İlişkim ve Ailem?

Merhaba arkadaşlar benim paylaşmak istediğim bir konu var umarım yardımcı olursunuz..
1.5 yıllık ilişkim var ve 1 ay sonra nişanımız var dı ne olduysa kız arkadaşıma bi düşünceler içine girdi ve bunuda bana dile getirdi. Ve bunu getirmesinin sebebi ise normal bi tartışmamızdan meydana geldi. Ben ailemin lafına bakan bir insanmışım kendi kararlarımı kendim veremiyormuşum. Şimdi burada ben ailemin lafına bakan bir insan olsaydım eğer ki onu bir çok konuda savunmazdım. Hadi bunuda geçtim ailem annem babam kardeşim onu kendi kızları gibi seviyor ayırt etmiyorlar hiç mi onun hakkında konuşmayacaklar, zaten konuşmuyorlar da tek sorun sülalemin büyüğü babannemin konuşması oda bunu etkiliyor ve zoruna gidiyor ve birilerin konuşması da benim zoruma gidiyor ve sinirleniyorum bende ben ona karşı kendimi ifade edemedim bi türlü ve şu an ilişkim nerdeyse bitme durumun da. Ne yapmam gerekiyor nişan çiçeğini aldım elbisesini aldım hazırlıklar yapıldı bi tek yüzük kaldı bana yardımcı olun lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Ama bu sorunu yaşıyalı tam 1 hafta oldu yani araya girenler oldu onun yanlışları benim yanlışlarım oldu biraz zamanmı vermeliyim yoksa üstünemi gitmeliyim bu süreç içinde
İlişkim ve Ailem?