- 1 yıl
Sevilmemeye dayanamam, ikinci plana atılmaya. İhmal edilmeyi sevilmemek olarak algılarım. Evvelden alışıktım sevilmemeye, sonra kendime değer vermeyi öğrenince kabul edemedim yedekte tutulmayı, herhangi birisi olmayı, değer görmediğim hiçbir yerde kalmıyorum, kalamıyorum. Ben öyle bir sevgiliden ayrılırım, öyle bir sevgili eski sevgili olur benim için, ilişkileri vericilikler besler, hep veren ben olamam, hep alan da. Beni ikinci plana atan adam da kalbimi kıpır kıpır edemez ki, aşk sarhoşu edemez ki beni, çocuklar gibi şen şakrak olamayız ki onunla, halbuki ben çocuklar gibi şen şakrak olabileceğim birisini isterim hayat heybemde, tüm bunlar ilgiyle olur, ikinci plana atmakla oluşmaz ki, bir kadın ne denli güçlü olursa olsun; erkeğinin yanı başında olmasını ister, sevilmek, kadını güzelleştirir, tazeler
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Yani böyle bir durum söz konusuysa iki ihtimal vardır. İlk ihtimal sevgili seni gerçekten seviyordur, bunu hissediyorsundur, ancak biraz vurdum duymaz birisidir.. Bu kabul edilebilir bir şey bence.. İkinci ihtimal ise sana olan sevgisi azalmıştır, bu nedenle seni ikinci plana atıyordur.. Bu ise katlanılmaz bir şey olduğu için yolları en kısa sürede ayırmak gerekir..
22 Yorumla- 1 yıl
Vurdumduymaz insanları sevmem.
- 1 yıl
tabii erkek ve kadın tabiatı farklı tabii ki.. beni sevdiğinden emin olduğum bir kadının hafif umursamazlığını dert edinmem kendime 😋 tabii bu bemim sevdiğim kadına karşı umursamaz olduğum anlamına gelmez 😉
u
1 yılHayır tabi ki de tahammül edemem. tabi ki de gerçekten işi olur veya bir iki kez yapabilir ama sürekli aynı hatayı yapıyorsa ya da görmezden gelip umursamıyorsa yürümez ilişki, bir kaç saniye de olsa mesaja dönmek çok zor olmamalı bence. insan arkadaşına bile hemen dönebiliyor mesajda
14 Yorumla- 1 yıl
Aferin can😅
- 1 yıl
Teşekkür ederim can aferini kaptım yine 😅🥳
- 1 yıl
Her zaman akıllı birisin :D
- 1 yıl
:D ☺️✌️

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
u
1 yılEdemem sürekli kavga kıyamet çıkar ve o ilişki biter. Allahtan hep, her zaman, her yerde önceliği bana veriyor çok şanslıyım.
23 Yorumla- 1 yıl
Sus kız nazar edeceksin :D
- 1 yıl
Maşallah bize 🧿🧿🧿
- 1 yıl
Maşallah 🧿
- 1 yıl
Ahmet Kaya kafasına sıkıp gidiyordu ben de ağzına edip giderim
36 Yorumla- 1 yıl
😅 eyvahlar olsun, bir de bana tehlikelisin derler
- 1 yıl
Ne tehlikesi ayolll minnak bir uyarı 😅
- 1 yıl
Minnak bu ise büyüğü nasıl acaba :D tam bir vahşet jdfjks
- 1 yıl
Yaptıklarımdan ve yapacaklarımdan asla pişman değilim yine olsa yine yaparım tek fark biraz daha renklendirip yaparım askdjdj
- 1 yıl
🎩 saygılar :D
- 1 yıl
Kanka bu kız senin genç üst modelin
m
1 yılBen ona bir ikinci plan yaparım aklı şaşar aklı 😂
119 Yorumla- 1 yıl
Nasıl bir şey mesela :D
- 1 yıl
Hiç sallamam arasa açmam yazsa kısa kısa yazarım en son isyan eder ama artık çok geç çok 😂
- 1 yıl
Baksen :D kinci
- 1 yıl
Kin değil herkese hak ettiği diyelim 😂 kolay mı bizi öyle yok saymak
- 1 yıl
Yok saymak değil ya ikinci plan :D
- 1 yıl
Bende ya birinci olandır ya yoktur kızım tanımamışsın beni hiç 😂
- 1 yıl
Tanıtmayanı tanımam :D u are right djdj
- 1 yıl
Tanımak istemeyene tanıtamayız 😂
- 1 yıl
Tanıtmak istemeyene tanıt demeyiz 😅
- 1 yıl
Nereye gidecek bu 😂😂
- 1 yıl
Ben götürürüm de sen pes et :D
- 1 yıl
Pes etmek doğamda yok vala üzgünüm
- 1 yıl
O zaman bu konu uzar :D
- 1 yıl
Bitmez ama centilmenlik yapayım kazanan sen ol 😇
- 1 yıl
Zaten ben olmadan bırakmam ddhja
- 1 yıl
Farkettiğim aslında atışmak güzeldi ama neyse 😂
- 1 yıl
Atışma benlen :D
- 1 yıl
Senlen atışmak hoştir 😂
- 1 yıl
Hayır ya :D hayıııır
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Buna ben tahammül edemem muhtemelen yol veririm.
