Arkadaşlar eşim benimle istemeyerek evlenmiş 4 aydır evliyiz. Aramızda hiçbirsey geçmedi detaya bakar mısınız?

Sevgilisi varmış ailesi onu istememiş benim başımı yaktılar. Allah belalarini versin de neyse konuya geleyim... Nisanlıyken de soguktu ama yapısı öyle sandim. Evlendigimiz gün soyledi ben sana dokunamam böyle böyle kusura bakma seninle ilgili değil falan. Yeni evlenmis birinin bir anda bbosanmasi da bu toplumda o kadar kolay değil ne yapacagimi şaşırdım 4 aydır ayrı uyuyoruz baya soguktu son 3 haftaya kadar.. Bu kız evlenmis 2 ay önce ondan sonra herhalde umudu kesti unutmaya başladı şu an bana karşı daha iyi davraniyor eskiye göre yakinlasmaya çalışıyor ama gururum kırıldı. Onu cok severek evlenmistim hayatımı mahvetti kendimi cok asagilanmis hissettim sayesinde. Dedigim gibi son 2 haftadir baya yakin davranıyor örneği gecenlerde bornozla çıktım duştan evde yok sandım yoksa beni istemeyen birinin karsisina öyle çıkmam. Neyse kısaydı bornoz geldi sarıldı ö ptü dedim napiyorsun sen dedim karım degil misin dedi yüzsüzlüğün bu kadarı yani. Ben de yenimi aklına geldi dedim. Olamaz mı her şey başladigi gibi devam etmez dedi sacmaladı biraz sonra gittim. Artık beni sevmeye başlamis olabilir mi yoksa sadece zevkleri icin mi? Ci nsellik icin mi? Ona şans vermeli miyim? Hiçbir sucum yoktu benim başımı yaktılar. Boşan demeyin çünkü inanın o kadar oh edecek düşmanim var ki tartışsak mutlu oluyorlar annemlerde kalmayi uzatsam heyecanla soruyorlar aranizda birsey mi var diye.

Arkadaşlar eşim benimle istemeyerek evlenmiş 4 aydır evliyiz. Aramızda hiçbirsey geçmedi detaya bakar mısınız?