Soğuksun dediğimde Buluşma sonrası depresyondayım diyen erkek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbacım seni beğenmemiş o sana yol vermeden sen onu heryerden sil yorumunu gördüm aynısını banada demişti meğer arayış içindeymiş başkasını bulunca hiç bir şey demeden mesajları kesti mesajlarıma cevap vermedi sonra engelledi aklın varsa ilk tekmeyi sen koy eğer tam tersiyse zaten seni elde etmek için uğraşır
11 Yorumla
Soran+1 yılkankaa biliyo musun beğenilmemek aşırı kötü hissettiriyor.
En İyi Cevaplar
Depresyondayım, hayattan zevk almıyorum, hiçbir şey yapmak istemiyorum diyerek 1 ay sonra başka kadınla nişanlanan ya da sevgili olan çok erkek örneği var. Depresyonun belirtilerini araştır. Cins fark etmeksizin belirli gösterenler var, zaten onlar varsa gerçekten depresyondadir.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet beğenmemiş
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Hadi canım, sen de! 😅 Benim bildiğim buluşma sonrası havai fişekler patlar, depresyon değil. Bu sevgili pek kafanı karıştırmış gibi sanki. Belki de biraz fazla beklentisi var ya da heyecandan ne yapacağını şaşırmış olabilir. 🤷♀️ Bence en iyisi biraz üzerine gitmeden, sakin ve anlayışlı bir şekilde neler hissettiğini ve neye ihtiyacı olduğunu sormak. Zamanla açılır umarım! Ve unutma, bazen insanların biraz alan ve anlayışa ihtiyaçları oluyor. 😉✨
13 Yorumla- +1 yıl
Yaşamamış ki nerden bilsin
- +1 yıl
@adımsevimli dinlemiyonki herkes senin kadar tecrübeli diilki.
- +1 yıl
@gaddarım 😂
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılbahane evet
00 Yorumla
+1 yılKardeşim onun yerine buluşmadan önce görüntülü konuşun bir kaç gün
Ona göre karar verin buluşmaya14 Yorumla
Soran+1 yılbeğenmemiş
- +1 yıl
Tipe önem verilmez karaktere bakılır
Anlamıyorum
Akıllı zeki kızsa yeter
Soran+1 yılbu çocuk zaten çapkın bişey ya.
- +1 yıl
O zaman bir süre kitap oku gez toz
İşine odaklan iyi gelecek sana
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılsoğuksun demen hata olmuş. bir şey demeyecektin. bir erkek bana soğuk yapıyorsa buzdolabına atarım 😆
11 Yorumla
Soran+1 yılaman salla
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bahane bulmaya gerek yok ki istemezse istemiyorum diyebilir belki gerçekten öyledir
01 Yorumla
Soran+1 yılyok değil. erkekler yalancı baya. hiç bir sözüne inanmıyorum. gerçekten depresyonda olsaydı buşmaya bile gelemez di ki bende çok depresyona girdiğim oldu hiçbişey yapmak istemez insan. arkadaşları vardı hatta onlar bile beni beğenmediğini söylediler o da bana kusura bakma vs dedi. buluşma anında değil de buluşmadan sonra sanalda dediler.
+1 yılbahane ya begenmedi seni ya da baska bir sey o yüzden ugrasma bos ver
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklıısn beğenmemiş
+1 yılSana deger verse paylasmak isterdi bence sacma ice kapanik biriyse bilemem tabi ki irdelemek gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılyok değil yalancı insanlar var her yerdeler off sanki kendisi çok yakışıklı da. gözlerini şaşı yap beni güldürmeye çalışmış olabilir ama beğenmedi işte. anlaşılıyo zaten kısa kısa ses kayıtları atıyor kendi kafanda kurma beğendim diyor. ama her zamankinden daha soğuk. o gün ben soğuk davrandım diye belki o yakınlığı bulamadı ama biriyle bir anda yakınlık kurmak da bana göre değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye nolmus niye depresyona girmiş taciz mi etmişler tecavüze mi uğramış
02 Yorumla
Soran+1 yılsoğuk davranıyor bende uzaklaştım onunla konuşmuyorum artık kötü hissettiriyor. hani ööcü g, ibi davranıyor çirkin buldu heralde
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki cidden bi derdi vardır sor yine de 😄 ama ilgi çekmek için yapmadığına da emin ol
09 Yorumla
Soran+1 yılyok be ne derdi onun derdi falan yok hayatı YALAN
- +1 yıl
😂😂😂 ayrıl o zaman strese girme kendi hayatına odaklan. Şey de olabilir , ben ayrılamıyorum zor geliyor üşeniyorum keşke sen ayrılsan benden kafasına girmiş de olabilir
Soran+1 yılKISA KISA ses kaydı atıyor bir sürü şey yazdım ben ohaa kafanda kurmanın bu kadarı ohaaa deyip öksürüyor gülerek
Soran+1 yılhayır ondan bişey de beklemiyorum efektsiz de efektli de fotom vardı. beklenilmeyecek bi tipim de yoktu. beklenti içinde de değilim. tip her şey mi? şimdiye kadar konuşulan hiçbir şeyin önemi yok mu?
