Arkadaşlar 4 yillik erkek arkadasimla agustosta nisanlandik 1 ay sonra saçma sapan sebeplerden nisani atti
Biz 40 gün kadar ayrı kaldık geri barıştık ve o adim atti,
5 aydır mutluyduk hiç bir sorun yoktu gerçekten yoktu hatta en son cumartesi günü buluştuk yine hersey çok guzeldi
1 ya da 2 gun sonra erkek arkadaşım mesafe koymak istedgni ileriye dönük dusunemedigini 3 5 yıllık evliler bile boşandığınj yazdı emin değilim bizim icin dedi ve yine beni bıraktı
Bu arada baristiktan sonra bazen sakasina diyordum benle whatsapa foto koy oda koyarız ya bi ara önemsemiyorum instayi falan diyordu fotoğraf hiç koymamışti aylarca ve gecen gun benle ayrıldı kendi fotoğrafını koymus gorulmelerini asla gizlemeyen çocuk herseyi gizlemiş facebooktan bile arkadaş listesi dahi gizlenmis gonderilerini yeni kisitlamis ve baktığımda whatsapa sürekli girdgini gördüm sanki baska kizla konusiyomus gibi bilmiyorum ama lafin ozu size sorum arkadaşlar ben pişman olması için ne yapmalıyım yanlışlarını görmesi için erkekler sdaha iyi bilir sizler nerden ders alırsınız ilişkim olsun istemiyorum sadece yanlışını anlasın ve pişman olsun istiyorum
Biz 40 gün kadar ayrı kaldık geri barıştık ve o adim atti,
5 aydır mutluyduk hiç bir sorun yoktu gerçekten yoktu hatta en son cumartesi günü buluştuk yine hersey çok guzeldi
1 ya da 2 gun sonra erkek arkadaşım mesafe koymak istedgni ileriye dönük dusunemedigini 3 5 yıllık evliler bile boşandığınj yazdı emin değilim bizim icin dedi ve yine beni bıraktı
Bu arada baristiktan sonra bazen sakasina diyordum benle whatsapa foto koy oda koyarız ya bi ara önemsemiyorum instayi falan diyordu fotoğraf hiç koymamışti aylarca ve gecen gun benle ayrıldı kendi fotoğrafını koymus gorulmelerini asla gizlemeyen çocuk herseyi gizlemiş facebooktan bile arkadaş listesi dahi gizlenmis gonderilerini yeni kisitlamis ve baktığımda whatsapa sürekli girdgini gördüm sanki baska kizla konusiyomus gibi bilmiyorum ama lafin ozu size sorum arkadaşlar ben pişman olması için ne yapmalıyım yanlışlarını görmesi için erkekler sdaha iyi bilir sizler nerden ders alırsınız ilişkim olsun istemiyorum sadece yanlışını anlasın ve pişman olsun istiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O kasa insanlara ders veremezsin kendin pisleşmeden. Yeterincede zamanını harcamışsın.
Sen temizinden önüne bak her taraftan çıkar blockla kesinliklede aklında yaşamasına izin verme geri gelmesinede. Evlenseydiniz çok daha kötü olurdu bir tık şanslısın birde öyle düşün.
