7 aydır hayatımda biri var. Onu çok seviyorum ciddi düşünüyorum ama bazı endişelerim var. Öncelikle ben 26 yaşındayım edirneliyim. Üniversiteyi Ankara 'da okudum. Uluslararası ilişkiler mezunuyum sosyal politika alanında yüksek lisans yaptım. Ana dilim gibi İngilizce ve Almanca biliyorum. şu an İstanbul'da çok bilindik uluslararası bir şirkette iyi konumda çalışıyorum. şu an maaşım 120k ama anlaşmaya göre Haziran'dan itibaren 218k civarında olacak. 2022 model mini cooperım var. Beyoğlu'nda 2+1 evim var. Hayatımdaki kişi 35 yaşında. Marmara işletme mezunu. İstanbul'da kebap restorantı ve çorbacısı var. Aynı zamanda küçük bir çiftlik gibi bir şeyi var. Restorantı için kullanıyor. Önümüzdeki yıl yeni bir kebap restorantı açmayı planlıyor. Adıyamanlı Kürt-Alevi. Şimdi aklımdaki sorular şunlar:
Aramızdaki yaş farkı sorun olur mu?
Ben Kürt veya alevi değilim. Üniversitede ve lisede çok fazla Kürt ve alevi arkadaşım oldu. İnançlarını, adetlerini çok iyi biliyorum. Sol görüşlü olduğum için etrafımda çok oldular ama evlilik aynı şey değil. Bu kültür farkı ileride sorun olmaz mı?
Benim zengin erkek fobim var. Erkek fakirse belki aldatır ama zenginse kesin aldatır gibi düşünüyorum. Ve sevgilim çok zengin. Bu korkum ileride gerçekleşir mı?
Etrafımdaki insanlar çok güzel olduğumu söyler ama ben kendimi ortalama görüyorum. Sevgilim çok yakışıklı. Bu bir sorun olur mu?
Ben onunla ciddi düşünüyorum. Birkaç kez cinsel ilişki teklifinde bulundu ben bu yüzden reddettim. Onu çok arzuluyorum. Acaba o benimle ciddi düşünmüyor olabilir mi?
Kısacası ben kendimi sevgilimin yanında yer yer yetersiz hissediyorum. Onu çok seviyorum. Bana karşı en ufak yanlışı olmadı. Ufak tefek tartışmalarımız tabiki oldu. Biraz fazla kıskanç mesela. Kafam çok karışık bana bir akıl verin lütfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer