benim bir arkadaşım var. ama sadece arkadaşım. ben buna aşığım, kendisinede söyledim ama bana o gözle bakmadığını söyledi. ama bir kaç ay önce bana beni sevdiğini söylemişti. sonrada utandığını ve öyle bişey olmadığını söyledi.
neyse pazartesi bununla buluştuk, bütün günü gezdik. el-ele, kenardan bizi kim görse sevgili sanırdı. çekindiğimiz resimlerde aynı.
neyse bu bana başka birisiyle çıkmak üzere olduğunu söyledi. ben tabiki moralim bozuldu. dün baktımki o çocuğun resmini profil resmi yapmış. profilinin isminide. bende dedim hiç beğenmedim. birde baktım ismi deilştirdi. yani laflarımı önemsiyor. o çocuğu sevmiyor sadece heves.
şimdi ben ona umursamaz davransam ama onun benim için en değerli olduğunu hiss ettirsem, pişman olup bana döner mi?
neyse pazartesi bununla buluştuk, bütün günü gezdik. el-ele, kenardan bizi kim görse sevgili sanırdı. çekindiğimiz resimlerde aynı.
neyse bu bana başka birisiyle çıkmak üzere olduğunu söyledi. ben tabiki moralim bozuldu. dün baktımki o çocuğun resmini profil resmi yapmış. profilinin isminide. bende dedim hiç beğenmedim. birde baktım ismi deilştirdi. yani laflarımı önemsiyor. o çocuğu sevmiyor sadece heves.
şimdi ben ona umursamaz davransam ama onun benim için en değerli olduğunu hiss ettirsem, pişman olup bana döner mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
kızın sorunu ne ya
anlamıyorki. kendimden çok seviyorum onu, o da biliyor. ama bir insan bu kadar mı hisslere önem vermez
e senınle el ele gezmıs , sözerinide önemsıyor , diğer cocukta hefes dıyorsan o da senı sevıyordur buyuk ıhtımalle yanı , boyle davranması sacma :/ ona da boyle acık acık yazsan iyi olabilir
dinlemiyorki
vur ağzına ya :D
ya bir yol göster) sende kızsın daha iyi anlarsın
bir kız olarak kız ne istiyo cıdden tam anlayamadım ama su zamandan sonra maden farklı bırıyle çıkcak senle o kadar gezıp tozdukdan sonra sevdıgını bılsın ama asla pesınden kosma derim ben
el-ele gezdik, yemek yedik, kucaklayıp resim çekindik, telefonlarımızı verdik bir-birimize.
ayrılırken yanağımda beni defalarca öptü
:/ valla degısık bı cıns kızıda sevıyormussun ama yanı bısey demıyım :D
ya ben çok aşığım. çok çaresizim inan
kıyamam ya :( senın onu bu kadar sevdıgını bılıyor mu o da
umarım biliyordur.
bşkasıyla çıksada ona aşık olduğumu biliyor
bak şimdi eger senın bu kadar asık oldugunu bilipde biriyle çıkacaksa bundan sonra umursama derim , ha eger bişmiyorsa senın sevdgını fılan geç karsınına anlat boyle boyle dıye , hatta bılsede bılmesede sorsana bı benımle o gun cok yakından davrandın öptun kaç kez şimdi baska bırıyle çıkacakmıssın nıye dıye , açık açık yaz kımse sevgisini soylemekle ya da karsılık bulamamkla kucuk dusmez ama soramazsan içinde kalır
yok ben kendisine kaç kere söyledim. ama biraz konuşunca, kendimi ona acındırmaya çalıştığımı düşünüyor. yani konuşmakla olmayacak. başka bir yol olmalı
valla benım aklıma bısey gelmedı konusmak dısında
aklıma bazı çılgınlıklar geliyor. ben ölsem mesela. (yalandan). o da anlar mı beni sevdiğini. yani tam ölmek değil , tam ölüyor durumda olsam. öyle bir yalandan kurgulama hazırlasam.
valla benı seven biri yapsa sonradan yalan oldugunu caksam mal mısın der baya gulerdım :DD bilemedım sımdı
zamana bırakmak en doğrusu bence
yani..