2 Ailem arasında kaldım?

merhabalar, siteyi ilk defa kullanıyorum, bana yardımcı olacak bir insan olmadığı için sizlerden fikir almak istedim.
Benim annem ile babam 11 yaşımdan beri ayrılar. Annem ve ablam ile birlikte orta halli bir çocukluk geçirdik evden eve geçtik kira ile. En son geçen sene dayımda kalmaya başladık. Dayımda biraz agresif birisi annem biraz daha rahat birisi evde birbirimizden kaça kaça yaşadık annem bacagindan ampute oldu. Her gün bir paket sigara bitiriyor sigarayi bırakması için her şeyi yaptık ama hala sigara ve alkol kullanıyor. Böyle yaşarım ben sizene diyor. Ama ben 16 yaşıımda gençliğimin gidişini izliyorum onun yüzünden dayım bizi eski aile evimize yerleştirdi küçük bir ilçede yaşıyoruz koy gibi bir yer. 50 derece sıcakta esofman ile geziyorum hicbir sey giymeme izin verilmiyor. Teyzem ve dayımın baskılarından bıktım her gün ölmek istiyorum. intihar etmek istiyorum gerçekten. Annem kendisine bile bakmazken sürekli bizim ona hizmet etmemizi istiyor, sürekli arkadaşlarıyla içiyor takılıyor bizden daha çok arkadaşlarına değer veriyor. Anlamsız şekilde yaşıyor ve gerçekten bu durumdan çok sıkıldım. Bugun kavga ettik moralim bozuldu ağladım niye ağlıyorsun diye bana bağırmaya başladı kedimi sokağa atmaya çalıştı. annemi seviyorum ama böyle davranması beni çok üzüyor. Şu an da sigarayi bırakıp protez yaptırmak için gereklli maddi olanakların hepsi var ama 1.5 yıldan beri bize bu hayatı çektiriyor sürekli sigara içmeye devam ediyor. Bende babamlarla konuşup üvey annemle birlikte kalmaya karar verdim. Babam bana karşı tek nazik olan insan ama üvey annemle sürekli kavga ediyoruz. Dayımı çok seviyorum ama ailede en az sevilen en az saygi gören çocuklarda biziz. Dayim annemle babam boşandığından beri bize bakıyor onu çok seviyorum ama her durumdada bu yüzümüze çarpıtılıyor çok üzülüyorum. Babamın maddi durumu gayet yerinde üvey anneminde öyle ama eğer oraya gidersem ailem bana küser mi diye düşünüyorum sizce nerede kalmalıyım lütfen bana yardım edin abilerim ablalarım.
2 Ailem arasında kaldım?