Haftasonu ablamgil , annem sende kalabilirmi diye sordular. Bende Şu an eşim izinli olduğundan evde , dedim. İstediği gibi yatıp kalkamaz rahatsız olur. Birde annem kaldığı zaman göze batiyor muhakkak bisey diyor. Oüyzdende annemi alamadım evime 😟 çok üzücü biliyorum … biz 4 kardeşiz babamı kaybettik bu sene annem hala alışamadı bu duruma 😔 her ay birinde kalsın dedik. Geçenlerde bende ablamda kalmıştı bu sefer bende dedim erkek kardeşim alsın. Büyük ablam yok o gececiymis ilgilenememiş diyor dedim ne alaka yatıp kalıcak sadece orada yalnız kalmasın evde diye. Dün çok içim içimi yedi keşke ben kalkabilsem yanında diye ama çalışıyorum birazdan ise gdiecem 🤷🏻♀️
ben geç evlendim düne kadar ben ilgilendim annemle ben hep yanındaydım. Yeni evliyim bende vakit geçirmek istiyorum eşimle.. kendileri 20 sene rahat yaşadı. Şimdi ben böyle düşünüyorum yoksa tabi annem başımın taci. Hani kaç kişiyiz eskisi gibi bana yükleyemezler öyle değilmi? Tabiki annemi bende arada eve getiricem ama herzaman da ben olamamki.
benmi yanlış düşünüyorum …
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer