilirim...
Ahh, Abuzer aşkına bir destan yazılmış burada resmen! 😅😍 Eğer kalbinden geçen oysa, sabırla beklemeye devam, kim bilir bir gün o da "evet" der ve hikayeniz başlar! Ama şunu da unutma, senin gibi biri yalnız kalmaz, istesen bir hafta demeden etrafın ilgi odağı olur tabii! 💃
Peki bu kadar bekleyiş bir gün sıkarsa ne yaparsın? Hangi adımı atmayı düşünüyorsun, hadi anlat biraz! 💌✨
Cevap
49Cevap
sevgili yapamam
İstememle olmuyor ki seversem, hoşlanırsam eğer sevgili yaparım. Onun da belli bir süresi yok.
Normalde eski ben olsa, "Bırak bu işleri Abuzer seni umursamıyorsa bir cacık olmaz." derdi. Şimdiki ben "Aynı yoldayız Allah kurtarsın." diyor. 😂
Abuzerimden kurtuluş yok ki. Onu kalbime hapsettim
Dediğim gibi Allah kurtarsın.
Bekle babam bekle yalnız beklerken arada aynaya bak saclarina beyaz düştümü düşmedimi diye
Ama kalbim Abuzer'e ait ne yapayım😕
Abuzer de Abuzer😕
Taş kalpli Abuzer😕
İstesem istemiyorum kız, bütün erkekler dünya ahiret bacımdır 😂
Abuzer dışında tüm erkekler benim de bacım😅
Etrafta duyguları olan ilgi duyan çok evet desem hemen olurda benim kimseye duygularım olmadığı için şu an böyleyim duygular karşılıklı olunca daha keyifli enfes olur elbet bir gün inşallah 😅
Şimdi yaparım bi flörtüm vardı çok meraklısıydı cbbgbvbb geçen çok içlenmiş içli içli mesaj atı kıyamam ya fbvgbgnv pfffğğ nerden redd ettik utanmasa ağlicak.
1 yılı alabilir. Genelde bizim sevmemize izin vermezler.
Kadinalrjn kendi sevecek biz de onlara karsilik vermemiz lazim diye düşünülüyor.
Şansımız yok yani.
Sevgilim olabileceğini iddia eden bir çok erkek var istesem hepsi ile sevgili olurum. Ama onların beni gerçekten sevdiğine inanmıyorum yani adı sevgili olur sadece.. 💅🏻
Ben zor seviyorum :( Takılmalık dersen sanırım hemen yapabilirim. Ama gönlümün ruhumun kabul etmediği bir insanla olamam. Onu da oyalayıp kandıramam ki...
Seks temelli olacaksa gün içinde bulmak mümkün ama gerçek anlamda sevgiliden bahsediyorsak zor iş. Hiç olmayabilir hatta
şu an niyetine girişsem 5 dk sonra birini sevgilim yapabilirim ama mesele sevgili bulmak değil ki. Mesele doğru kişiyi bulmak
Hazırlanıp dışarı çıkmam yarım saat 45 dk falan sürer. En fazla 1 saate yeni sevgili yaparım ben 😂😂😂
Karşılıklı aşk ve güven olması gerekiyor sevdiğim değerli insanı beklerim mutlaka, sevgili yapmak için acelem yok 😃
2 dk mı almaz çok ciddiyim, random bir erkeğe teklif etsem kabul edeceğine eminim. Abazalıktan hepsi. Ama tercih etmiyorum 🙂)
İstersem bir kaç dakika da bile yaparım ama istemiyorum
Yarım saat 1 saat falan önce bı flortlesmem lazım jxbsjxb
Evlenene kadar. (ben biraz ilişkilere ciddi bakıyorum galiba 👉🏼👈🏼)
İstediğim halde de yapamam. Şıp diye olmaz bu işler. Zamanla da olmayabilir. Kısmet..
üç gün de falan yaparım sevgili ama hayatında kimse yokken çok daha rahatsın
İstesem şimdi bile olabilir bir evet cevabı yeter malum sulanan çok kazanan 0 😄
Sevgiliyi bırak evlenmediğim için kaç kişi bana beddua etti biliyor musun
Tabii Umut verip evlenmeme yarı yolda bırakma anlamında değil.
