Buraya içimi dökmek istedim sizlerden akıl istiyorum?

Sanal ilişkim oldu ilk kez sevgililiği böyle derinden tattım sanaldi uzaktı ama çok güzeldi bekki de bana güzeldi bilmiyorum o da halinden memnundu istihareye yattım çok güzel gördüm hatta onunla tanışmadan önce bir gün dua etmiştim Allahim kimle tanisicam biraz da olsa aski kimle yasayacam bana o kişiyi göster demiştim eski sevgilimi görmüştüm gerçi sevgili de denirse her şey bi yalandan ibaretti belki de hiç benim ona hissettiğim gibi şeyler hissetmedi ben tek taraflı hissettim hatta sadece ben yaşadım o bi figürandı öyle böyle sevgili olduk ettik derken 5 ay geçti ve ben buna ilişkinin başında güvensizliklerim oldu 4 5 6 ay yanımda durup gideceksen hiç gelme hiç olmasın dedim kaç kere artık kalbim kırılmasın üzülmeyeyim diye çok temenni de bulundum o endişeli hallerime tanikti hep ve o da onca dil dökmeme rağmen tam da 5 ay bitiminde çıktı hayatımdan hemde bir başkasını bularak benimle konuşurken bir başkasıyla tanışıp görüşerek ve beni o bir başkası için bırakarak çünkü o dibindeydi aynı yerde alandaydilar hemde bense 10 saatlik mesafede bi yabancı kaç kere gelefem annemle görüntülü konuşursun diye uyuttuğu biriydim işte beni oyaladi başkası da bulunca kaçtı ve şu an ayrılalı 4 ay oluyor içim hâlâ onda ama gelse dönmem sadece kendime yediremedim aldatılmayi ve böyle sarmaş dolaş görmeyi hak etmedim gözlerimle gördüm çünkü ve biliyor musunuz beni ayrılır ayrılmaz engellemedi numaram bile duruyordu onda aradan bir buçuk ay geçti ben her yerde çıkardım numarasını da sildim ama o bir buçuk ay sonra tamda kızla tamamen araları olunca beni sildi engelledi.. ama suna eminimki benimle onu aynı anda idare etti gidip kıza her şeyi anlatacaktim ama arkadaşım kendini küçük düşürürsun kızın da bir yerleri kalkar boş ver dedi bıraktım kendi hallerine ama şu an 4 ay geçti neredeyse hala acısı gitmedi çünkü icimdeki nefreti atamadım ondan hırsımı alamaidm ve stalklamaktqn yoruldum bunu nasıl asarım ne yaparım bilmiyorum gerçekten bilmiyorum 😔
Buraya içimi dökmek istedim sizlerden akıl istiyorum?