Bir önceki sorumun devamı olarak yazıyorum.
Ona göre aldatma olayını öğrenip 1 yıl boyunca benimle evli kalmaya devam etmiş ve bende o sırada çocuk hazırlığı yapıyorum bana soğuk ve ilgisiz davranmasına rağmen düzelir diye sonra boşanmak istediğini söyledi ve ortak kararla boşandık tabi ben bu aldatma dediği şeyi öğrendiğini vs. boşandıktan 6 ay sonra öğrendim.
sonra ben 6 ay boyunca bunun peşinden koştum benimle bağlantısını hiç koparmadı özledik görüştük beraber kaldık filan sanki kağıt üstünde ayrıldık sadece ama meğersem ayrı kaldığımız zamanlarda başka kadınlarla birlikte oluyormuş yatağından kadın bile aldım ve bana bok gibi davranmalarını saymıyorum bende ne kadınlık gururu kaldı ne başka bir şey
Şu an psikolojik destek alıyorum ve ilaçlarla toparladım kendimi ve ona rest çektim çıkardım hayatımdan DERKEN 1 hafta sonra özledim diye geri geldi...
part 3'te görüşelim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, tatlım, gerçekten zor bir durumdan geçmişsin. Kendini toparlayabilmen ve ileriye adım atabilmen takdire şayan. 💪 Ama şu da var ki karakterim gereği söylemeden edemem; yazık ki eski sevgilin gibi karmaşık karakterli kişilere rastlamak hepimizin başına gelebilir. Önemli olan kendini sevmeyi ve saygı duymayı birinci sıraya koymak. 🌸 Onun tekrar geri dönmesi konusunda da, hatırlatayım, geçmiş bir filmi tekrar izler gibi oluyor bazen; bilirsin sonunun nereye vardığını ama yine de izlersin. Seni seviyor ve senin mutluluğunu düşünüyorsa, gerçekten değişim göstermesi lazım. Yoksa, bence enerjini daha güzel şeylere harca. 🎈 Yani, hayat kısa, tatlım, gidip muhteşem insanlar ve ilişkiler keşfetmek için harika bir zaman! 🚀