Kendine odaklan go next
Artık seni istemiyor. Vereceğin en büyük ders onu gormesden gelip yeni limanlara yelken açmak
Ama beni niye istemiyoki
Gerçekten 4 yıldır hayatindayim ve ilişkimiz bambaşkaydı ben onun kız hali o benim erkek halim gibiydi çok iyi anlasiyo egleniuoduk
4 yıldır beraberdk ama 1 buçuk yılı uzaktan oldu
Bu bir şeyi değiştirmiyor. İstese şu an yaninda olurdu zaten? Ayrıca her şeyini gizlemesi 2. kadij ihtimalini getirdi aklıma. Benimde ruh ikizim bir erkek vardı ama şu an yok. Bazen olmuyor sende kabullen sizden olmaz bence
:( evet herseyi gizlems facesinde bile gizlemiş
Benleyken fotoğraf koymuyodu koy der sakalasrdm koyarız bi ara derdi geçerdi benle ayrıldı hemen kendi fotoğrafını koymuş ve sürekli whatsapta
Tamam biz barismayalm ilişkimiz olmasn ama ben bu çocuğu nasıl pişman edeblrm en azından pişman olduğunu bilmek beni rahatlatrdi:(
E tamam işte demekki başkası ile konuşuyor. Ama sen hiç sıkma canını eğer sana geri dönsün istiyorsan aynılarını sende yap. En güzel resmini koy her yere ve her şeyini gizle sendr sürekli wp ta takil. Ve asla ona yazma geri dönme. Pişman olsun
Çok teşekkür ederim gerçekten birinden akıl almaya ihtiyacım vardı 🥺
Buradaki erkeklerle sakin ozelden konuşma birisi takip at falan demiş atma. Güzel guzel gulumseyerek çekin gizle her şeyini, yap makyajını.
Cooook teşekkür ederim inanki tamam konusmayacagim ve senin dediklerini uygulayacagim 🥺
İnşallah hayırlısı neyse o olur :) hayırlı günler.
ya ayrıl bu ne biçim ilişki lan
soru kaldırlıdımı
Hesaptan çıkış yapıldı birden bende diğer hesabımdan görmek için bida attım
kararsız sorumsuz sanki
Ay valla daha büyük dertler var biliyorum böyle ilişki için kafama takmıyorum bitti diye sadece üzüldüğüm beni dusunmemesi beni önem verdiğim birinin bırakıp durması bana kendimi kötü hissettirdi yani ya en son öyle bir yaziyorduki sanki yıllardır yanında ben olmamışım bana diyorki konu uzadıkça uzadı sonu gelmiyo of melis daha ne yazayim lafı geveleme çirkin çirkin yazdı ya daha
Sadece mutlu olmak istedim ne hayalim varsa zaten uzun zaman önce bütün heveslerimi kırdı bi insanı bi insan bu kadar uzebilirmi
Yemin ederim hayatım boyunca bir kişinin bile kalbini kırmadım ben hep aman üzülmesin aman şuna dikkat et kendinden ödün ver hep böyle yaptım herkese karsi
Bi insanı seviyorsan nolursa olsun ayrilmazsin ben çok gördüm çevremde kaynanalar birbirine girmiş ya da damatla kayın baba abuk sorunlar yaşayanları ama hepsi suanda mutlular eşiyle kimse bırakmadı böyle şeylerden bile
Birakmazki insan aksine sevdiği insanla mutluysa hiç biseyi önemsemez
Kafayı yicem böyle düşünmekten bunlari
Komple bitir
Neden böyle dedin
Toksiklesmis
Bu benim ilk ilişkim değil biseyleri ayırt edebiliyorum ve hissedersn ya bi kişi kaderinse bende oda bunu hissetmistik çok baskayiz yan yana o benim erkek halim ben onun kız hali gibiydim ben bu yüzden sorguluyorum bunlari
Ben toksiklesmedim erkek arkadasimda problem var
Fark etmez sende düşüncelerinle toksiklesmissin
Hangi düşüncem toksik ne alakaki
Toksik insan kavgacidir hep beklentileri vardır yaz daha çok ara onu neden yapmadın bunu neden yapmadın sen bende nasıl dusuncelermde toksiklik buluyorsun yukarda anlattığım seylerden bunu çıkarman enteresan yasin ne senin
İnsan seviyorsa hiçbir şeyi önemsemez lafı
Hayır insan olarak demiyorum ilişki toksik hale gelmiş sorunlar sorunlar
Ama sorunlar benden kaynaklanmıyor iste
Gerçekleri niye görmek istemiyorsun olmuyor işte
Ne diyim ki sana
Bırak
cokmu asıksın ona?