- +1 yıl
Geçici ve anlık duygular beslemiş sanırım , pek çabalayacak değer bilecek biri değil sanki
Soran+1 yılen azından duygu beslemiş diyebilir miyiz
- +1 yıl
Pek ihtimal vermiyorum anlattıklarına bakınca
Soran+1 yılGeçici ve anlık duygular beslemiş sanırım , pek çabalayacak değer bilecek biri değil sanki
geçici diyen sensin kendinle çelişme- +1 yıl
Ben onu heves anlamında kısa süreli bir ilgi anlamında söyledim dikkatli okursan
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaratıcı çocuk 😂 yeni yeni yalanlar uyduruyor güncelliyor kendini 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılyok çok eskiden konuştuğumuzda buluştuklarıma normal güzel geçmiş gibi davranıyorum beğenmediğim kişilere depresyondayım diyorum diyodu bana da öyle yaptı işteee yani canım değilim ne sanıyor bu kendini
+1 yılİlk buluşmada böyle psikolojik sorunlar olması çok normal 2. buluşmanın bakış açısı önemli
07 Yorumla
Soran+1 yılbakalım 2 ç. buluşma olacak mı
- +1 yıl
Uzun süre e flört etmeyen insanlar geçici bir panik atak yaşayabilir İlk buluşmada
- +1 yıl
Yoksa sen buluşmak mı istemiyorsun 2 sefer
- +1 yıl
He psikopat da olabilir bilemeyiz manyak da olabilir Türk kızları böyle tipleri bir yerden bulur çıkartır Yani o da var senin seçiminde yanlış olabilir
Soran+1 yılHayır öyle biri değil ya. Sadece beğenmediğini düşündüm kötü hissettim. Öyle düşünme sebebim de öyle hissettiğimden değil acaba yanlış mı hissediyorum diye. Elimi daha önce sevmediğim bir çocuk tutmuştu aklıma o geldi buluşma anında o da elime elleyince çekmiştim.
- +1 yıl
Kaygılarında yanılmıyorsun bence ilk buluşmada elini tutması zaten iş doğru bir davranış değil belki 3 4 buluşmada zaten o bile yanlış ama en fazla o olmalı evlilik Olana Kadar Yine de sen bilirsin hayat senin hayatın doğrunun da yanlışın da ahirete kadar seninle
Soran+1 yılhisleirm diyorki hiç beğenmedi beni o yüzden dee artık samimi değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBuluşma vaktine kadar iyiydi ne hikmetse buluştuktan sonra depresyona girmiş şu depresyona girmekte moda oldu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet belli ki ya beğenmedi ya hoşuna gitmedi
01 Yorumla
Soran+1 yılona kendimi beğendirmek hoşuna gitmek zorunda değilim ya ne hali avrsa görsün beğenilmeye çalışmak dünyanın en itici şeyi
Beğenmediğini düşünüyorum ama genede içini allah bilir bir şey diyemem
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru düşünüyorsun. beğenmedi üstüne soğudu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılInsanlarin hayatlarinda ciddi sorunlar olabilir nem kapmamak lazim istemezse zaten bulusmazsınız kapanır gider mevzu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bahane bulamamış mı? Kesin geydir bahaneye bak 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılBuluşma öncesi depresyonda değil miymiş? Yalanını yesinler. Adam gibi dürüst olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha yeni bi arkadaşım yaşadı bu durumu kanım dondu
görüşmek için haftalarca uğraştı buluştular hoş güzel sonra bi hallere girdi adam sonra yine buluşmak istedi yüzünden düşen bin parçaymış mesaj yok arama yok.. arkadaşımda sordu tatlı naif iyi misin vs sonra para istedi kızdan borçları varmış ona canı sıkkınmış kız vermeyince kötü oldu tabi
Aman dikkat bu yeni moda romantik dolandırıcı taktiği bile olabilir00 YorumlaBahanedir. Bence buluşma kötü geçti, depresyona girecek tam o vakti mi buldu?
