Bana akıl verin olur mu?

Arkadaşlar 4 yillik erkek arkadasimla agustosta nisanlandik 1 ay sonra saçma sapan sebeplerden nisani atti
Biz 40 gün kadar ayrı kaldık geri barıştık ve o adim atti,
5 aydır mutluyduk hiç bir sorun yoktu gerçekten yoktu hatta en son cumartesi günü buluştuk yine hersey çok guzeldi
1 ya da 2 gun sonra erkek arkadaşım mesafe koymak istedgni ileriye dönük dusunemedigini 3 5 yıllık evliler bile boşandığınj yazdı emin değilim bizim icin dedi ve yine beni bıraktı
Bu arada baristiktan sonra bazen sakasina diyordum benle whatsapa foto koy oda koyarız ya bi ara önemsemiyorum instayi falan diyordu fotoğraf hiç koymamışti aylarca ve gecen gun benle ayrıldı kendi fotoğrafını koymus gorulmelerini asla gizlemeyen çocuk herseyi gizlemiş facebooktan bile arkadaş listesi dahi gizlenmis gonderilerini yeni kisitlamis ve baktığımda whatsapa sürekli girdgini gördüm sanki baska kizla konusiyomus gibi bilmiyorum ama lafin ozu size sorum arkadaşlar ben pişman olması için ne yapmalıyım yanlışlarını görmesi için erkekler sdaha iyi bilir sizler nerden ders alırsınız ilişkim olsun istemiyorum sadece yanlışını anlasın ve pişman olsun istiyorum
Bana akıl verin olur mu?