14 Yorumla- 1 yıl
Edersin edersin :D sarııı
- 1 yıl
Bıraaak bu işleri :D
Aşk İlişkileri konusunda 58b cevap paylaştı. İkinci plana atanı hayatımın dış kapının dış mandalı ilan ederim
12 Yorumla- 1 yıl
Hadi ordan
Aşk İlişkileri konusunda 25,5b cevap paylaştı. Değer görmediğim ilişkide durmam.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Etmiyorum, yol veriyorum..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Etmem edemem bende onu epey bi arka plana atarım
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bunu yaptığı an, sevgilim olmaktan çıkar. Zira bir kadın, yedekte tutulmayı sevebilir. Çünkü erkek talep görüyordur ve talep gören erkek çekicidir. Ancak bir erkek adam, asla yedekte tutulmayı kabul etmemelidir ve hemen şutlamalıdır. 1.5 sene konuştuğum kadını, bu yüzden şutladım. 28 yaşıma kadar, benden en derin etki bırakan kadın oldu ama erkeklik kurallarına uymalıydım ve şutlamalıydım. Yerine, yenisini koyamadığımdan unutamadım. Ancak yine olsa, yine aynısını yapardım. Zira bir yüksek çekici bir alfa erkek olamasam da ezik bir abaza beta olmayı da kabul edemem.
10 Yorumla - 1 yıl
Öyle bir ilişkim vardı
Aşktan gözüm dönmüştü
Tahammül ediyordm
İlgi isteyince de çok ilgi manyagisn olarak etiketleniyordm tam bir iskolikti varsa yoksa iş iş is en son ben
Yollar kapandı tabi sevgi de öldü11 Yorumla- 1 yıl
Aşktan gözün dönünce takmıyorsun belli bir süre farketmiyorsun bile
- 1 yıl
Hım kelimesi
Tamam kelimesi
Ve uzun yazarsın kız yazar kısa bir mesaj uyuz oluyorum
Seni sorgular
Sen konuşmak istiyorum dersin kızla
Yok vaktim hastayım der
Misafir var der sinir oluyorum
Biz size vakit ayırıp saatlerce yazıyoruz
Bir ufak sevgi ve saygı istiyoruz o çok geliyor
Güvenim yok kimseye o yüzden10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sürekli yaparsa, acik ve net ol derim.
Benden @sana gelsin!
https://www.youtube.com/embed/me3CPl_i4C412 Yorumla- 1 yıl
Ahah çok severdim :D
- 1 yıl
İkinci plana atıldığımi hissettiğim an karşıdaki biter benim için. An itibariyle soğurum. Ne kadar seviyor olsamda o ilişkinin anlamı bitiyor benim için yani önce sorarım belki bir sebebi vardır baktım yine aynı ise o kişiden bi cacık olmass...
12 Yorumla- 1 yıl
Sebebini sormadan söylese ya
- 1 yıl
Aynı şey... Bahane olarak görmüyor isem sebebini , devam ederim ama aynı hata ikinci kez takrarlanirsa kimseye tahammül edemem.
