Arkadaşlar sevgilim ile çok güzel giden bir ilişkimiz vardı onun ailesi çok istiyorduu iki ay sonra nişan durumu vardı ama ablam sevgilimiistemiyordu. Bir gün ablamla kavga edince sevgilime mesaj atmış biz seni ailecek istemiyoruz seninle ilişkisi bizim aramızda soruna yol açıyor felan Filan diye yazmış. Onların ailesi de olmaz artık felan demeye başlamışlar sevgilim benden ayrılmak istediğini söyledi ne yapacağımı bilemez oldum bir çıkar yol gösterin lütfen?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben sana napcagini soyleyim guzel kardeşim sevgiline gidiyorsun diyorsun ki ben seni seviyorum ya evlenceksek biz evlencez yani o mesaj benden habersiz atilmis bir mesajdir ailem yapmis bi hata ama onlar benim umrumda değil çok utandim senden çok annene babana karşı çok mahcubum ltfen anla ozur diliyorum ben varim sen varsin baska kimse yok diyip gonlunu alioyrsun sonra cocugun annesine gidiyorsunuz beraber onada durumu açıklıkliyorsun vee seviyorsan da aile değil alayını cigniyorsun benim diycegim bu yani aile falan ne ben sevdigim insan için 7 sulalem mezardan cksa onlari da cignerim yani sevgilinde abartmis sanki ne var boyl3 bi mesaj gelmis once senle konuşması lazimdi gidipte ailesine niye gösteriyor amac ne yani
Ailem istemiyor değil sadece ablam istemiyorum diyor annem babam istiyor
Yaa iste daha iyi yaa ailen degil ablan tek bir kisi sonucta oda kardeşin oluyor ebeveynin degil yani sen yine dedigimi yap git konus bu büyük avantaj oldu sadece ablam boyle bir terbiseyzlik yaptı ailemle ilgili bir problem yok annem babam bu ise sicak bakiyor ablamida payladim zaten de gönül al
Ben de ona kızdım zaten niye dedi diyee
Öyle zaten ama onlar da ailesi de istemiyor ki böyle bir mesaj atıyor felan diyorlarmış
Gönüllerini almaya çalışıcağım ben ama sevgilim ben devam edemiyorum ayrılalım diyor ne yapacağımı bilemez oldum
Yaee diyorum yaa bi mesaj için boyle bisey olmuş bu durum kurtarilabilir yani donulmez yol degil kii bide yani sadece ablanin msji yani nolmus abii yaa git üsluplu bir şekilde durumunu anlat ablani anlat ailenin fikirlerini de anlat çok mahcubum diyip ozur dileyeceksin olup bitecek bu kadar basit yani şu msji annen baban birisi atsaydi daha zordu senin işin ama oyle bile olsa dönülmez yol kurtalimaz iliski değil yaniii anladin mi
Çok teşekkür ederimm evlerine gelsinler de yarın gidip konuşacağım zaten
Eyvallah kardeşim mutlu ol insallah hadi eyvallah
İnşallah kardeşim
Bir şey daha soracaktım
Sizce sevgilimin tavrı fazla mı ağır geldi bana kafamdan uçtu her şey felan diyor
?
Yazdım kardeşim
Ablanin attigi mesaja bagli agir konustuysa tmam hakli ama sonucta sen aciklamasini yaptiktan sonra da boyle davranması ailem istemiyor muhabbeti yapmasi sonucta bu mevzy senin istegin ve haberin olmadan gelisen bisey yani sen aciklama yaptıktan sonra da hani yine kırgın olur ama aciklamasini yapmadigin sure icinde aldığı tavirla farklı olur yani benim sevgilimin ablasi oyle bi mesaj yazsa ben ilk onu ararim sevgilimi yani durumu ogrenir ona göre tavır alırdim
O direk ailesine anlatmış ve bana da yüz yüze gelince söyledi
Konuştuktan sonraki tavrı da aynı bana karşı
Ne zamandir berabersiniz
4yıll
Uffff 4 yil az da degil be hatta maksimum seviyede bir birliktelik sayılır tek bisey yapcan gidip buluşcan diyecen ki ben sana durumu anlattim sen hala boylr yapıyorsun kararini ver bi mesaj için hala boyle devam edip konuyu kapatmiucaksan napim bende ben istedim acikladim da bu konu devam ederse burada bitsin karar senin 24 saatin var cevap ver bana ve şunu da belirt eger tamam devam edelim diycekse bu konu sonsuza kadar kapali kalmali diye belirt yarin bir gün en ufak seyde yuzune vurmasin firsat verme
Öyle deneyeyim bir de çünkü bana da konudan haberin yok suçun da yok biliyorum ama ister istemez uzaklaşıyorum senden diyor böyle bir şey olur mu yaa
Olamaaaz oyle bisey olamaz olmaz olamaz çok sacma ne alaka alakasinin aciklamasini yap desen yapamaz yani saçmalıyor uzun iliski biliyorum sana harca da demiyorum ama 1 kere yuz yuze görüşüp ben acikladim artik yeter bana bi karar ver yarina kadar kararin olumlu olursada bu konu sonsuza kadar kapancak olumssuzsa da ben elimden geleni yaptim içim rahat diycen hazırım ayrilaim diycen net konusacan ondan sonra goruyum ben onu ne diycekmis
Dün senin dediğin gibi değil ama bunun gibi bir konuşma yaptık ayrılmak istemediğini söylemişti sabah da bana ben devam etmek istemiyorum kavgasız ayrılalım dedi
Ozaman yapacağın hic bisey uok kardeşim ben sana soyleyim ne kadar ugrasirsan o kadar hem kendine olan saygini hem onun sana olan saygisini kaybetceksin giden gittigi yerde mutlu olsun zor biliyorum coook zor çok iyi anlıyorum seni kii ben 9 ay falan cikmistim son sevgilimle çok seviyordum ölürüm yaa o derece birakti beni 1 senedir ne yasadigimi ben bilirim ama ne yasarsanda icinde yaşıycan bunu unutma icinde ne yaşarsan yasa disariya renk verme kimse bak bak benden ayrilinca ne hale gelmis demesin
Ailesi ile yine de konuşmalı mıyım sence ailesi istemediği için böyle davranıyor olabilir mi
Benim şahsi fikrimi sorarsan bence olamaz ailesinden falan ailesi istemiyor neymis yaa ben bi kızı sevcem 4 sene sevgili kalcam ailem istemiyor diye birakcam hee erkekligime tukursunler ozaman birak aileyi sulaleyi çiğnerdim aile neymis kaldi ki gerekirse karsisina alır gerekirse cigner geçer senle beraber olur bugün olmasa yarin yarın olmasa 2 yil sonra ailesiyle arasi mutlaka düzelir insanin anladin mi bide aile agziyla hareket eden erkek, erkek değildir yani
Napim ben o zaman ya kafam çok karıştı
Hiicc bilmiyorum ben sadece şahsi fikrimi söyledim başlık açmışsın yorum yaptim tavsiye verdim benim amacim kimsenin aklini karistirmakta değil yani onuda bil ne yaparsan sen bilir sen yaparsin ben görüş bildirdim tamam mı
Biliyorum teşekkür ederim sana da ama kimseye anlatamıyorum fikir almam gerekiyor işte
Sen bi yazsana zelden ben anlayamadım cozemedim seni bi gel bakim
Ailenin istememe nedeni ne
Ailem istemiyor değil sadece ablam böyle yapıyor
Ablan niye istemiyor