Güncellemeler
+1 yıl
Kendisinin ayrıldığınıda söylemiş
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisinin ayrıldığınınıda belirtmiş ben ayrılmadım kendi ağzıylada bunu söylemiş
İlk duruşmaya kendisi katılmış (çekişmeli ) çalıştığı halde çalışmıyorum demiş nikahımız oldu ama aynı evin içerisinde yaşamadık demiş ve 10bin tedbir nafakası 500 maddi 500 manevi tazminat talep etmiş bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çalıştığı halde dedin de işi bırakmış olabilir.
Buralarda vakit harcamadan iyi bir avukat bulman lazım kadın fena tokatçı belli.
Çalışıyor polis tutanağında çıktı
Nafaka olmasa bile tazminat çıkabilir avukata sorman lazım dediğim gibi. Bu şekilde mağdur olan çok erkek var. 3 gün evli kalıp 10 yıl nafaka ödeyen adamlar var.
Hakim normalde ilk duruşmada nafaka bağlaması gerekiyormuş ama. Kararını erteleme kararı almış ara celseye kadar
Mahkemeye yalan söylüyor bide kendi ağzıyla ben ayrıldım düğün olmadan aynı evde yaşamaya başlamadık demiş bide nafaka istiyor hakimin insafına kaldı yani
Çalışıyorsa polis kadına girdiyse nafaka olmaz onu kurtardın ama tazminat koparabilir.
Polis tutanakta yazmış çalışıyor diye
Umarım kurtulursun bir an önce evlenmek zaten zor bir de böyle abuk subuk şeyler çıkıyor inşallah böyle bir şeye düşmem. 😂
İnşallah düşmezsiniz
Taraflar herşeyi talep edebilir. Önemli olan hakimin kararı.
Hakimin insafiyetine kaldık mantıklı ise benimki kendisi düğün öncesi ayrıldığını aynı evde yaşamadıgını beyan etti hakşmln o zaman neden nafaka istiyorsun demesi lazım bşde çalışmıyorum deyip çalışması polis tutanağaına geçmesi
Bu şekilde savunma yapabilirsiniz. Tedbir nafakası alması için kendini geçindiremez olması lazım. Şu an ailesinin yanında ve çalışıyorsa zannetmem
Evet annesinin evinde annesine kira ödüyor düğün masrafı yaptı onu ödüyor diye yazdırmışlar
Masraf yaptığına dair evrak tanık istenir
Öyle bir evrağı yoktur ki elinde bide kendi boşanma davası açıyor bana yazık yani
Sana yazık falan değil. Böyle biriyle evliliğin yürümez zaten. İyi olmuş senin için.
Haklısınız gösteriş meraklısı biriyle ö mür geçmezdi
Sigortası yok mu?
Sigortasız çalışamaz kurumsal bir firma
Sigortası varsa kendini çalışmıyor gösteremez
Mahkemede söylemişler çalışmıyor diye
Kim söyledi onu?
Çalıştığına dair kanıt göster
Avukatı
Gösterdik yazdık zaten polis tutanak tutmuş
Avukatı tabiki onu savunacak
Sende avukat tut
Onu süründürebilirsin eğer gerçekten haklıysan
Benimde avukatım var avukatı çalışmıyor ev hanımı demiş hakimşn önünde ama polis çalıştığını tutanak tutup mahkemeye sunmuş
Düğün olmadan ayrılan kendisi bunu mahkeme söyleyen kendisi nafaka isteyen kendisi
11 bini neye dayanarak istedi bu? Kadına ihanet mi ettin şiddet mi uyguladın?
10 bin inan hiç bir şey yapmadım
Kavga ettik büyüdü
Nişan oldu yemekli mekanda kendisi yaptı bendende aynı şekilde mekan istedi tutdum düğün için düğün içine bide kına gecesi için organizsyon şirketiyle anlaştım kuaföründe düğün yerine geliçekti eşyaları istediği gibi aldık balayını 1 ay yapalım dedi içinde Avrupa tatilinde olacaktı Altin olarak bişey istemedi nişanda ama herkes bişeyler taktı annesi beğenmemiş sonradan ben öğrendim kendime ait evim vardı o an için oturmaya müsait görmeden ben o semtte oturmam dedi rezidans ev tuttum kendi evimi kiraya verdim üzerine para ekledim istediği olsun diye gelinliği istediği model vardı 1 ayda özel diktirdim Ayrıcalıklar kendiside çalışmıyordu bende çalışmasını istemiyordum şimdide ayrıldık şimdi benim üzülmemem mi lazım sizce
Kavgadan dolayı mı bosanmak istedi yani. Ee her çift tartışır kavga eder ne var bunda ne kıymetli canı varmış. Boşanmak için yer arar gibi
Çok kavgamız oldu oda sevmemiş ki gitti
Aldatma şiddet yok kesinlikle öyle biley olsa hayatımı söndürürdü