- 1 yıl
İlişkideyken bunlar oluyorsa sıkıntı tabi. Yüz yüze çağırıp ona göre ayar çektirmek lazım.
İnsanlar ilişkiye başlamadan önce bile bu tip mevzularda, karşı cinsine bana ilgisi yok diye açılmıyorlar bile. Kaldı ki sen ilişkidesin yani.
12 Yorumla- 1 yıl
Nasıl ayar çekiyorsunuz, merak ettim.
- 1 yıl
Bana öyle bir şey yapıyorsa, dikkat etmesi gerektiğini söylerim. Başka bir problem varsa itiraf isterim. Bir şekilde sorunu çözmeye çalışırım. Olmuyorsa kapı orada yapacak bir şey yok. 5 taş oynamıyoruz yani. Çoluk çocuk meseler bunlar.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Arabanın merkezkaç kuvvetinin dağıldığında nasıl yoldan çıktığını anlatan videoyu izletir, bak merkezkac kuvvetini dagitirsan yoldan çıkarım derim. Kendi bilir 😂
27 Yorumla- 1 yıl
youtu.be/LpUIk34STeY?si=Lk5py34A9EWSXDMj&t=95
Bu video da burada sursun belki izler de ne demek istediğimi anlar 😂😂 - 1 yıl
Kim :D
- 1 yıl
Ben anlıyorum seni :D
- 1 yıl
Yeto yaniii :D
Edemem tabiki. Bununla en son karşılaştığımda kendisine cevabım şu olmuştu;
Başlangıçta bana gösterdiğin adama aşığım. Ve yaşadığımız anılar için minnettarım. Ancak ilişkilerde önemli olan şeyin nasıl başladıkları değil nasıl devam ettikleri olduğunu acı şekilde öğrenmek zorunda kaldım. Ve bir zamanlar olduğun kişi hatrına şu an olduğun kişi tarafından sürekli incitilmeyi kabul etmeyeceğimi bil." Ki kabul etmedim de 😁
14 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel yazmışsın
- 1 yıl
Öyle tabii ki, tek taraflı çabayla yürümüyor aşk gemisi.
- 1 yıl
Çok sesli koro topluluğu.
Süreklilik arz eden tüm haller sorgulamaya yeteneğimi geliştiriyor. Aynı tonda karşılık veririm o kadar.
11 Yorumla- 1 yıl
İkinci plana atsan, ee o da atıyor. Nasıl bir ilişkidir o :D
- 1 yıl
Ben ruhumu sevgiden , ilgiden besleyen bir insanım oyuzden ikinci plana atılmak beni o kişiden uzaklaştırır çünkü degersizliğe hiç tahammülüm yok
12 Yorumla- 1 yıl
Ben de öyle, niye var ki sevgili o zaman dimi ama :D
- 1 yıl
Aynen öyle 👍👍😂
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. 2. plan yazısını gormek bile sinir bozucuyken tahammulumu zorlamam bile değer vermeyen biriyle. tahammul eden once kendisi kendisine değer vermemiş biridir.
11 Yorumla- 1 yıl
😃😃
- 1 yıl
Tek istisna olarak Türkiye'yi yani vatanını benden daha ön planda tutabilir bu beni rahatsız etmez aksine guturlandırır ama ötekiler b*k yemesin jxjsmdmd
17 Yorumla- 1 yıl
En sevdiği takımı? 😃
- 1 yıl
Haaaayııııır 😂
- 1 yıl
Ailesi? 😅
- 1 yıl
Haaayıııııır sadece vatan jdjdjdmd
- 1 yıl
Deli ettin adamı sjdja
- 1 yıl
Gebersin eşşolueşşek benden tek değerli şeyi vatanı olabilir jdjdjdmdjd
- 1 yıl
😃😃 tamam dur ya ölmesin ksdjj
- 1 yıl
Bir noktaya kadar evet ama benim de sınırım var sınırımı aşarsa korkusun benden hatta hiç korkmasın defolsun gitsin 😬😬
17 Yorumla- 1 yıl
Elimi kana bulamasın diyorsun djdja
- 1 yıl
Aynen öyle fmfkdkf
- 1 yıl
valla biz kadınlara ne diyeyim bilemiyorum :D asıp kesiyoruz
- 1 yıl
Erkek milletine az bile desem fazla gaddar olur muyum 🙄
- 1 yıl
Hayır olmazsın :D
- 1 yıl
Dedim gitti o zaman 😂
- 1 yıl
Aldık kabul ettik 😅
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Beni sürekli ikinci plana atan kişi benimle bir ömür geçirmeyi de göze alamaz yani boşa zaman kaybıdır 🤷🏻♂️😅
12 Yorumla- 1 yıl
Vaaay :D
- 1 yıl
Hayır. Bu yüzden ayrıldım. Kız kısaca ;
- Bencildi
- Saygısızdı
- Sevgisizfi
- Çıkarcıydı
- Empati yoksunuydu
Bu sebeblerden dolayı 1-2 ay içinde ayrıldık.10 Yorumla - 1 yıl
Sevgiliye değil arkadaşa bile tahammül edemem.
14 Yorumla- 1 yıl
Abartma :D
- 1 yıl
Geçerli bir sebebi yoksa ciddiyim arkadaşım da yüzüne bakmam
- 1 yıl
İlginç, arkadaş ve sevgili kavramı karışmış durumda kdfksk
- 1 yıl
Kimseyi affetmem 😂
- 1 yıl
Mecburi haller dışında bla bla yok yakarım 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Hahaha yak 🔥
- 1 yıl
Bir yere kadar ediyorum da bir yerden sonra piyyuuu kopuyor
12 Yorumla- 1 yıl
Sürekli olması kötü ya.
- 1 yıl
Bide ilişkiye başladıktan belirli bir süre sonra yapmaya baslamiyorlar mi.. Bu kadar korkak olacak ne var yani.."Sevemiyorum artık" diyemiyorsa "erkek" değildir benim gözümde.
- 1 yıl
Beni ikinci plana atan kimseye tahammül edemem. Biraz ilgi manyağı olduğum doğrudur 🤭
16 Yorumla- 1 yıl
Manyaklık mı bu bilemiyorum tam olarak, sevgili ya sonuçta 😅
- 1 yıl
Bunu çok dar düşünme ama 😳 Yanımızda babası da olsa yine benle ilgilensin diye beklerimiz. Bir tek çocuğumuz olursan ne olursa bilemiyorum 🤭🤭
- 1 yıl
O zaman da çocukla ilgileniyor diye küsersiniz djdja erkek milleti
- 1 yıl
Yav ben bakıcı tutarım ona 🤭 Üstelik bu sadece ihtimal, emin değilim 🤭
- 1 yıl
Aa en güzeli :D
- 1 yıl
Ahah hemen ikna oldun 🤭
- 1 yıl
Ona belediye tahammül etsin. Önceliği ben olmayacaksam ilişki yaşamanın anlamı ne canım aaaa
12 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın :D kaşe imza
- 1 yıl
:)))
Cadiligim devreye girer net. Şu da var ilgisi olmayanin seçeneği olursunuz. Önceliği olmazsınız. O yolu gösterin usulca gitsin kendileri shsshdh
10 YorumlaAsla.. Bana çok değer veren her zaman önceliği ben olabileceğim biriyle olmak varken neden ikinci planda olaym ki😏
20 YorumlaTahammül edemem, bende onu 2. sıraya atarım, o hatasını fark edip beni birinci sıraya taşırsa bende onu tekrar başıma taç ederim.
10 YorumlaBahane üreten insanlardam uzak duruyorum ve çok daha mutluyum. Kavga etmeye bile değmez yol ver gitsin.
10 Yorumla- 1 yıl
Ben öyle şeylere gelemem. Bide hayatım mükemmelmiş gibi bununla mı uğrasıcam. Hep önceliği ben olucaksam eyvallah ha yoksa kapı orada.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Gecerli bi sebebi varsa ve calisiyorsa sorun etmem, aksi taktirdeyse surekli yapiyorsa sebebini öğrenmeye çalışırım devam ederse ayrilirim
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
tahammül edemem öyle biriyle yüzüne söylerim 😅
111 Yorumla- 1 yıl
Nasıl dersin :D
- Cevap sahibi1 yıl
sorarım işte 😂
- 1 yıl
Beni ihmal ediyorsun tarzında mı :D
- Cevap sahibi1 yıl
evet neden böyle davranıyorsun, bir sıkıntı mı var, beni ihmal ediyorsun farkında mısın, herhalde en sonunda da başka biri mi var diye sorarım 😂😂
- 1 yıl
Ahahahaha işte bu :D “biri var dimi” diye soracak mısın diye merak ettim
- Cevap sahibi1 yıl
ben sorarım içimde kalacağına 😂
- 1 yıl
Bendensin :D kuralım biz kafada öyle hdjd
- Cevap sahibi1 yıl
bizi o duruma getirenlerin suçu schatz 😂
- 1 yıl
Bak yine haklısın bebii 😅
- Cevap sahibi1 yıl
haklıyızzz 💕🌸
- 1 yıl
😘
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böyle şeyleri hiç sevmem gerekli bir açıklaması olmadığı sürece. Direk ayrılırdım yani bir de onun beni düşünmesini mi beklim
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Geçmiş olsun ne olsada olsun hattını aşma derim sen anlarsın almnylı
11 Yorumla- 1 yıl
Ne laf atıyon hacıt
u
1 yılHayatındaki benim değerim ne o zaman? Ben 2. plâna atılacak kadın mıyım?
20 YorumlaYoo direk eski sevgilim olur zamanım kıymetli benim😂
10 Yorumla- 1 yıl
Nedenleri önemli, nedenleri bana uymuyorsa tahammül etmem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Mezarlık kendisini vazgeçilmez sananlarla dolu
10 Yorumla- 1 yıl
İkinci plana atıyorsa değer vermiyordur , bu yüzden ayrılırım
10 Yorumla - 1 yıl
Sürekli açıklama yapan adam sevmiyordur sevgi gösterilen bir şey değil, gizlenemeyen bir şeydir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aleyküm selam. Tahammül derken?
öyle biri hayatımda kalacağını pek sanmıyorum 🤣10 Yorumla- 1 yıl
hayır cinsiyet farketmeksizin deger verdiği için insan her zaman her koşulda 1. plandadır bence yani
12 Yorumla- 1 yıl
için fazla olmus sorry
- 1 yıl
:)
- 1 yıl
İkinci plana atılmak mı umarım kimsenin başına gelmez. Öyle bir şey olamaz imkansız
10 Yorumla - 1 yıl
Vakti zamanında devam edememiştim.. şimdi olsa o kadar bile dayanmazdim..
10 Yorumla - 1 yıl
İlk plana aldığı kişi kimse onunla devam etsin o zaman hihi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı. Hayır bunu hissettiğim an uyarırım hala aynı hareketteyse bye
10 YorumlaÜzerinde mıknatıs taşıdığını düşünmeye başladım, çekiyorsun kendine.
10 Yorumla- 1 yıl
Beni ikinci plana atan kimseye tahammül etmem, edemem.
10 Yorumla Sadece sevgili değil değer verdiğim kişi bile yapsa tahammül edemem
10 Yorumla- 1 yıl
Hayır tahammül edemem, beni ikinci plana atanı bende kalbimden atarım
10 Yorumla - 1 yıl
bende sürekli olan hiçbirşeye thammül edemem
10 Yorumla - 1 yıl
İstediğim ilgiyi görmüyorsam duymak istemediği şeyleri duyar ve direkt çöp kutusu 👌🏻
10 Yorumla - 1 yıl
Buna tahammül etmeyi bırak noktayı koymak gerekir
10 Yorumla - 1 yıl
Hayır bende onu yok sayarım bir saatten sonra değer mi dilenicez bide
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Sevgilim beni ikinci plana atiyosa ben de onu hayatımdan atarım 😎😎
10 Yorumla😀tahammül etmem yol ederim gider hayatımda bi ilki varsa kıymet bilmesi şart aksi olursa yol orada bir yıldız gibi kayıp giderm hayatında :) yapması gerekn tek şey dilek tutmak olur :)
10 Yorumla- 1 yıl
Bir kere yapması yeterli kimin haddine beni atmak , direk uzaklasirim.
10 Yorumla - Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi