Bana bi akıl verir misiniz?

Ben 1 ay bi çocukla çıktım her şey çok güzeldi ama şöyle benim tipim ortalamanın biraz altında olmasına rağmen çocuk yakışıklı bi çocuktu başta çok masumken daha sonra sürekki cinsel istekleri olmaya başladı ben istemiyorum diye beni aldattı affettim bidaha aldattı defalarca kez bana küfürler hakaretler etti ama kurtulamıyorum her yerden engellesem de abisinden babasından annesinden sürekli farklı numaralardan aratıyor arayan insanlara ne diyeceğimi de bilemiyorum annesi çok tatlı bi kadın abisi de öyle resmen yalvarıyorlar engelini kaldırayım diye ama beni bunalıma sokuyor çünkü kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum 🌿 kullandığını itiraf etti ayrılmadan önce günde 2 şer 3 er bira da kullanıyor kumar da oynuyor asla güvenilir bi inssn değil zaten şimdi aşkım seni çok özledim sen benim kaderimsin evlenicem seninlw deyip 5 dakika sonra k4şar diyor ucuz tatlım diyor öyle olduğum için söylemiyor kişilik bozukluğu olduğu için söylüyo en yakın arkadaşlarına babasına bile tatlım ç0cuğu diyor nasıl kurtulucam ondan bi akıl verin numaramı da değiştiremiyorum aileme anlatamadığım için
Bana bi akıl verir misiniz?