Beni 1.5 sene önce redd etti. Şimdi sokakta, durakta, otobüste falan denk geliyoruz. Konuşmuyoruz ama ben hala seviyorum. Ve kenardan baya belli ediyorum. Bakıyorum ve gatip davranlyorum el ayak gidiyor. Oda benden uzak duruyor kaçıyor bi tavırlar bir tavırlar 😂😂
İlgiyi ve umursamayı kesersem kız: buna ne oldu? Nerede? Ne yapıyor? Beni artık sevmiyor mu? Diye düşünür mü? Aklına gelirmiyim? Yoksa düştü be sonunda yakamdan der geçermi?
Kızın burcu aslan bu arada. Ve normalde etrafında 2-3 kız arkadaşı var sadece başka kimse yok. Ve ona onu sevdiğini söyleyen ve bunu belli eden ve 1.5 yıl çabalayan tel ve ilj kişi benim. Sizce denemeye değer mi? Siz olsanız o kişiyi merak edermiydiniz?
İlgiyi ve umursamayı kesersem kız: buna ne oldu? Nerede? Ne yapıyor? Beni artık sevmiyor mu? Diye düşünür mü? Aklına gelirmiyim? Yoksa düştü be sonunda yakamdan der geçermi?
Kızın burcu aslan bu arada. Ve normalde etrafında 2-3 kız arkadaşı var sadece başka kimse yok. Ve ona onu sevdiğini söyleyen ve bunu belli eden ve 1.5 yıl çabalayan tel ve ilj kişi benim. Sizce denemeye değer mi? Siz olsanız o kişiyi merak edermiydiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beni 1.5 sene önce redd etti. Şimdi sokakta, durakta, otobüste falan denk geliyoruz. Konuşmuyoruz ama ben hala seviyorum. Ve kenardan baya belli ediyorum. Bakıyorum ve gatip davranlyorum el ayak gidiyor. Oda benden uzak duruyor kaçıyor bi tavırlar bir tavırlar
knk sen onun gözünde çöp kadar değerin yok otobüs durağında bekliyorsun senin neyine ilgi duysun akıllı ol paranın peşinden git parayı bulunca ne demek istedimi ozaman anlarsın
Reis ne yapayim ben şimdi? orada karşılaşıyoruz Ayda mı karşılaşalım? Sanki ben keyfimden karşılaşıyorum durakta yda öyle orada karşılaşmak istiyorum gibi
knk ben sana neden reddettiğini söyledim paran yok ne karşılarşırsan karşılaş napayım
knk ben sana neden reddettiğini söyledim paran yok ne karşılarşırsan karşılaş napayım
Ya reis parayla ne alakası var? Belki ben multimilyonerim birinin illa bunu bilmesimi gerek? Ayrıca kız bana param için bakacaksa hiç bakmasın bugün param var diye yanımda olan kız yarın parqm bittiğinde yanımda olmaz. Bunu paraya bakan kızlar için söylüyorum. Yaşlar daha 17.5 ikimizdede.. ne parası reis? Diyelim para var. Gidip kızın gözünemi sokalım benim param var bak * koyim diye. Diyelim yok para var zaten
Ya reis parayla ne alakası var? Belki ben multimilyonerim birinin illa bunu bilmesimi gerek? Ayrıca kız bana param için bakacaksa hiç bakmasın bugün param var diye yanımda olan kız yarın parqm bittiğinde yanımda olmaz. Bunu paraya bakan kızlar için söylüyorum. Yaşlar daha 17.5 ikimizdede.. ne parası reis? Diyelim para var. Gidip kızın gözünemi sokalım benim param var bak * koyim diye. Diyelim yok para var zaten
karşı cins sende para olduğunu anlasaydı zaten burada ağlamazdın neden bkamadı diye yaşın genç daha para en önemli şey şu hayatta artık
Reis parayla alakası yok inan bana. Ayrıca ağlamamın parayla ilgisi yok. Bütün bunların paraylada bir ilgisi yok
Kanka kız milletinin umurunda olmaz ya. Sen salla gitsin.
Yaa aga onlar bir garip.. şimdi sallayacam beni arayacak. Sallamazsamda takmayacak acayip
Bence sal. Yüz verme.
İşe yararmı dersin? Denedinmi hiç? ya da başına geldimi böyle bir şey
Sadece bir kızdan ghost yedim. Yazardım görüldü atardı filan. Sonra bana yoğunum derdi ama yalan. Sonra arabamı değiştirdim BMW almıştım. Story attım ve bana “beni hiç gezdirmiyorsun” yazdı. Bende sıra gelince çünkü yoğunum dedim. O peşimden koştu bu sefer. S*x yapıp yol verdim.
🤣🤣🤣🤣🤣 yani bana umursamaz ol işe yarar dersin hemi? 😂😂
Ayyynen öyle bro.
Kız istemiyor seni 1.5 sene olmuş. Bırak peşini lütfen
Ben çok seviyorum ve 1.5 sene önce reddettiğini kast etmiştim. Ve ben yanlış zamanda söylediğim için burada bir soru paylaştım
Tamam da karşılık yok bir şey yok neden 1.5 senedir seviyorsun? Nasıl bir hastalık
Bu hastalək değil ben gerçekten seviyorum. Peşinde koştuğum derken 400-500 gün ard arda koştum demedim. Yani belli ettim. Kızda uganğaç ve gatip davranıyor benim suçum ne şimdi
Sallama bakalım neler olacak
Çünki kızın davranışlarıda bir garip onun için dedim. Siz olsanız reddettiğiniz kişi unursamazsa merak edermiysiniz? Aklınıza gelirmiydi?
redettiğim kişiyi umursamadım. Başkasını bulmuş. Hiç umrumda değil
Hmmm
Dene gerçekten sevmiyorsa zaten sallamaz o zaman sende sevmeyi bırakırsın
Beni görünce garip davranıyor normaldede utanğaç bir yapıya sahip. Beni gprünce bi inatlaşma bir uzaklaşma yapıyor otobüs durağında geçen 1.5 saat beklediç benle beraber bekledi yani bi acayip davranlyor çözmek imkansız
O zaman sal ne uğraşıyon ne olduğunu anlarsın
Bu yazdıklarımı deneyecem bir süre merak ettim açıkcası. Siz olsanız yqni reddettiğiniz kişi öyle yapsa merak edermiydiniZ?
Etmem Red yesem dönüp bakmam ben de insanım bir kere geliyorum dünyaya
Yok o sizin reddettiğiniz kişi umursamaz olsa bi merak uyanırmıydı içiniZde?
Uyanırdı ne oldu gibisine eğer ilgimi çeken ama pas vermediğim biriyse ama yok gerçekten ilgimi çekmiyorsa uyanmazdı eğer peşinden gelmiyorsa zaten bırak uğraşma
Kız zaten bi tuhaf utanğaç birisi. Belirttim zaten. Yani bence herhangi bir kız ona ilgi gösteren erkeği kayb etmek iatemez ister nefret etsin iater redd
Yap bakalım sıcak soğuk en azından sevip sevmediğini anlarsın
Evet onun için sormuştum zaten 🙏🏿🙏🏿🙏🏿