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbugün arkadaşım burak diye bi çocukla buluşmuş çocuk aynı bahaneyi söylemiş sjdjdjdj yeni moda
04 Yorumla
Soran+1 yılgarip bişey yaa bilemiyorum. ama şeyy çocuk gerçekten debresif olabilir bayramdayız traş olmamış kaşları saçı başı sakalları ayrı dağınıktı.2. buluşmadan da söz etti. Isındığını beğendiğini söyledi sen pek beni beğenmedin galiba dedi ama bende soğuk davrandım ona. o çok samimiydi sarılmayı istemese sarılmazdım mesela.
Soran+1 yılelimi tutunca da elimi çeken bendim bir anda şaşırdım rahatsız oldum o da beğenmediğimi düşündü haliyle ama ilk kez tanıştığım biri elimi öyle şey yapmasa daha iyi olur bence. ama rahatsız mısın vs diyip beni düşündü sürekli. ben biraz gergndim arkadaşları vardı onlar var diye mi böyle yapıyosun falan dedi.
Soran+1 yılarkadaşları dediğimde benim de tanıdığım kişiler ama sanal arkadaşız aslında hepimiz o diğer leriyle reel omuştu ben olmamıştım ben hepsini ilk kez gördüm.
Cevap sahibi+1 yılya öz bakım yapmamak depresyon ya da depresyon baslangici semptomudur, hep böyle gidecek degil ama ne zaman toparlayacak, sen birinin yanında onun bu yükünü üstlenebilecek misin, daha arada sevgi bağı vs yok üstlenmeli misin, bilemiyorum.
+1 yılMadem depresyondasın neden buluşmaya geldin o halde? Bahane
00 YorumlaBariz bahane buluyor yani depresyondaysa seni daha çok yanında ister yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bahane , ama sen de bahane üretme ihtiyacı hissetmesine sebep olmasaydın, sormasaydın, kovalamayın şu erkek müsvettelerinş
01 Yorumla
Soran+1 yılhayırrr o sürekli beni beğenmedin dedi ben bieşy demedim ama olay aslında böyleymiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ne aw buluşmadan sonra insan nasıl depresyona girer, uzun zaman ilişkisinden sonra terk edilme mi bu aw sanki, kim dedi sana bunu 😑
02 Yorumla
Soran+1 yılya bir tür yalan bu.
Cevap sahibi+1 yılYalansa kulak asma
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılmak istiyorsan ayrılalım yeter ki böyle saçma bahaneler gösterme de
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgili değiliz kiii.
Evet bahane buluyor. Seni seven insan gorusme sonrasi neden depresyonda olsunki? Seven insan gorusme sonrasi aksine mutlu olur, sevdiyi insani gorduyu icin
05 Yorumla
Soran+1 yılısındım felan dedi bilmiyorum sürekli sarıldı da ama ne bileyim kendimi kötü hissettim beni beğenmedin diyen kendisiydi sonra sanırım tam tersi meğer galiba
Soran+1 yılbana dün yazdı sonra sildi bende niye sildin dedim o da alakasız bi soru sordu ne bileyim dedim niye kızdın dedi sonra depresyondasın diye öyle anlamışsındır dedim tamam dedi
Soran+1 yıliçimden gelen yazmicağı zaten
+1 yılseninle konusmak istemedigini soyleyemeyince bir bahane bulmus kisa kesmis gitmek isteyene kapin her daim acik olsun boyle tiplerdende sana hayir gelmez emin ol sen daha iyilerine layiksin
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke direkt söylese benimle konuşmak istemediğini daha az üzülürdüm.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni moda bu bahane oldu demek🤣 beğenmedim diyememek bu
10 Yorumla
+1 yılİlk bulusma falan değilse dogru soyluyodur bence yanında olmaya falan calis sende hissettir destegini
01 Yorumla
Soran+1 yılilk buluşma
+1 yılDepresyonda sevdiğini arar insan sarılmak ister dediği bir büyük bahane
00 Yorumla
+1 yılO zaman hiç gelmesin. Sanki iş görüşmesine gelmiş gibi.. 😤😤
00 YorumlaPeki prenses Allah kurtarsın o zaman dersin bitirirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliçinde ne yaşadığını bilemeyiz ama artık erkekler pek inandırıcı gelmiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılbir şey yaşadığı yok kalp kıran diğer erkeklerden biri sadece.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılbeğenmemiş:)
12 Yorumla
Soran+1 yılbuluştuktan sonra soğuksun dedim o da alakası yok beğendim seni depresypndayım ben felan dedi hatta daha çok ısındım dedi , ve ordayken de onu beğenmedimi düşündü sen pek beni beğenmedin galiba gibi şeyler dedi. ellerimi tuttu sarıldı sürekli
Soran+1 yılevet beğenmemiş
Beğenmemiş seni bir daha buluşmaz muhtemelen
115 Yorumla
Soran+1 yılorada 2 . buluşmaadan bahsetti bilemicem artıksürekli de güzelsin felan dedi sarıldı elleirme dokundu
Soran+1 yılresimdeki sensen güzel kızsın
Soran+1 yılbide bana sen beni beğenmedin felan dedi.