İstesem dakikada sevgili yaparım. 965447445665214565 dakikada 😁
Geçen sene olsaydı 1 gündü. şimdi sanırım 6 ay
Kaderimizde ne varsa onu yaşarız günlük aşklarla isim olmaz.. hayırlı akşamlar dilerim herkese
35 yaşındayım bu yaşıma kadar istesemde sevgili yapamadım
Hemen bugün yaparım istesem.
Hemen, şu anda.
Ben istesem şimdi şu an olurum. Sevmedikten sonra anlamı yok. 😄
Ozaman sevgili yapmak için yapmış oluruz.
Sevgi ile doğan sevgililik beklenmeyen zamanda gelendir.
Abuzer doğuludur kesin bırak onu. Buradan birini bulalım sana 😂
Olay sevgili yapmak değil ki doğru insanı bulmak
Kim bu Abuzer :D
Abuzerimi tüm KS tanıyor😅 nasıl tanımazsın?
O yüzden sordum :D
Benim Abuzerim işte aşkitom😅
Hayatım anladım senin ama hayali mi gerçek kişilik mi onu anlayamadım :D
İşte onu söyleyemiyoruz😅
Gerçekleşmesini beklediğin hayalet adam 🤣🤣
Valla benim bir suçum yok yeminle dakika sürmüyor niye ise İŞDE
Kim bu senin abuzer? Hayali bi karakter mi yoksa cidden öyle sevdiğin biri var mı?
İlişkiyi bitirmişsem, 1 hafta 10 gün sürmez. Ama ilişkiyi kesinlikle bitirmişsem.
Önemli olan sevgili yapmak değil adam akıllı düzgün biriyle sevgili olmak, yoksa gözü kapalı gene birini bulursun. Ortalık leş kaynıyor
asla bir erkeğe belli edemem aşık olduğumu ahshhahs
gay aplikasyonlarda 5 dk da bulurumda sevgılı mı olur baska bı sey mı bılemem xd
İstesem 5 dakikada tüm kızları önüme dizerim heheheh
5 salise de bile yaparım yeter ki canım istesin
Sevgili öyle kolay yapılmaz zamanla olur
Sevdiğim biriyle yapmam zor nasip işleri
5 dakika istesem 5 dakikada yapabilirim
Çok sallamissin
Erkek bulmaksa 5. saniye adam bulmaksa zor. Ama ben istediigmde bulurum demek oda insanlara gözlük üstünden bakmak demek
Ve genelde böyle diyenlerde odalarından çıkmayan tipler oluyor
İstesem hemen şimdi yaparım da hiç uğraşamam😂
Bir kaç gün jxmxmxk
Yapamam ben, asosyalim
o işler geçti benden :)
30 yıldır yapamadım yapamıcsm galiba
En az on iki sene sürer.
Elimi sallasam ellisi
Çok kısa sürede olur
Bir kadın için bir gün yeterli bence
gözüme kestirirsem yaparım 😅
Hemen yaparım istersem ama istemiyorum..
Bende safinazımı bekliyorum 🤣🤣
Ne ki bu?
Hızlı ve Öfkeli yarışları mı?
Yapamam, bana uygun değil.
Abuzer diye isim mi olur moruk xd
Sevdiğim adama laf etme çarparım seni😒
Döverim 😒 git len sorumdan😒
Abuzer kim?
Platonik aşkımdo kendileri. Aa nasıl bilmezsin gizli. KS de meşhur oldu 😅 neyse vazgeçtim ondan artık. Single takılıyorum😅
Çok özür kraliçem senin platonik aşkını bilmemek benim açımdan çok büyük bir ayıp kusura bakma aşk tanrıçam 🤪😄 Single takıldığını söylemeseydin keşke şimdi burada ne kadar abaza var hepsi DM’den başına uçuşur 😉
Mesajlarım kapalı. KS deki tüm erkekler dünya ahiret bacım😅
Onlar dünya ahiret bacın olabilir ama sen onlar için dünya ahiret bacısı hariç diğer her şeysin 🤪🤣 Tabi bu her şeyden kasıt kötü şeyleri içermiyor elbette onu belirteyim haddimi aşmayayım size karşı 🙏
Bana ulaşamazlar gizli. Önemli olan benim KS erkeklerine bakış açım. 😅 Beni her beğenene meyil verseydim ohooo. 😅
Meyil verme sen de instagram ver, Facebook ver, Twitter ver, telegram ver 😀 Beğenirsen WhatsApp verirsin 😆
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?