Soran+1 yılyazdı ama sildi dün gece işte acaba ben ondan çok biişey isterim diye mi uzak duruyor beklentiye felan girerim diye mi
Soran+1 yılsonra işte niye sildin yazdım alakasız bi soru sordu ne bileyim dedim nedne kızdın dedi
Soran+1 yılsonraa off bilmiyorum ya akfamı karıştırdı iyice
Soran+1 yıl2 yıldır sanaldan tanışıyorum sadece
Soran+1 yılhiçbir şey olmuyor sessizliğe büründü.
Soran+1 yılevvet zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye depresyona girmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılşöylee buluşcamız zten belliydi ama o benim gelcemi düşünmemiş her neyse bi kaç gün öncede teelden konuşuyoduk, sonra da işte neyse ben gittim işte gelceni düşünmedim dedi saçı başı dağınıktı yüzü vs harbi sıkkın gibiydi neşeli değildi. çok. depresyondadır. bence. zaten aramızda öyle bişey yok flörtte değil öylesine konuşuyoruz beklentimiz yok. sadece acaba dedim ondan soğuk mu davranıyor
- +1 yıl
Bilmem olabilir
Belki senden ilgi bekliyordur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru olabilir
10 Yorumla Gizlediği bir sebepten dolayı soğuk. 👍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılEvet😂 bizzat yaşadım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşırı filtremi kullandın kız
00 Yorumla
+1 yılÖyle duruyor. Beğenmemiş olabilir
00 YorumlaMantıken düşününce evet
00 Yorumla
+1 yılİlk görüşmeniz miydi?
00 Yorumla
+1 yılEvet seni görünce mi girmiş depresyona.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğini bilmiyor gibi hissettim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. O zmn neden benle buluştun de kalk masadan git
00 Yorumla
+1 yılO nasıl oluyor bahane gibi sanki ayrılmak için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Yatmış o iş başka biri bul kendine...
02 Yorumla- +1 yıl
iste benim adamim boyle arada sogukluk yapip kacan tiplerdenmisin sende sekerim :*
- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birsey mi varmiş?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmemiş bahane bulmuş
05 Yorumla
Soran+1 yılbuluştuktan sonra soğuksun dedim o da alakası yok beğendim seni depresypndayım ben felan dedi hatta daha çok ısındım dedi , ve ordayken de onu beğenmedimi düşündü sen pek beni beğenmedin galiba gibi şeyler dedi. ellerimi tuttu sarıldı sürekli
- +1 yıl
Tuhaf
Soran+1 yıleve gelip gelmediğii bile sormadı kaza yaptık dedi.
- +1 yıl
Ne alaka
Soran+1 yılnasıl ne alakaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeolduda depresyona girdi be
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeğenmemiş seni, nazikçe depresyondayım diyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılböyle sallakça bahane duymadım :D
00 Yorumla
+1 yılKülliyen yalan inanmaaa 😂
20 Yorumla
+1 yılYolver
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle zaten ne yapıcam başka
- +1 yıl
👍💃
+1 yılEe sonra
03 Yorumla
- +1 yıl
🤣🤣
Soran+1 yılkoimik olan nee
+1 yılDaha iyi bahane bulamamışmı ksjs
01 Yorumla
+1 yılvakit kaybetmeye değmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYes kdkd
10 Yorumla
+1 yılBahanedir
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Buluşma sonrası depresyondayım diyen erkek bahane mi buluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler